Serie AMD RYZEN 3000

Gesmeed van het beste silicoon

3rd Gen AMD Ryzen™ Processors. Betere prestatie. Exclusieve technologieën. Ontworpen om te winnen.

Ontworpen om gamers, streamers en videomakers te inspireren en te machtigen. AMD's Ryzen ™ 3000 Series-processors, de meest geavanceerde 1 desktopprocessors ter wereld, presteren niet alleen, ze zijn ook ontworpen om te winnen.

Nu configureren

AMD Ryzen™ 9 3950X

The krachtigste 16 core desktop-processor ter wereld.

Ontworpen om gamers, streamers en ontwerpers te inspireren en te stimuleren. AMD’s Ryzen™ 9 3950X presteert niet alleen goed, maar is ontworpen om mee te winnen. Vervaag de grenzen tussen elite gameprestaties en professionele contentcreatie met de meest geavanceerde desktop-processor ter wereld, aangedreven door 7nm “Zen 2”-architectuur. AMD biedt nu 16 cores en 32 threads met de nieuwe AMD Ryzen 9 3950X, waardoor deze klaar is om te creëren, te gamen en alles aan te kunnen wat je ervan vraagt.

Ultieme prestatie

Hogere snelheden, meer geheugen en een grotere bandbreedte dan de vorige generatie. 3e generatie AMD Ryzen™ -processoren met de 7nm "Zen 2" -kern 2 vormen de standaard voor hoge prestaties: exclusieve productietechnologie, historische on-chip doorvoer en revolutionaire algehele prestaties voor gaming. Vanaf het begin werden de 3e generatie Ryzen™ -processoren van AMD ontworpen met deze filosofie, om verwachtingen te doorbreken en een nieuwe standaard in te stellen voor hoogwaardige gaming-processoren. Dat is precies wat het doet.

Ongeëvenaarde technologie

3e generatie AMD Ryzen™-processoren worden gebouwd met behulp van de meest geavanceerde 7nm-productietechnologie ter wereld. In combinatie met Wraith-koelers leveren AMD Ryzen™ -processoren geweldige prestaties terwijl je je systeem verbazingwekkend koel en stil houdt. Ryzen-processoren neuraal-net-intelligentie kan zich aanpassen aan uw werklast. Dat is het voordeel dat u krijgt als u 's werelds meest geavanceerde processor voor gaming bezit.

Buitengewone innovatie

3e generatie AMD Ryzen-processoren bieden ondersteuning voor 's werelds eerste PCIe® 4.0-connectiviteit, om de meest geavanceerde moederborden, grafische afbeeldingen en opslagtechnologieën beschikbaar te maken. De 3e generatie AMD Ryzen™ -processoren zijn ook achterwaarts compatibel 4 met eerdere generaties moederborden en bieden ongekende waarde en compromisloze prestaties.

1080p gaming begint hier

Als onderdeel van de Ryzen 3000-serie beschikken de 2e generatie AMD Ryzen™ desktopprocessoren met Radeon™ graphics over een snelle grafische weergave. De combinatie van de krachtige Ryzen™ processor met krachtige Radeon™ graphics voor gaming met hoge prestaties, en dat allemaal zonder een aparte grafische kaart nodig te hebben. Koop een 2e generatie AMD Ryzen-processor met Radeon graphics om je aan te sluiten bij de miljoenen pc-gamers wereldwijd.

Krijg dingen gedaan

Wanneer u klaar bent met gamen, kunt u snel en moeiteloos werken met behulp van 2e generatie AMD Ryzen™ -processoren met Radeon™ -graphics, onderdeel van de AMD Ryzen 3000-serie. Office-apps, fotobewerking, websurfen en het bekijken van top streamers zijn een fluitje van een cent dankzij de ongelooflijke multithreaded verwerking. AMD Ryzen™ -processoren met Radeon™-graphics worden gevoed om een hoge kwaliteit getrouwheid te leveren die u kunt zien.

AMD's Ryzen™ 3000-serie processoren leveren ongeëvenaarde technologieën voor uitzonderlijke prestaties. Ervaar Precision Boost Overdrive 5, Precision Boost 2, Pure Power en AMD StoreMI en maak gebruik van al deze technologieën en meer met AMD's Ryzen ™ 3000 Series-processoren. Open een nieuwe wereld van gaming- en productiviteitsmogelijkheden.

