15.6"Fusion

Stijlvol, krachtig en lichtgewicht

Nu kopen

Uiterst draagbare uitvoering

10de Generatie Intel® Core Processors

De kern van de Fusion IV is een quad-core 10e generatie Intel® processor, die ongelooflijke prestaties levert in alle omgevingen en applicaties. In combinatie met snel geheugen en Intel® NVMe SSD's, kunt u één van de snelste en meest responsieve laptops in dit segment configureren.

Nvidia GeForce Graphics

De NVIDIA GeForce MX250 grafische kaart is gebaseerd op de Pascal-architectuur en levert echt baanbrekende prestaties, innovatieve technologieën en een superieure energie-efficiëntie. Met een hele reeks andere functies zoals GeForce® Experience™, DirectX 12®, NVIDIA GPU Boost™ 3.0 en NVIDIA CUDA®-technologie, is de Fusion 15,6" IV de perfecte laptop voor professionals, gamers en ontwikkelaars.

Krachtig, licht en dun

Ontworpen om u de hulpmiddelen te geven om uw creatieve kracht overal en altijd te ontwikkelen. Het chassis, gemaakt van een geheel nieuwe magnesiumlegering, verlegt de grenzen van wat u kunt verwachten van een krachtige laptop. De 15,6'' Fusion IV is slechts 16,8 mm dik en weegt maar 1,55 kg, doch levert toch ongeëvenaarde prestaties.

16.8mm

Dun

1.55kg

Gewicht

Duurzame batterij

Met een batterijlevensduur van 8 uur zult u niet gestoord worden tijdens het bekijken van video's, het werken onderweg of het online delen met anderen. Elimineer de lange laadtijden, upgrade vandaag nog en geniet van de krachtige prestaties van dit compacte systeem.

Design van magnesiumlegering

Met een ongeveer 30 % lager gewicht in vergelijking met aluminium, is de 15,6'' Fusion IV met magnesiumlegering ontworpen voor gebruik onder alle omstandigheden. Door een betere sterkte-gewichtsverhouding in vergelijking met aluminium, kunt u genieten van een verhoogde duurzaamheid en draagbaarheid, zowel in de stad als thuis. Het slanke, compacte magnesiumontwerp zorgt ervoor dat u overal naartoe kunt zonder de noodzaak van een grote bagageruimte.

Spectaculaire beelden

Geniet van de rand-tot-rand-schermtechnologie en haal het maximale uit uw scherm dankzij de superdunne schermranden. Deze superdunne en compacte laptop biedt een meeslepende ervaring, of je nu werkt, ontwikkelt of deelt. Koop uw 15,6'' Fusion IV laptop en geniet van indrukwekkende grafische beelden terwijl u onderweg bent.

60Hz

Vernieuwingsfrequentie

Full HD

Grafisch

72%

NTSC

Wifi 6

De nieuwe Intel® Wi-Fi 6-technologie maakt de snelste draadloze snelheden mogelijk, met betere responsieve prestaties, verbeterde beveiliging en grotere betrouwbaarheid, vooral in dichtbevolkte gebieden. Koop uw nieuwe 15,6'' Fusion IV en geniet van snellere draadloze netwerken en cross-device snelheden voor een soepele gebruikerservaring.

USB Type C 3.1

Met USB type C 3.1 Gen 2 poort, de toekomst op het gebied van verbinden. De supersnelle USB-C is de nieuwe standaard voor gegevensoverdracht. De USB-C 3.1 Gen 2 levert tot 10 GB per seconde aan gegevens, 2x zoveel als de vorige Gen 1, en is de toekomst op het gebied van verbinden. Configureer de 15,6'' Fusion IV voor de nieuwste functies en versterk de connectiviteit.

Bluetooth® 5 technologie

Wifi 6 wordt ook geleverd met Bluetooth® 5-technologie die het draadloze bereik verviervoudigt, de snelheid verdubbelt en de bandbreedte vergroot, om uitzendingen naar twee draadloze apparaten tegelijk mogelijk te maken.

Toetsenbord met achtergrondverlichting

De Fusion IV beschikt over een toetsenbord met achtergrondverlichting, waardoor uw zicht in elke omgeving wordt verbeterd. Pas de verlichting aan met meerdere helderheidsinstellingen voor effectief werken, ontwikkelen of delen in donkere omgevingen. Koop uw Fusion IV laptop voor onberispelijke prestaties in elke omgeving.

Aansluitingen

  1. Kensington-beveiligingssleuf
  2. RJ-45-ethernetpoort
  3. USB 2.0
  4. 2 x USB 3.1 Port
  5. Hoofdtelefoonuitgang van 3,5 mm
  1. Kaartlezer (Mini SD)
  2. USB 3.1 Type-C
  3. HDMI Port
  4. DC-stroomingang

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.