14" Fusion

Onberispelijk vakmanschap, verhoogde prestaties.


Zowel hoge prestaties als ultra-portable: het ontwerp van de 14" Fusion is gebaseerd op power en stijl. Herdefinieer wat er mogelijk is met onze krachtigste 14" laptop tot nu toe. Volmaakt vakmanschap, gebouwd voor de gedrevenen.

Nu configureren

Volgepakt met power

Intel® Core™-processoren van de 8e generatie.


De kern van de 14"Fusion II is een quadcore 8e generatie Intel® processor, die ongelofelijke prestaties levert voor alle omgevingen en applicaties. Samen met een snel geheugen en Intel® NVMe SSD's kun je een van de snelste en responsiefste laptops samenstellen.

NVIDIA GeForce Graphics

Met Optimus-technologie


De NVIDIA GeForce MX250 grafische kaart is gebaseerd op de Pascal-architectuur en levert werkelijk baanbrekende prestaties, innovatieve technologie en superieure kracht en efficiëntie. Met een keur aan andere onderdelen zoals GeForce® Experience™, DirectX 12®, NVIDIA GPU Boost™ 3.0 & NVIDIA CUDA® Technology, is de Fusion 14 III de perfecte laptop voor zowel professionals, gamers, als makers.

Toetsenbord met achtergrondverlichting


Met de achtergrondverlichting van het toetsenbord van de Fusion kun je nu met gemak in slecht verlichte omgevingen of zelfs in het donker typen. De Fusion heeft meerdere helderheidsinstellingen zodat je het licht kunt aanpassen aan je werkomgeving.

Sterker, lichter, dunner


Ontworpen om je in alle mogelijke omstandigheden je creativiteit te laten ontplooien: de volledig nieuwe magnesiumlegering behuizing verlegt de grenzen van wat je van een high-performance laptop kunt verwachten. De 14" Fusion III is slechts 0,66" dun, weegt maar 1,05 kg en biedt ongeëvenaarde prestaties voor onderweg.

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.