KRIJG SUPER KRACHTEN

GeForce® RTX Super Series

De nieuwe GeForce RTX SUPER-serie heeft nu nog meer cores en hogere kloksnelheden, waardoor je tot 25% snellere prestaties krijgt dan met de originele RTX 20-serie. Upgrade je uitrusting en krijg superkrachten.

GeForce® RTX 2080 SUPER™

GeForce® RTX 2070 SUPER™

GeForce® RTX 2060 SUPER™

Nu configureren

De verstrekte afbeeldingen zijn alleen voor illustratieve doeleinden. Merk en model van het geadverteerde product kan variëren.

DE SUPERKRACHTEN VAN TURING

RT-kernen

Toegewijde raytracinghardware maakt snelle realtime raytracing mogelijk, met fysiek correcte schaduwen, reflecties, refracties en globale belichting.

TENSORKERNEN

Kunstmatige intelligentie is de motor achter de grootste technologische vooruitgang in de geschiedenis en Turing maakt het mogelijk in computergraphics. Ervaar het verwerkingsvermogen van AI, dat gamingprestaties versnelt met NVIDIA DLSS.

NEXT-GEN SHADING

Variable rate shading focust op het verwerken van gebieden met veel detail, waardoor de prestaties verbeteren. De geavanceerde geometrieverwerking van mesh shaders ondersteunt veel meer objecten per scène, wat complexere werelden mogelijk maakt.

GELIJKTIJDIGE VERWERKING

Gelijktijdige floating point en integer processing zorgen ervoor dat Turing GPU's de zware werkbelasting van moderne games efficiënter kunnen verwerken.

Ervaar RTX

Raytracing is de heilige graal van gaming-graphics. De technologie simuleert het gedrag van licht voor levensechte, filmische beelden in games met zelfs de meest intense visuele effecten.

Grootste generatiesprong ooit

*Metro Exodus, Ultra Game Settings, 1440p, i9-7900x, 16gb ram, Win 10 x64

EXTRA KENMERKEN EN VOORDELEN

Geforce Experience

Maak en deel video's, screenshots en livestreams met vrienden. Houd je stuurprogramma's bijgewerkt en optimaliseer je game-instelingen. De GeForce Experience™ maakt het allemaal mogelijk.

Game Ready Drivers

Krijg het hoogste niveau van prestaties en de meest vloeiende ervaring mogelijk, vanaf het moment dat je begint te spelen.

DirectX 12/DXR

Hiermee kunnen ontwikkelaars ongelofelijke grafische effecten toevoegen aan pc-games voor Microsoft Windows. Grafische kaarten van GeForce leveren geavanceerde DX12-functionaliteit, zoals raytracing en variable rate shading. Breng games tot leven met ultra-realistische visuele effecten en snellere framerates.

NVIDIA Studio

Een nieuw tijdperk van creativiteit is aangebroken, nu de creatieve apps waar je op rekent sneller werken dan je ooit hebt durven dromen. NVIDIA-GPU's zorgen ervoor dat je sneller kunt werken en profiteert van ongelooflijke prestatieverbeteringen. Welkom bij NVIDIA Studio, en je nieuwe, creatievere proces.

4K

Ga voor de ultieme 4K-gamingervaring met de GeForce RTX en geniet van zelfs de kleinste details in de grootste games van dit moment.

NVIDIA-GSYNC®

Krijg een vloeiende, tear-vrije gameplay met vernieuwingssnelheden tot 240 Hz, plus HDR en meer. Dit is het ultieme gaming-display en de go-to-apparatuur voor enthousiaste gamers.

©2019 NVIDIA Corporation. Alle rechten voorbehouden. NVIDIA, het NVIDIA-logo, NVIDIA Turing GeForce en RTX SUPER zijn geregistreerde handelsmerken en/of handelsmerken van NVIDIA Corporation in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken en copyrights zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Aanbevolen specificaties

Fusion Ultimate

Vanaf €3.540 incl. btw en bezorging.

 • AMD Ryzen 7 5800X3D
 • GIGABYTE B550 GAMING X V2
 • 16 GB Corsair VENGEANCE RGB PRO 3200 MHz
 • 24 GB GEFORCE RTX 3090
 • 2 TB SEAGATE BARRACUDA HDD

PULSAR PRO

Vanaf €3.870 incl. btw en bezorging.

 • Intel® Core™ i7-12700K
 • GIGABYTE Z690 UD
 • 32 GB Corsair VENGEANCE 4800MHz
 • 24 GB GEFORCE RTX 3090
 • 1 TB SEAGATE BARRACUDA HDD

VORTEX XR

Vanaf €4.000 incl. btw en bezorging.

 • Intel® Core™ i9-11900K
 • GIGABYTE Z590 AORUS Master
 • 32 GB Corsair VENGEANCE 3200 MHz
 • 24 GB GEFORCE RTX 3090
 • 1 TB SEAGATE BARRACUDA HDD