HydroX

Extreme aangepaste koeling voor je gaming-pc

Doe mee met de Custom Cooling Revolution met de CORSAIR Hydro X-serie, met elk onderdeel dat je nodig hebt om je pc te laten opvallen met een prachtig koelsysteem.

hydrox PC

Nu beschikbaar in de PCSpecialist Liquid Series® reeks

Onderdelen

CPU-blok

XC7 RGB PRO CPU-waterblok

HET PRONKSTUK VAN JE CUSTOM KOELINGS SYSTEEM

De CORSAIR Hydro X-serie XC7 RGB-waterblokken onttrekken warmte aan je processor, verlagen de temperaturen en maken ambitieuzere overklokmogelijkheden mogelijk. De XC7, klaar om de krachtigste pc's van verlichting te voorzien, is gebaseerd op een vernikkelde koperen koelplaat met ultrahoge koelribbendichtheid en een transparante stroomkamer waarin je koelvloeistof zichtbaar is.

hydroX-pattern
HydroX CPU Block
Wit
Zwart
HydroX CPU Block

*Beschikbaar om te configureren in wit en zwart

Waarom aangepaste koeling?

 • Lagere GPU-temperaturen

 • Lagere CPU-temperaturen

 • Lagere geluidsniveaus

BEWEZEN PRESTATIES

De gepersonaliseerde koeling van de Hydro X-serie helpt het uiterste uit de prestaties van je systeem te halen, terwijl de temperatuur en het geluidsniveau worden verlaagd.

Processoren en videokaarten worden heet onder zware belasting. Tijdens het gamen zorgt deze warmte ervoor dat de ventilatoren van de luchtkoeler op zeer hoge snelheid gaan draaien, waardoor er geluid ontstaat. In tegenstelling tot luchtkoelers blaast waterkoeling geen warme lucht rond door je behuizing. De vloeistof verplaatst de warmte naar de radiatoren en deze blazen de warmte efficiënt uit je behuizing. Dit betekent dat je ventilatoren op veel lagere snelheden kunnen draaien, waardoor er minder geluidsproductie ontstaat terwijl er ongekende koelprestaties behouden blijven. Het verplaatsen van de koeling naar radiatoren op een andere plek dan de gebruikelijke hete zones geeft je ook veel betere overklokmogelijkheden.

46 dBA

Geluidsniveaus

72° C

GPU-temperatuur

75° C

CPU-temperatuur

*Luchtgekoelde benchmarks gemeten op een pc-systeem met Windows 10, een NVIDIA RTX 3080 FE-videokaart en AMD Ryzen 7 3700X-processor met een AMD Wraith Prism CPU-luchtkoeler, tijdens het spelen van Far Cry 5.

GPU-blok

XG7 RGB GPU-waterblok

Een grafische kaart geeft dubbel de hitte van een CPU af en is waarschijnlijk het meest thermisch veeleisende apparaat op je pc. Het CORSAIR Hydro X-serie XG7 RGB total conversion GPU-waterblok zal het geluid temmen en je grafische kaart afkoelen. Het koelt de GPU-kern, het geheugen en het stroomcircuit rechtstreeks.

Zwart
hydroX-pattern HydroX GPU

Pomp/Reservoir

XD5 RGB-pomp/-reservoir

CUSTOM KOELING IN LEVENDE KLEUREN

De pomp is het kloppend hart van een custom koelsysteem, dat voor een stabiele, betrouwbare koelvloeistofstroom door waterblokken, radiatoren en slangen zorgt. De Hydro X-serie XD5 RGB-pomp/ reservoircombo wordt aangedreven door een PWM-bestuurbare D5-pomp, waardoor je volledige controle hebt over de stroomsnelheid en de geluidsniveaus, ingebouwd in een reservoir van 330 ml.

hydroX-pattern
HydroX CPU Block
Wit
Zwart
HydroX CPU Block

*Beschikbaar om te configureren in wit en zwart

Waterkoelingsradiator

XR5 360/XR5 360 NEO

SNELLE WARMTEVERDELING

CORSAIR Hydro X-serie XR-radiatoren verwijderen warmte van je aangepaste koellus, opgebouwd uit koper en messing, om brede luscompatibiliteit te garanderen en ultradunne koelribben van 25 micron zijn gebruikt om het oppervlak te maximaliseren. Geoptimaliseerd voor geluidsarme ventilatoren en verkrijgbaar in verschillende diktes en afmetingen (tot 480 mm) zodat het in de meeste behuizingen past. XR-radiatoren hebben het koelvermogen om de meest veeleisende systemen aan te kunnen.

hydroX-pattern
HydroX CPU Block
Wit
Zwart
HydroX CPU Block

*Beschikbaar om te configureren in wit en zwart

HET PAST PERFECT

Of je nu een aangepaste koellus bouwt met een eenvoudig te installeren soft-tubing of met een pronkende hardline, de Hydro X-serie heeft de perfecte fittingen voor je systeem. Nauwkeurig gefreesd uit massief messing met een hoogwaardige gepolijste afwerking en standaard G1/4"-draden, deze fittingen en adapters zijn volgens de hoogste normen gebouwd en gemaakt om lang mee te kunnen gaan.

HydroX GPU

Aanbevolen specificaties

Abyss Elite

Abyss-Elite

Vanaf €4.020 incl. btw en bezorging.

 • Liquid Series® RGB Mid Kit - Corsair
 • Windows 11 Home
 • AMD Ryzen 7 7800X3D
 • 32 GB Corsair VENGEANCE 4800MHz KIT
 • 16 GB ASUS ROG STRIX GEFORCE RTX 4080 SUPER OC

Abyss Pro

Abyss-Pro

Vanaf €4.710 incl. btw en bezorging.

 • Liquid Series® RGB High Kit - Corsair
 • Windows 11 Home
 • Intel® Core™ i9-14900KF
 • 32 GB Corsair VENGEANCE 4800MHz KIT
 • 16 GB ASUS ROG STRIX GEFORCE RTX 4080 SUPER OC
 • 4 TB SEAGATE IRONWOLF PRO

Abyss Ultra

Abyss-Ultra

Vanaf €6.270 incl. btw en bezorging.

 • Liquid Series® RGB High Kit - Corsair
 • Windows 11 Home
 • Intel® Core™ i9-14900K
 • 64 GB Corsair VENGEANCE RGB 6000MHz
 • 24 GB ASUS ROG STRIX GEFORCE RTX 4090
 • 4 TB SEAGATE IRONWOLF PRO

Showcase

hydrox-logo
Hydrox PC
Hydrox PC
Hydrox PC
Hydrox PC
Hydrox PC
Hydrox PC