 1. Specificaties van de 3de generatie Ryzen-processors vanaf 2 januari 2018. Vanaf 7 januari 2019 gebruiken de nieuwste 2e generatie Ryzen-processoren van de AMD en Intel's nieuwste 9e generatie Intel Core-processoren de PCIe Gen3-interface (https://ark.intel.com/products/186605/Intel-Core-i9-9900K- processor-16M-Cache-up-to-5-00-GHz). RZ3-2
 2. Productiegegevens van de 3de generatie AMD Ryzen-processors vanaf 2 januari 2018. Vanaf 7 januari 2019 worden de nieuwste 2e generatie Ryzen desktopprocessoren van AMD gefabriceerd op 12nm-technologie en de nieuwste 9e generatie Intel Core-processoren van Intel worden gefabriceerd op 14nm-technologie (https://ark.intel.com/products/186605/Intel core-i9-9900K-Processor-16M-Cache-up-to-5-00-GHz-). Verwacht wordt dat Intel niet zal produceren op een lager technologieknooppunt tot na de lancering van AMD's desktopprocessors van de 3e generatie (https://newsroom.intel.com/news-releases/supply-update/#gs. Jg2E7sI1). RZ3-1
 3. Door het geheugen te overklokken komen alle van toepassing zijnde AMD-productgaranties te vervallen, zelfs als het overklokken wordt gedaan met behulp van hardware en/of software van AMD. Garanties die door de fabrikant van het systeem, de retailer of de verkoper van het moederbord worden aangeboden, kunnen ook komen te vervallen. Gebruikers nemen alle risico's en verantwoordelijkheden voor hun rekening die het gevolg kunnen zijn van het overklokken van het geheugen, inclusief, maar niet beperkt tot, defecten van of schade aan de RAM/hardware, verminderde systeemprestaties en/of dataverlies, databeschadiging of kwetsbaarheid. GD- 112
 4. PCIe 4-functionaliteit begon met de AMD x570-chipset en de moederborden die hiermee compatibel waren: de functionaliteit is niet achterwaarts compatibel met eerdere generaties moederborden of chipsets.
 5. Voor Precision Boost Overdrive is een AMD Ryzen Threadripper, AMD Ryzen 5 3000, AMD Ryzen 7 3000, of een AMD Ryzen 9 3000 Series-processor vereist en een moederbord dat met een of meerdere van deze processoren compatibel is. Omdat de Precision Boost Overdrive het mogelijk maakt dat de prestaties van de specificaties en de fabrieksinstellingen van de processor overschreden worden, komt door het gebruik van de functie de AMD-productgarantie te vervallen en kunnen ook de door de systeemfabrikant of retailer aangeboden garanties komen te vervallen. GD-135
 6. * Deze aanbieding is beschikbaar via deelnemende retailers voor in aanmerking komende aankopen die tussen 1 juli 2019 en 10 maart 2020 zijn aangeschaft, of totdat de kortingscodes op zijn, afhankelijk van wat er als eerste voorvalt. Ongeldig indien verboden. Volledige voorwaarden van de aanbieding op www.amdrewards.com/terms. Game Pass voor pc: meer dan 100 pc-games beschikbaar vanaf augustus 2019. Gears 5 beschikbaar vanaf de herfst 2019. Game Pass-code moet vóór 30 juni 2020 zijn ingewisseld. Beperkt tot één promotioneel abonnement van 3 maanden per Microsoft-account gedurende een periode van 12 maanden. Vereist de Xbox (bèta)-app en Windows 10 (met updates). Leeftijdsbeperkingen en systeemvereisten zijn van toepassing. Spelaanbod verandert met de tijd. Meer informatie op Xbox.com/gamepass.

  Actieperiode begint op 1 juli 2019 en eindigt op 30 mei 2020, of wanneer de voorraad couponcodes op is, afhankelijk van wat het eerste aan de orde is. AMD-product moet tijdens de actieperiode worden aangeschaft om in aanmerking te komen. Aanbieding niet geldig waar deze verboden is.

  Gears 5 heeft de ESRB-rating 'M' voor volwassenen en nog geen PEGI-rating. Kan ongepaste inhoud voor kinderen bevatten. Raadpleeg ESRB.org, PEGI.info of uw regionale organisatie voor game-ratings.

  Portions © 2019 Microsoft. Microsoft, Gears of War en Xbox zijn handelsmerken van de Microsoft-bedrijvengroep.

  © 2019 Advanced Micro Devices, Inc., alle rechten voorbehouden. AMD, het AMD Arrow logo, Ryzen, Radeon en combinaties hiervan zijn handelsmerken van Advanced Micro Devices, Inc.

Aanbevolen specificaties