AMD Radeon RX 5700 Series

Buig de regels om

Vanaf de basis ontworpen voor uitzonderlijke 1440p-prestaties en high-fidelity gaming.

Geweldige spelervaringen worden gecreëerd door de regels om te buigen. De GPU's uit de AMD Radeon™ RX 5700-serie worden aangedreven door de volledig nieuwe RDNA-architectuur en zijn vanaf de basis ontworpen voor uitzonderlijke 1440p-prestaties, uitzonderlijke energie-efficiëntie en high-fidelity-gaming.

Nu configureren

Speel Gears 5 en meer dan 100 pc-spellen**

Koop de exclusieve AMD Radeon™ GPU's of Ryzen™ processors en ontvang 3 maanden Xbox Game Pass voor PC.

Meer informatie

AMD Radeon™ RX 5700 XT GPU

De AMD Radeon RX 5700 XT GPU presteert net zo goed als hij eruitziet. Verbeter je gevechtsstation met een metalen exoskelet voor de beste warmteafvoer met een nieuw vormgegeven silhouet en met precisie geproduceerde accenten. Geweldige spelervaringen worden gecreëerd door de regels om te buigen. Gebruik toonaangevende technologieën en ervaar de krachtige en versnelde spelervaring die bij je past.

Een nieuwe, extreme RDNA-architectuur

De GPU's uit de Radeon RX 5700-serie worden aangedreven door de nieuwe RDNA-architectuur, het hart van de geavanceerde 7nm-technologie van AMD. RDNA beschikt over tot wel 40 compleet opnieuw ontworpen rekeneenheden die ongelooflijke prestaties leveren en tot 4x IPC verbeteringen, nieuwe instructies die beter geschikt zijn voor visuele effecten. Dit leidt tot betere volumetrische belichting, blur-effecten en scherptediepte, en multi-level cachehiërarchie voor sterk verminderde latency en zeer responsieve gameplay. De RDNA-architectuur maakt DisplayPort 1.4 met Display Stream Compression mogelijk voor extreme vernieuwingssnelheden en resoluties op geavanceerde beeldschermen voor waanzinnig meeslepende gameplay.

Game fidelity, versneld

De GPU's uit de Radeon RX 5700-serie maken high-fidelity gaming mogelijk voor meeslepende explosies, fysica en lichteffecten, waardoor het realisme echt tot leven komt. De krachtige RDNA-architectuur is ontwikkeld om functies zoals Radeon™ Image Sharpening, FidelityFX, TressFX, TrueAudio Next en VR-technologies3 aanzienlijk te verbeteren voor optimale prestaties en prachtige spelervaringen.

Meeslepende gamedynamiek

Breng je game-ervaring naar een hoger niveau. Ervaar schokvrije en tearvrije gameplay met AMD Radeon FreeSync™ 1 en FreeSync™ 2 HDR2-technologie, beschikbaar op meer dan 700 monitoren. Krijg een voorsprong op je concurrentie met de verminderde input lag dankzij Radeon™ Anti-Lag, voor een ultrasnelle responstijd voor je favoriete e-sportspellen. De nieuwste Radeon™-software ontketent het volledige potentieel van je GPU, met stuurprogramma's die vanaf dag 0 zijn geoptimaliseerd voor de nieuwste game-releases en een zeer aanpasbare spelervaring.

 1. Radeon FreeSync-technologie vereist een monitor en AMD Radeon™ graphics, beide met FreeSync-ondersteuning. Zie www.amd.com/freesync voor alle details. Bevestig de mogelijkheden met je systeemfabrikant voordat je een aankoop doet. GD-127
 2. HDR-compatible monitors zijn niet vereist voor FreeSync 2 HDR; de driver kan de monitor in native mode zetten wanneer HDR-content wordt gedetecteerd die door de FreeSync 2 HDR wordt ondersteund. In andere gevallen vereist HDR-inhoud dat het systeem moet worden geconfigureerd met een volledig HDR-ready content, waaronder de juiste grafische kaart, grafische driver en toepassing. Beeldmateriaal moet in HDR worden afgespeeld en bekeken worden met een speler die op HDR is afgestemd. Content in venstermodus heeft ondersteuning van het besturingssysteem nodig. GD-105
 3. Radeon VR Ready Premium Products zijn geselecteerde Radeon GPU's die voldoen aan de door de Oculus Rift of HTC Vive aanbevolen specificaties voor videokaarten/GPU's of die deze overstijgen. Er zal ook moeten worden voldaan aan andere hardware- (inclusief CPU) en systeemvereisten zoals aanbevolen door Oculus Rift of HTC Vive om de toepasbare HMD's correct te kunnen laten werken. Deze criteria kunnen ongemerkt veranderen met de evolutie en beschikbaarheid van VR-technologie, HMD's en andere VR-software. PC- of systeemfabrikanten kunnen verschillende configuraties leveren, wat verschillende VR-resultaten/-prestaties met zich meebrengt. Ga bij je pc of systeemfabrikant na of je de capaciteiten hebt om VR te gebruiken. GD-102
 4. * Aanbieding beschikbaar via deelnemende winkels voor in aanmerking komende aankopen die gemaakt zijn tussen 1 juli 2019 en 10 maart 2020 of wanneer de voorraad kortingscode is uitgeput, afhankelijk van wat zich het eerst voordoet. Ongeldig waar verboden. Volledige voorwaarden van de aanbieding op www.amdrewards.com/terms. Game Pass voor PC: meer dan 100 PC-games beschikbaar vanaf augustus 2019. Gears 5 beschikbaar vanaf de herfst 2019. Game Pass-code moet vóór 30 juni 2020 zijn ingewisseld. Beperkt tot één promotie van 3 maanden per Microsoft-account gedurende een periode van 12 maanden. Vereist de Xbox (beta) -app en Windows 10 (met updates). Leeftijdsbeperkingen en systeemvereisten zijn van toepassing. Game-catalogus varieert met de tijd. Meer informatie op Xbox.com/gamepass.

  Gears 5 heeft de ESRB-rating 'M' voor volwassenen en nog geen PEGI-rating. Kan ongepaste inhoud voor kinderen bevatten. Raadpleeg ESRB.org, PEGI.info of uw regionale organisatie voor game-ratings.

  Portions © 2019 Microsoft. Microsoft, Gears of War en Xbox zijn handelsmerken van de Microsoft-bedrijvengroep.

  Borderlands 3 is © 2019 IPerion, LLC, en wordt gepubliceerd en gedistribueerd door 2K. Gearbox en Borderlands en de logo's van Gearbox Software en Borderlands zijn geregistreerde handelsmerken en worden gebruikt met toestemming van Gearbox Software, LLC. 2K en het 2K-logo zijn handelsmerken van Take-Two Interactive Software, Inc. Alle rechten voorbehouden.

  © 2019 Advanced Micro Devices, Inc., alle rechten voorbehouden. AMD, het AMD Arrow logo, Ryzen, Radeon en combinaties hiervan zijn handelsmerken van Advanced Micro Devices, Inc.

Recommended Specs