Leg de lat hoger

AMD Radeon 5000 Series

De AMD Radeon™ RX 5700 Series GPU's zijn vanaf het begin ontworpen voor uitzonderlijke 1440p prestatie, buitengewone krachtefficiëntie voor hi-fi gamen.

Borderlands 3 of Tom Clancy’s Ghost Recon® Breakpoint, als je geselecteerde PCSpecialist systemen koopt die ondersteund woorden door een MD Radeon™ RX 5700 Series, RX 590, RX 580 of RX 570 grafische kaart*.

Nu configureren

Leg de lat hoger

Koop geselecteerde AMD Radeon™ grafische kaarten en kies tussen Borderlands 3 of Tom Clancy’s Ghost Recon® Breakpoint*, krijg een Xbox Game Pass voor PC* voor drie maanden en speel Gears 5.

Bekijk producten die in aanmerking komen

Baan je weg naar intergalactische buit of vecht om te overleven in vijandelijk gebied met de grafische kaarten uit de AMD Radeon™ RX 5700 Series. Begin aan een op chaos gedreven avontuur in Borderlands 3 met een in-game AMD Echo Device Communicator of maak je klaar voor de trijd als een Elite Spec Ops-soldaat in Tom Clancy’s Ghost Recon® Breakpoint met een in-game AMD Clan-embleem en -shirt. Krijg de ultieme game-ervaring en prestaties met de grafische kaarten van Radeon™ RX, waar je ook heengaat.

Speel Gears 5 met de Xbox Game Pass voor PC*

Gears 5 is hier en groter dan ooit. Vijf spannende modi. Eén epische ervaring. Begin vandaag nog met het spelen van Gears 5 met Xbox Game Pass voor pc* wanneer je een selecte AMD Ryzen™-processor koopt.

Met Xbox Game Pass voor pc krijg je onbeperkte toegang tot meer dan 100 pc-games van hoge kwaliteit op Windows 10*, beschikbaar om te downloaden en te spelen in full fidelity. Microsoft blijft meer diverse titels aan de bibliotheek toevoegen, waaronder nieuwe games van Xbox Game Studios en bekende ontwikkelaars en uitgevers van pc-games. Ze worden op de releasedatum van de games toegevoegd. Speel vandaag nog Gears 5, plus een hele reeks pc-games van hoge kwaliteit!

Verbuig de regels met AMD Radeon™ RX 5700 Series GPUs

De nieuwe Radeon™ RX 5700 Series GPU's, gesteund door de nieuwe RDNA-architectuur, zijn ontworpen vanaf het begin voor uitzonderlijke 1440p prestatie en buitengewone krachtefficiëntie voor hi-fi gamen, meer innemende explosies, fysica en lichteffecten.

Meeslepende gamedynamiek

Als iedere klik ertoe doet, krijg dan een competitief voordeel met verlaagde invoerlatentie met dank aan Radeon™ Anti-Lag, dat ultrasnelle responsietijd biedt voor je favoriete e-sports games. Koppel je Radeon™ RX grafische kaart aan Radeon FreeSync™ 2 HDR2, beschikbaar op meer dan zevenhonderd monitoren. Geniet van geruisloos, ononderbroken gamen met Radeon FreeSync-technologie en de nieuwste Radeon Software Adrenalin Edition voor ongelofelijk snel reagerende en innemende gameplay.

AMD Radeon™ RX Graphics: Gebouwd voor gamers

AMD Radeon™ RX GPU's plaatsen een soepele, vlotte gameplay en ongelooflijke visuele effecten op de eerste plaats. Of je nu de onstuitbare prestatie wil van de Radeon™ VII, RX Vega GPU, om op HD of meer te spelen met de RX 590 and RX 580 GPU's of je e-sports competities wil domineren met de Radeon™ RX 570 GPU, de graphics van Radeon™ RX doen hun voordeel van kerntechnologieën zoals GPU multi-threading en zijn geoptimaliseerd voor de nieuwste DirectX®12 and Vulkan™ game zodat je van iedere zwaarbevochten overwinning een gedenkwaardige kunt maken.

Aanbevolen specificaties

Apex Elite


Vanaf €1.010 incl. btw en bezorging.

 • AMD Ryzen 5 3600X
 • ASUS® PRIME B450-PLUS
 • 8 GB Corsair VENGEANCE 2400 MHz
 • 4 GB AMD RADEON™ RX 570
 • 1 TB SEAGATE BARRACUDA HDD

Apex Pro


Vanaf €1.710 incl. btw en bezorging.

 • AMD Ryzen 7 3700X
 • ASUS® TUF X470-PLUS GAMING
 • 16 GB Corsair VENGEANCE 2400 MHz
 • 8 GB AMD RADEON™ RX 5700
 • 2 TB SEAGATE BARRACUDA HDD

Apex Ultra


Vanaf €2.750 incl. btw en bezorging.

