15.6" Cosmos

Productiviteit en gamen onderweg


De 15,6-inch Cosmos biedt de perfecte balans tussen kracht en draagbaarheid en is ondanks zijn slanke en lichtgewicht design een geweldig apparaat om op te gamen. De combinatie van hoogwaardige onderdelen en een stijlvol, lichtgewicht chassis maakt de Cosmos ideaal voor dagelijks gebruik en onderweg gamen.

Configure Now

CPU's uit de Intel® Core™ H-serie

Prestaties van de 9e generatie


De 15,6-inch Cosmos is voorzien van de nieuwste 9e generatie Intel® Core™-processors, zodat je ook onderweg kunt genieten van desktopkwaliteit!

Verkrijgbaar met zowel de 9e generatie Intel™ Core® Quad Core i5 als de Six Core i7-processors, kun je erop vertrouwen dat de Cosmos met gemak al je favoriete games aankan!

NVIDIA® GeForce® MX250

Met Optimus-technologie


NVIDIA® GeForce® MX250 is een echte krachtpatser voor zowel werk als ontspanning. Nu kun je tot wel 3,5X snellere prestaties verwachten in vergelijking tot geïntegreerde grafische kaarten bij foto- en videobewerkingsapplicaties, en natuurlijk ook snellere, soepelere games. Ook werkt het naadloos met NVIDIA Optimus®-technologie om je de perfecte balans te bieden tussen prestaties en een lange batterijlevensduur.

NVIDIA® GeForce® GTX 1050

Essentiële uitrusting voor elke gamer


Nu te configureren met een NVIDIA® GeForce® GTX 1050. Iedereen verdient een geweldige gaming-ervaring. Aangedreven door NVIDIA Pascal™, de meest geavanceerde GPU-architectuur voor gaming die ooit is gemaakt. Deze architectuur zit boordevol innovatieve NVIDIA-technologieën voor gaming waarmee iedere speler de nieuwste games in al hun pracht kan ervaren. #Geschikt voor gaming.

Opslag voor topprestaties

Kortere laadtijden


Opslagruimte is zeker geen probleem met de 15,6-inch Cosmos. Met genoeg ruimte voor een M.2 SSD-schijf en een 2,5-inch HDD, beschik je over voldoende opslagruimte met ongelooflijk hoge overdrachtssnelheden.

Configureerbare RAM


Pas het geheugen van de Cosmos VI aan op basis van je behoeften. De Cosmos biedt ruimte voor tot wel 32 GB geheugen met een keuze tussen 2133 MHz en 2666 MHz snelheden.

Met DDR4-technologie - waarmee hogere prestaties, hogere DIMM-capaciteiten en verbeterde gegevensintegriteit worden geboden terwijl het energieverbruik laag wordt gehouden.

Veelkleurig toetsenbord

Fleur uw computerervaring op


Met de Cosmos heb je nooit meer de ellende van niet weten welke toets je 's nachts indrukt vanwege het toetsenbord met veelkleurige verlichting. Met de instelbare helderheidsinstellingen kun je het helderheidsniveau aanpassen aan je omgeving. Vanwege de veelkleurige functie, kun je de kleur van het toetsenbord aanpassen aan je stemming.

Versneld gamen

4 X betere prestaties dan geïntegreerde graphics


De combinatie van krachtige onderdelen geeft je de prestaties die nodig zijn om eenvoudig van al je favoriete games te genieten. De 15,6-inch Cosmos is de perfecte gaminglaptop om al je favoriete games op te spelen in 1080p-resolutie dankzij de NVIDIA® GeForce™ MX250 grafische kaart.

Aansluitingen


 • 1. USB 3.0
 • 2. Mini DisplayPort
 • 3. 6-in-1 kaartlezer (MMC/RSMMC/SD/Mini SD/SDHC/SDXC)
 • 4. Kensington-beveiligingssleuf
 • 5. USB 3.0
 • 6. USB 2.0
 • 7. Microfoonlijningang van 3,5 mm
 • 8. Hoofdtelefoonuitgang van 3,5 mm
 • 9. USB 3.0 (Type C)
 • 10. HDMI-poort
 • 11. RJ-45-ethernetpoort
 • 12. DC-stroomingang

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.