NVIDIA® GeForce® RTX

Graphics opnieuw uitgevonden

NVIDIA® GeForce RTX™ biedt de ultieme game-ervaring voor pc's.

NVIDIA® GeForce® RTX biedt de ultieme pc-gaming-ervaring. De grafische kaarten van RTX, aangedreven door de nieuwe NVIDIA Turing™ GPU-architectuur en het revolutionaire RTX-platform, combineren ray tracing, kunstmatige intelligentie en programmeerbare shading in real time.

Nu configureren

Ervaar RTX

BattleField V

Ervaar de Tweede Wereldoorlog zoals nooit tevoren in Battlefield™ V, met een ongeëvenaarde prestaties en realisme dankzij de GeForce RTX grafische kaarten en het splinternieuwe RTX-platform.

Video bekijken

Shadow of the Tomb Raider

Het alles bepalende moment van Lara Croft in Shadow of the Tomb Raider kan nu worden ervaren dankzij de ultieme prestatie van NVIDIA’s baanbrekende architectuur en levensechte beelden van real-time raytracing.

Video bekijken

Metro Exodus

Ga op in de grimmige, huiverige post-apocalyptische wereld van Metro Exodus, die tot leven wordt gebracht met het revolutionaire RTX-platform dankzij de GeForce RTX grafische kaarten.

Video bekijken

Nvidia Turing

Grafische kaarten van GeForce RTX worden aangestuurd door de Turing GPU-architectuur en het baanbrekende RTX-graphicsplatform. Reken op de snelste en meest realistische ervaringen die tot leven worden gewekt dankzij realtime raytracing en AI.

TOT WEL

6x

SNELLERE PRESTATIES

REALTIME

RAYTRACKING

IN GAMES

KRACHTIGE, DOOR

AI

VERSTERKTE GRAPHICS

DE WERELDS EERSTE RAY TRACING GAMING GRAFISCHE KAART

Als het gaat om next-generatie gaming, draait alles om realisme. De GeForce RTX ligt lichtjaren voor op andere kaarten, en levert unieke realtime ray tracing-technologieën voor de modernste, meest realistische graphics.

EXTRA KENMERKEN EN VOORDELEN

GeForce® Experience™

De essentiële aanvulling op je GeForce-grafische kaart. Maak en deel video's, screenshots en livestreams. Houd je drivers up-to-date en optimaliseer uw games.

Stuurprogramma's die geschikt zijn voor gamen

Krijg het hoogste niveau van prestaties en de meest vloeiende ervaring mogelijk, vanaf het moment dat je begint te spelen.

Nvidia ShadowPlay™

Maak gameplayvideo's, screenshots en livestreams van hoge kwaliteit en deel ze met je vrienden.

NVIDIA ansel

Verander je screenshots in kunst met deze krachtige in-game fotomodus waarmee je foto's in 360 graden, HDR of geweldige resolutie kunt maken

Virtual Reality

GeForce RTX combineert geavanceerd VR renderen, realtime raytracing en AI, en tilt de GeForce RTX naar een nieuw realiteitsniveau.

NVIDIA G-SYNC™ en HDR

Krijg een vloeiende, tear-vrije gameplay met vernieuwingssnelheden tot 240 Hz, plus HDR en meer. Dit is het ultieme gaming-display en de go-to-apparatuur voor enthousiaste gamers.

Directx 12

Krachtige nieuwe visuele effecten en weergavetechnieken voor games die levensecht lijken.

4k

Ga voor de ultieme game-ervaring met GeForce RTX en geniet van zelfs de kleinste details in de grootste games van dit moment.

© 2018 NVIDIA Corporation, NVIDIA, het logo van NVIDIA en GeForce zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van NVIDIA Corporation. Alle rechten voorbehouden. ©2018 Electronic Arts Inc., EA, het EA-logo, het DICE-logo, Battlefield, Battlefield V, en het Battlefield V-logo zijn handelsmerken van Electronic Arts Inc. ER IS GEEN FABRIKANT VAN WAPENS, VOERTUIGEN OF APPARATUUR DIE BETROKKEN IS BIJ DIT SPEL OF DIT ONDERSTEUNT. Beelden uit het spel. SHADOW OF THE TOMB RAIDER © 2018 Square Enix Limited. Ontwikkeld door Eidos Interactive Corporation en Crystal Dynamics. Alle rechten voorbehouden. EIDOS-MONTRÉAL, CRYSTAL DYNAMICS, SHADOW OF THE TOMB RAIDER en TOMB RAIDER zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Square Enix Limited. SQUARE ENIX en het SQUARE ENIX-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Square Enix Holdings Co., Ltd. © 2018 Koch Media GmbH en zijn gepubliceerd door Deep Silver. Ontwikkeld door 4A Games. 4A Games Limited en het bijbehorende logo zijn handelsmerken van 4A Games Limited. Metro Exodus is geïnspireerd op de internationaal populaire romans METRO 2033 en METRO 2035 van Dimitri Gluchowski. Alle andere handelsmerken, logo's en auteursrechten zijn het eigendom van de respectieve eigenaren. © 2018 Bungie, Inc. Alle rechten voorbehouden. Destiny, het Destiny-logo, Bungie en het Bungie-logo behoren tot de handelsmerken van Bungie, Inc. Gepubliceerd en verspreid door Activision. Activision is een gedeponeerd handelsmerk van Activision Publishing, Inc. COPYRIGHT ©2018 PUBG CORPORATION. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN. PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS en PUBG zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken of dienstmerken van PUBG. © 2018 Epic Games, Inc. Unreal, Unreal Engine en het Unreal Engine-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Epic Games, Inc. in de Verenigde Staten en elders. Alle rechten voorbehouden. © & ™ Lucasfilm Ltd. Alle rechten voorbehouden. Nixxes en het Nixxes-logo zijn handelsmerken van Nixxes Software BV. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren. Het model en merk van de grafische kaart kunnen variëren en zullen mogelijk afwijken van degene op de afbeeldingen.

Vulcan RTX Elite

Vanaf €2.070 incl. btw en bezorging.

  • Intel® Core™ i7-11700
  • GIGABYTE B560M DS3H V2 (rev. 1.0)
  • 16 GB Corsair VENGEANCE 3000 MHz
  • 8 GB GEFORCE RTX 3070 Ti

Vulcan RTX Pro

Vanaf €3.340 incl. btw en bezorging.

  • Intel® Core™ i7-11700KF
  • ASUS® ROG STRIX Z590-E GAMING WIFI
  • 32 GB Corsair VENGEANCE 3000 MHz
  • 12 GB GEFORCE RTX 3080 Ti