15.6” Fusion II

Elegante en stijlvolle gaming-laptop


Maak kennis met de Fusion van 15,6 inch, die de elegantie van een professionele notebook combineert met de kracht van een gaming-laptop. Dankzij de aandrijving door Intel® Core™-processoren van de 8ste generatie en NVIDIA GeForce Max-Q-design biedt deze notebook een dunne, snelle en stille game-beleving.

Nu configureren€

Intel® Core™-processoren

Prestaties van de 8e generatie

Ervaar hoe het is om het vermogen van zes processorkernen binnen handbereik te hebben met de i7-processor van de 8ste generatie van Intel en dompel uzelf onder in vlekkeloze games en 4K-entertainment.

Ongekende kracht en reactievermogen, in combinatie met eenvoudige ingebouwde beveiliging, betekenen dat u naar hartenlust snel en naadloos kunt werken, spelen en creëren.

NVIDIA® GeForce® Max-Q

Dun, voor de beste prestaties

Max-Q is een innovatieve benadering voor het ontwerp van de slankste, snelste en stilste gaming-laptops ter wereld. De perfecte combinatie van ultieme GeForce GTX-gaming en een ongelooflijk slank design. Eindelijk een gaming-laptop die op uw schoot past.

De Fusion van 15,6 inch kan worden geconfigureerd met een NVIDIA GeForce GTX 1060 voor geweldige prestaties die de deur openen naar virtuele realiteit en meer.

Opslag voor topprestaties

Kortere laadtijden

Met het brede scala van opslagopties kunt u erop vertrouwen dat u uw gehele gaming-bibliotheek kunt installeren en met u mee kunt nemen. Bereik ongekende snelheden met M.2 SSD-opties waarmee overdrachtssnelheden van tot 3500 MB/s mogelijk zijn.

Bekijk alles op groot formaat

Een meeslepend en innovatief ontwerp

Met de Fusion kunt u alles lekker groot zien, aangezien de omlijsting slechts 7mm breed is! De dunne randen bieden een revolutionaire kijkervaring en een pixel-verhouding die uw aandacht op de content houdt.

Configureerbare RAM

Stem het geheugen van de Fusion af op uw computerbehoeften met ondersteuning van maximaal 32 GB en de keuze uit snelheden van 2133 MHz, 2400 MHz en 2666MHz.

Met DDR4-technologie - waarmee hogere prestaties, hogere DIMM-capaciteiten en verbeterde gegevensintegriteit worden geboden terwijl het energieverbruik laag wordt gehouden.

Volledige RGB-controle

Backlit met een volledig spectrum van kleuren

Neem de controle over de verlichting volledig over met de Control Center-software. Met een lijst van opties om uit te kiezen, kunt u het toetsenbord naar hartenlust aanpassen. Met de optie om profielen op te slaan, kunt u elke configuratie opslaan en afstemmen op uw stemming en omgeving.

Aansluitingen


 • 1. 2 x MiniDisplayPort 1.3
 • 2. HDMI-poort
 • 3. USB 3.1 Type C
 • 4. DC-stroomingang
 • 5. Kensington-beveiligingssleuf
 • 6. RJ-45-ethernetpoort
 • 7. USB 2.0
 • 8. Microfoonlijningang van 3,5 mm
 • 9. Hoofdtelefooningang van 3,5 mm
 • 10. 2-in-1 kaartlezer (SD/MMC)
 • 11. 2 x USB 3.1

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.