Lafité III

Nu in een dunner, krachtiger en sterker ontwerp


De Lafité III van 13,3 inch onderscheidt zich doordat de batterij lang meegaat en de laptop goed draagbaar is. Dit elegante apparaat is gebaseerd op Intel Core™-processortechnologie van de 7e generatie. Deze laptop is slank (17,8 mm) en weegt slechts 1,3 kg. Hij heeft vele functies en is na verwijdering uit de doos direct gereed voor multitasking.

NU CONFIGUREREN

Krachtiger dan ooit!

Intel® Core™ processoren van de 8e generatie


De Lafité III met Intel® Core™-processoren. Intel Inside®. Buitengewone prestaties buiten.

De 8e generatie Intel® Core™ processorfamilie legt de lat opnieuw hoger met de nieuwste processoren van Intel. Ze leveren responsievere prestaties dan ooit, fantastisch entertainment en gaming, en een natuurlijker en intuïtieve interactie met uw laptop.

Geweldig scherm

Full HD IPS 1920 x 1080


Met een Full HD 1920 x 1080 IPS-paneel kunt u consequente en accurate kleuren verwachten vanuit elke gezichtshoek. In tegenstelling tot standaardpanelen lichten deze IPS-panelen niet op en vertonen ze ook geen vervormde beeldsporen als ze worden aangeraakt.

IPS-panelen kunnen snelle signalen verwerken zonder gegevensverlies, dankzij het gebruik van koperdraden met een lage weerstand. Ze leveren scherpe beelden en een stabiele reactietijd op.

Toetsenbord met achtergrondverlichting


Met het toetsenbord met achtergrondverlichting van Lafité kunt u nu eenvoudig typen bij weinig licht en zelfs in het donker. De Lafité heeft verschillende helderheidsinstellingen, zodat u het licht aan uw werkomgeving aan kunt passen.

Dun en sterk


De laptop uit de Lafité-serie levert hoge prestaties maar heeft zijn slanke profiel van slechts 17,8 mm behouden. Een hoogwaardige aluminium afwerking zorgt voor een robuust ontwerp dat de laptop duurzaam en sterk maakt.

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.