17.3" Cosmos

Snel, krachtig en professioneel


De 17,3" Cosmos heeft een groot 17,3" Full HD IPS-scherm, wat zorgt voor een computerervaring met heldere en nauwkeurig weergegeven kleuren.

De Cosmos combineert 9th Generation Intel® Core™-processors en dedicated NVIDIA® GeForce® GTX-grafische kaarten en biedt de perfecte balans tussen werk en plezier.

Nu configureren

Intel® Core™ Processoren

Prestaties van de 9e generatie


De 17,3" Cosmos bevat de nieuwste 9th Generation Intel® Core™-processors, die zorgen voor prestaties van desktopklasse onderweg!

Verkrijgbaar met zowel de 9e generatie Intel™ Core® Quad Core i5 als de Six Core i7-processors, kun je erop vertrouwen dat de Cosmos met gemak al je favoriete games aankan!

NVIDIA® GeForce® GTX 1050

Essentiële uitrusting voor elke gamer


Nu te configureren met een NVIDIA® GeForce® GTX 1050. Iedereen verdient een geweldige gaming-ervaring. Aangedreven door NVIDIA Pascal™, de meest geavanceerde GPU-architectuur voor gaming die ooit is gemaakt. Deze architectuur zit boordevol innovatieve NVIDIA-technologieën voor gaming waarmee iedere speler de nieuwste games in al hun pracht kan ervaren. #Geschikt voor gaming.

Opslag voor topprestaties

Kortere laadtijden


De 17,3" Cosmos biedt voldoende ruimte om je muziek, video's, games en meer op te slaan! Bereik ongeëvenaarde snelheden met M.2 SSD-opties tot 3500 MB/s.

Configureerbare RAM


Pas het geheugen van de Cosmos aan op je computerbehoeften tot maximaal 32 GB, waarbij je de keuze hebt uit snelheden van 2133 MHz en 2666 MHz.

Met DDR4-technologie - waarmee hogere prestaties, hogere DIMM-capaciteiten en verbeterde gegevensintegriteit worden geboden terwijl het energieverbruik laag wordt gehouden.

Veelkleurig toetsenbord

Fleur uw computerervaring op


Met de Cosmos heb je nooit meer de ellende van niet weten welke toets je 's nachts indrukt vanwege het toetsenbord met veelkleurige verlichting. Met de instelbare helderheidsinstellingen kun je het helderheidsniveau aanpassen aan je omgeving. Vanwege de veelkleurige functie, kun je de kleur van het toetsenbord aanpassen aan je stemming.

Kristalheldere display


Met een Full HD IPS-scherm met een resolutie van 1920 x 1080 worden kleuren cconsequent en nauwkeurig weergegeven vanuit alle kijkhoeken. Het scherm is bovendien mat afgewerkt, zodat reflecties onderweg verleden tijd zijn!

IPS-panelen kunnen snelle signalen verwerken zonder gegevensverlies, dankzij het gebruik van koperdraden met een lage weerstand. Ze leveren scherpe beelden en een stabiele reactietijd op.

Aansluitingen


 • 1. Kensington-beveiligingssleuf
 • 2. USB 3.0
 • 3. USB 2.0
 • 4. Microfoonlijningang van 3,5 mm
 • 5. Hoofdtelefoonuitgang van 3,5 mm
 • 6. USB 3.0
 • 7. Mini DisplayPort
 • 8. 6-in-1 kaartlezer (MMC/RSMMC/SD/Mini SD/SDHC/SDXC)
 • 9. USB 3.0 (Type C)
 • 10. HDMI-poort
 • 11. RJ-45-ethernetpoort
 • 12. DC-stroomingang

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.