16: De nieuwe superoplader

Geforce GTX 16 Series gaming-laptops

GeForce® GTX 1660 Ti en GeForce GTX 1650 gaming-laptops zijn gebouwd met het baanbrekende grafische prestatievermogen van de bekroonde NVIDIA Turing™-architectuur. Met het prestatievermogen van de GeForce® GTX 1660 Ti dat de GeForce GTX 1070 laptop GPU op de proef stelt, en de GTX 1650 die tot wel 70% sneller is dan de GTX 1050, is de nieuwe GeForce GTX 16 serie gaming-laptops de ultieme keuze voor de populairste spellen van vandaag, en zelfs sneller met moderne titels. Upgrade voor een betere game-ervaring met GeForce GTX.

Nu configureren

Turing shaders

Met gelijktijdige uitvoering van floating point en integer operaties, adaptieve shading-technologie en een nieuwe, uniforme geheugenarchitectuur met twee keer zoveel buffergeheugen als zijn voorganger, maken Turing-shaders buitengewone prestatieverbeteringen mogelijk in de games van nu. Beschik over 1,4x de energie-efficiëntie van de vorige generatie in snellere, dunnere, koelere en stillere gaming laptops die gebruikmaken van Turings geavanceerde grafische eigenschappen.

nvidia game ready

Geweldige prestaties

Zorg dat je klaar bent voor de strijd met GeForce GTX 1660 Ti gaming-laptops met een prestatievermogen dat de GeForce GTX 1070 op de proef stelt bij de nieuwste games. GeForce GTX 1650 gaming-laptops leveren tot wel twee keer het prestatievermogen van de GeForce 950M en zijn tot wel 70% sneller dan de GTX 1050 bij de nieuwste games.

Geforce Max-Q laptop

GEFORCE GTX MAX-Q-ONTWERP

Ervaar één van de dunste, snelste en stilste gaming-laptops ter wereld, in een onmogelijk slank design dat daadwerkelijk op schoot past. Dit is het topstuk van GeForce-gaming.

Nvidia Optimus laptop

Nvidia Optimus

Intelligent je laptop optimaliseren voor het buitengewone grafische prestatievermogen dat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt, met tegelijkertijd een nog langere batterijduur voor langer plezier.

nvidia creating

MEER CREËREN, MINDER WACHTEN

Toegewijde GPU kracht realiseert een acceleratie van de creatieve apps die je dagelijks gebruikt. In combinatie met NVIDIA Creator Ready Drivers, haal je de beste prestaties en betrouwbaarheid in huis om je creativiteit een boost te geven. Wij zorgen voor het technische verhaal zodat jij je kunt richten op je passie: dingen creëren.

Uitzenden als een professional

Werk met geweldige prestaties en beeldkwaliteit terwijl je livestreamt naar Twitch of YouTube. GeForce GTX 1660 Ti’s toegewijde hardware-encoder is 15% efficiënter dan de vorige generatie en is geoptimaliseerd voor Open Broadcaster Software (OBS)*

Baanbrekende technologie

Geforce experience

Geforce Experience

Maak en deel video's, screenshots en livestreams met vrienden. Houd je drivers up-to-date. En optimaliseer je game-instellingen. De GeForce Experience™ maakt het allemaal mogelijk. De essentiële aanvulling op je GeForce-laptop.

Geforce laptop whisper mode

WHISPER MODE

Je op voeding aangesloten laptop is nu veel stiller tijdens het gamen. De framesnelheid van de game wordt intelligent beheerd terwijl de instellingen van de grafische kaart tegelijkertijd worden geconfigureerd om het stroomgebruik zo efficiënt mogelijk te maken.

Geforce laptop battery boost

NVIDIA BATTERY BOOST

Weg met die laptoplader en game waar je maar wilt. NVIDIA Battery Boost™ levert de prestaties en langere batterijduur die je nodig hebt om je tegenstanders te verslaan.

Nvidia Shadowplay

NVIDIA SHADOWPLAY™

Maak gameplayvideo's, screenshots en livestreams van hoge kwaliteit en deel ze met je vrienden.