 • AMD Ryzen 9 3900X
 • ASUS® ROG STRIX X570-F GAMING
 • 32 GB Corsair VENGEANCE RGB PRO 3200 MHz
 • 8 GB AMD RADEON™ RX 5700 XT
 • 4 TB SEAGATE BARRACUDA HDD (5,400)
 1. Radeon VR Ready Premium Products zijn geselecteerde Radeon GPU's die voldoen aan de door de Oculus Rift of HTC Vive aanbevolen specificaties voor videokaarten/GPU's of die deze overstijgen. Er zal ook moeten worden voldaan aan andere hardware- (inclusief CPU) en systeemvereisten zoals aanbevolen door Oculus Rift of HTC Vive om de toepasbare HMD's correct te kunnen laten werken. Deze criteria kunnen ongemerkt veranderen met de evolutie en beschikbaarheid van VR-technologie, HMD's en andere VR-software. PC- of systeemfabrikanten kunnen verschillende configuraties leveren, wat verschillende VR-resultaten/-prestaties met zich meebrengt. Ga bij je pc of systeemfabrikant na of je de capaciteiten hebt om VR te gebruiken. GD-102
 2. FreeSync2 vereist geen HDR-capabele monitors, de driver kan de monitor in de native modus instellen als er HDR-inhoud die wordt ondersteund door FreeSync 2 wordt ontdekt. In andere gevallen vereist HDR-inhoud dat het systeem moet worden geconfigureerd met een volledig HDR-ready systeem, waaronder de juiste grafische kaart, grafische driver en toepassing. Beeldmateriaal moet in HDR worden afgespeeld en bekeken worden met een speler die op HDR is afgestemd. Inhoud in venstermodus vereist een operating system dat GD-105 ondersteunt
 3. *Alleen 18+. Na aankoop moet het product worden geïnstalleerd op het systeem waar de couponcode zal worden verzilverd. Ongeldig indien verboden. Land van verblijf en bijkomende beperkingen zijn van toepassing. Volledige voorwaarden van de aanbieding op www.amdrewards.com/terms.

  Game Pass voor pc-aanbieding: alleen deelnemende retailers voor in aanmerking komende aankopen van 1 juli 2019 tot en met 10 maart 2020 of wanneer de voorraad van couponcodes is opgebruikt. Meer dan 100 pc-games beschikbaar vanaf augustus 2019. Gears 5 beschikbaar vanaf de herfst 2019. Game Pass-code moet vóór 30 juni 2020 zijn ingewisseld. Beperkt tot één promotioneel abonnement van 3 maanden per Microsoft-account gedurende een periode van 12 maanden. Vereist de Xbox (bèta)-app en Windows 10 (met updates). Leeftijdsbeperkingen en systeemvereisten zijn van toepassing. Spelaanbod verandert met de tijd. Meer informatie op Xbox.com/gamepass.

  Aanbieding spel naar keuze: Enkel deelnemende verkopers voor geldige aankopen tussen 30 september en 31 december 2019 of totdat de voorraad couponcodes op is. Couponcode moet worden verzilverd voor 30 januari 2020.

  Borderlands 3 en Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint zijn nog niet beoordeeld. Gears 5 is beoordeeld als voor achttien jaar en ouder. Kan ongepaste inhoud voor kinderen bevatten. Raadpleeg ESRB.org, PEGI.info of uw regionale organisatie voor game-ratings.

  © 2019 IPerion, LLC, en gepubliceerd en verspreid door 2K. Gearbox en Borderlands en de logo's van Gearbox Software en Borderlands zijn geregistreerde handelsmerken en worden gebruikt met toestemming van Gearbox Software, LLC. 2K en het 2K-logo zijn handelsmerken van Take-Two Interactive Software, Inc. Alle rechten voorbehouden. © 2019 Ubisoft Entertainment. Alle rechten voorbehouden. Tom Clancy’s, Ghost Recon, het Soldier Icon, Ubisoft en het Ubisoft logo zijn geregistreerde of niet-geregistreerde handelsmerken van Ubisoft Entertainment in de VS en andere landen. Portions © 2019 Microsoft. Microsoft, Gears of War en Xbox zijn handelsmerken van de Microsoft-bedrijvengroep. © 2019 Advanced Micro Devices, Inc., alle rechten voorbehouden. AMD, het AMD Arrow-log, Radeon en combinaties daarvan zijn handelsmerken van Advanced Micro Devices, Inc. Andere productnamen die in deze publicatie worden gebruikt zijn alleen voor identificatiedoeleinden en kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke bedrijven.

  PID# 19307411-F

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.