15.6" Cosmos Serie

Productiviteit en gamen onderweg

Nu kopen

De 15,6-inch Cosmos biedt de perfecte balans tussen kracht en draagbaarheid en is ondanks zijn slanke en lichtgewicht design een geweldig apparaat om op te gamen. De combinatie van hoogwaardige onderdelen en een stijlvol, lichtgewicht chassis maakt de Cosmos ideaal voor dagelijks gebruik en onderweg gamen.

10de Generatie Intel® Core Processors

Prestatievermogen van Desktop-Kaliber met laptops aangedreven met 10de Gen Intel® Core™. Voltooi taken sneller en maak sneller verbinding met ongelooflijk snelle turbo boost technologie 3.0, versneld Intel® Optane™ Geheugen en hyper-threading. Beleef en deel de ultieme game-ervaring.

Maximaal...

 • 8

  Cores

 • 16

  Threads

 • 5.00GHz

  Maximale turbofrequentie

Versnelde game-visuals

Domineer je vijanden vanaf het begin door middel van het grootste scherm mogelijk met snelle 120 Hz verversingssnelheden, waardoor er minder schermtear vertoond wordt voor extreem snelle, meeslepende game-ervaringen.

Maximaal...

 • 144hz

  Vernieuwingsfrequentie

 • 1920 x 1080

  Full HD

 • 15.6"

  Display

NVIDIA® GeForce® GTX Grafisch

Essentiële apparatuur voor elke gamer. Aangedreven door NVIDIA Pascal™ de meest geavanceerde gaming GPU-architectuur ooit gemaakt, configureer uw nieuwe 15,6" Cosmos met NVIDIA GeForce® GTX 1650 of GTX 1650 Ti.

Met behulp van innovatieve NVIDIA Game Ready technologieën kunt u de nieuwste titels in volle glorie beleven met ongelooflijk snelle, stille prestaties.

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.