Nvidia Ansel in-game photo mode

NVIDIA ANSEL

Deze krachtige fotomodus laat je professionele foto's van je games maken zoals nooit tevoren. Maak en deel je meest briljante game-ervaringen in super hoge resolutie, met 360-graden- en stereo-foto's.

Game ready drivers

Stuurprogramma's die geschikt zijn voor gamen

Ervaar de hoogst mogelijke prestaties en meest vloeiende ervaring vanaf het moment dat je begint met gamen.

© 2019 NVIDIA Corporation. Alle rechten voorbehouden. NVIDIA, het NVIDIA-logo, GeForce, GeForce Experience, NVIDIA BatteryBoost, NVIDIA Turing, Optimus, en ShadowPlay zijn geregistreerde handelsmerken van NVIDIA Corporation in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken en auteursrechten zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

© 2018 Square Enix Limited. Ontwikkeld door Eidos Interactive Corporation. © 2017 Bethesda Softworks LLC, een ZeniMax Media-bedrijf. Alle rechten voorbehouden. © 2018 Activision Publishing, Inc.CTIVISION, CALL OF DUTY, CALL OF DUTY BLACK OPS, en het schildlogo zijn handelsmerken van Activision Publishing, Inc.

© 2019 NVIDIA Corporation. Alle rechten voorbehouden. NVIDIA, het logo van NVIDIA, GeForce RTX en NVIDIA Turing zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van NVIDIA Corportation in de V.S. en andere landen. Andere bedrijfs- en productnamen kunnen handelsmerken zijn van de respectievelijke bedrijven waarmee ze geassocieerd zijn. ©2019 Electronic Arts Inc., EA, het EA-logo, het DICE-logo, Battlefield, Battlefield V, en het Battlefield V-logo zijn handelsmerken van Electronic Arts Inc. WAPEN-, AUTO-, OF UITRUSTINGSFABRIKANTEN ZIJN NOCH VERBONDEN AAN OF AANGESLOTEN BIJ DIT SPEL, NOCH IS DIT SPEL DOOR HEN GESPONSORD OF GOEDGEKEURD. Afbeeldingen van in-game engine. Anthem© 2019 Electronic Arts. Ontwikkeld door Bioware. Alle rechten voorbehouden. Anthem zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Electronic Arts. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

© 2019 Koch Media GmbH en gepubliceerd door Deep Silver. Ontwikkeld door 4A Games. 4A Games Limited en hun respectievelijke logo zijn handelsmerken van 4A Games Limited. Metro Exodus is geïnspireerd door de internationale bestseller romans METRO 2033 en METRO 2035 van Dmitry Glukhovsky. Alle andere handelsmerken, logo's en auteursrechten zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

© 2019, Epic Games, Inc. Epic, Epic Games, het logo van Epic Games, Fortnite, het Fortnite-logo, Unreal, Unreal Engine 4 en UE4 zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Epic Games, Inc. in de Verenigde Staten en elders . Alle rechten voorbehouden.

Optimus X GTX 15

Vanaf €1.100 incl. btw en bezorging.

 • Intel® Core™ i7-9750H
 • 8 GB Corsair 2133 MHz
 • 4 GB GeForce GTX 1650
 • 1 TB SEAGATE 7 mm SATA HDD (7.200)

Optimus X GTX 15 Ti

Vanaf €1.300 incl. btw en bezorging.

 • Intel® Core™ i7-9750H
 • 8 GB Corsair 2133MHz
 • 6 GB GeForce GTX 1660 Ti
 • 1 TB SEAGATE 7 mm SATA HDD (7.200)

Recoil III GTX 15

Vanaf €1.360 incl. btw en bezorging.

 • Intel® Core™ i7-9750H
 • 8 GB Corsair 2133MHz
 • 6 GB GeForce GTX 1660 Ti
 • 1 TB SEAGATE 7 mm SATA HDD (7.200)

Recoil III GTX 17

Vanaf €1.500 incl. btw en bezorging.

 • Intel® Core™ i7-9750H
 • 16 GB Corsair 2400 MHz
 • 6 GB GeForce GTX 1660 Ti
 • 1 TB SEAGATE 7 mm SATA HDD (7.200)

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.