14"Lafite Pro

Mobiliteit, prestatie en elegantie

Nu kopen

Wide Angle

Maak gebruik van schermontwerp met het 180º-scharnier in welke omgeving je ook bent. Deel je scherm moeiteloos met anderen of wijzig de manier waarop je werkt, speelt of kijkt, door het flexibele scherm volledig te openen. Voor de mogelijkheid om op 180º te kijken, kies je de 14" Lafité Pro waarmee je je eenvoudig aan je omgeving aanpast.

Stijlvolle, dunne randen

Dankzij de dunnere randen, in vergelijking met zijn voorganger, biedt de Lafité PRO extra ruimte die je nodig hebt tijdens het werken, kijken of delen. Maximaliseer je kijkmogelijkheden dankzij stijlvolle, strakke randen. Configureer de 14" Lafité Pro voor comfort en stijl in iedere omgeving.

14"

Breedbeeld

1920 x 1080

Full HD

10de Generatie Intel® Core Processors

Nu uitgerust met 10e generatie Intel® Core™-processoren. Herdefinieer de mogelijkheden dankzij verbeterde productiviteit en prestatieverbeteringen. Gemaakt voor veeleisende berekeningen. Configureer jouw nieuwe 14" Lafité Pro met Intel® i5 en i7 U-serie-processoren voor hyper-threading, turbo boost en Speed Shift-technologie. Daarnaast ook voorzien van geïntegreerde Thunderbolt™ 3-verbindingen en meer. Til je productiviteit, creativiteit en entertainment naar een hoger niveau.

Ongelofelijk licht

Met zijn indrukwekkende gewicht van 990g, tilt de Lafité Pro licht en compact gebruik naar een nieuw niveau, zowel op kantoor, thuis als onderweg. Verplaats je comfortabel en eenvoudig terwijl je veeleisende berekeningen uitvoert. Configureer je nieuwe 14" Lafité Pro om je meer te focussen op wat je moet doen, zonder de draagbaarheid te beperken.

Hoogwaardige opslag en RAM

De Lafité Pro, ontworpen voor prestaties en draagbaarheid, is de lichtgewicht laptop die je nodig hebt voor veeleisende taken onderweg. Inclusief 10de generatie Intel® Core™-processortechnologie, een 180° grote kijkhoek en een slank ontwerp met een gewicht van slechts 990g. Configureer je nieuwe 14" Latifé Pro en begin rechtstreeks vanuit de doos te multitasken.

Aansluitingen

  1. DC-stroomingang
  2. HDMI Port
  3. 2 x USB 3.1 / 3.0 ports
  4. USB 3.1 Type-C
  1. Power On
  2. 1 x Micro SD-kaartsleuf
  3. 1 x telefoonaansluiting hoofdtelefoon uit/ MIC-in
  4. Kensington-beveiligingssleuf

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.