Coolermaster

Cooler Master - Innovatie creëren die ertoe doet

MAAK HET VAN JOU

Stijlvolle kasten, koeloplossingen met zeer hoge prestaties en randapparatuur voor games

MasterBox MB530P

Klaar voor de showroom.

Configureer je volgende PCSpecialist-systeem in de Cooler Master MasterBox MB530p - esthetiek die klaar is voor de showroom, zijpanelen van gehard glas, adresseerbare RGB-ventilatoren en meer.

Meer informatie

De MasterCase SL600M is het pronkstuk van de werkplek, met de prestatiecapaciteiten om een veeleisende game-set-up te kunnen ondersteunen. Gamen kan stiller en lawaaivermindering kan koeler.

Meer informatie

Bekend om het verleggen van de grenzen van Cooler Master's kasttechnologie, zijn nieuwe tech, zijn ontwerpelementen en zijn functionaliteiten die zijn samengevoegd in een serie die 'de Lat(ten) hoger legt'. De COSMOS C700M valt binnen het hoogste 'Makers'-productsegment en staat daarmee aan de technologische top van de COSMOS-reeks.

Meer informatie

Neem niet het bewandelde pad, ga voor de 'dubbele' aanpak. Hier is Cooler Master's CPU-waterkoeling met een nieuwe look en 100% in-house design. Behandel je CPU met hun karakteristieke dubbele kamerpomp met laag profiel

Meer informatie

De MasterKeys Lite L Combo met RGB geeft je twee gamingtoestellen met geweldige functies. Voorzien van briljant gezoneerde verlichting die je zelf aan kunt passen met iedere kleur die je wilt. De MasterKeys Lite L Combo geeft je de RGB-ervaring en prestaties allemaal in één pakket.

Meer informatie

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.