15.6" Octane V

De kracht van een desktop-pc


Ervaar de ultieme gaming-laptop van 15,6 inch: de Octane V. Met Intel® Core™-desktopprocessoren van de 8ste generatie en NVIDIA™ Pascal graphics-technologie zal de Octane V gemakkelijk gelijke tred houden met zijn desktoptegenhangers.

De Octane V, die in een agressief en stijlvol chassis zit en over een aanpasbaar meerkleurig led-toetsenbord beschikt, zal niet onopgemerkt blijven

Nu configureren

Intel® Core™ Processoren

Prestaties van de 8e generatie


Configureer uw nieuwe gaming-laptop uit een selectie van Intel® Core™ i5 & i7 CPU's om de kracht van de 8e generatie Intel® Core™ op uw concurrenten los te laten.

Ervaar desktopprestaties met desktopcomponenten: met de Octane VIII, die compact en mobiel is, kunt u toch volledig gebruikmaken van Intel-desktopprocessoren.

Wees voorbereid op fantastische en meeslepende ervaringen in games, VR en entertainment, waar het leven u ook brengt.

10: Ultieme laptops voor gaming

Ontwerp en prestaties, geperfectioneerd.


De Octane V van 15,6 inch kan worden geconfigureerd met NVIDIA® GeForce® GTX 1060 en GTX 1070 graphics die onderweg prestaties van desktopniveau bieden tijdens het gamen.

NVIDIA Pascal is 's werelds meest geavanceerde gaming GPU-architectuur met daadwerkelijk revolutionaire prestaties, innovatieve technologieën en meeslepende VR van de volgende generatie. Briljante gameplay met fascinerende aanblikken en geluiden: het is een geheel nieuwe manier van gamen.

Potentieel voor overklokken

Haal het beste uit uw laptop


Neem de controle over het overklokproces over met de Control Center-software. Verhoog uw grafische prestaties met meer dan 10% met één enkele klik.*

Stem de Octane V af op uw behoeften door te kiezen uit een van de vier prestatie-opties: Stil, Energiebesparing, Prestaties en Entertainment.

* Gebaseerd op 3DMark 11-benchmarks van de Octane V met GTX 1060 en GTX 1070, met een verhoging van de overklokprestaties van respectievelijk 12,2% en 9,6%.

Breid uw opslag uit

Kortere laadtijden


Kom nooit meer zonder ruimte te zitten - breid uw capaciteit uit met 2 optionele harde schijven. Dankzij de M.2-sleuf kunt u supersnelle NVMe SSD's gebruiken om uw prestaties te verhogen met snelheden die wel 6 x hoger liggen dan bij een standaard SSD.

Veelkleurig toetsenbord met achtergrondverlichting

Maak het persoonlijk


Pas het toetsenbord aan uw persoonlijkheid aan. Dankzij het spectrum van beschikbare kleuren kunt u elke combinatie kiezen die past bij uw stemming. De Octane V van 15,6 inch heeft programmeerbare macrotoetsen zodat u sneltoetsen kunt toewijzen voor het personaliseren van uw speelstijl.

Configureerbare RAM


Stem het geheugen van de Octane V af op uw computerbehoeften met ondersteuning van tot wel 64 GB en de keuze uit snelheden van 2133 MHz en 2400 MHz.

Met DDR4-technologie - waarmee hogere prestaties, hogere DIMM-capaciteiten en verbeterde gegevensintegriteit worden geboden terwijl het energieverbruik laag wordt gehouden.

Krachtige prestaties voor gaming


NVIDIA G-SYNC geeft u meer van wat u zoekt in een gaming-ervaring. Een soepele ervaring waar u helemaal in op kunt gaan, zonder tearing. Technologie die het spel transformeert.

Speel elke game zonder tearing, haperingen, flikkeringen of artefacten. G-SYNC stemt de vernieuwingsfrequentie van de display dynamisch af op de beeldfrequentie van de GPU.

Met de kracht van een desktop-pc en de draagbaarheid van een laptop, kunt u overal en altijd gamen. Dankzij de Intel® desktopprocessoren van de 8ste generatie in combinatie met de NVIDIA® GPU's van desktopkwaliteit uit de 10-serie kan de Octane V zelfs gemakkelijk gelijke tred houden met de krachtigste desktop-pc's.

Aansluitingen


 • 1. Lijningang van 3,5 mm
 • 2. Hoofdtelefooningang van 3,5 mm
 • 3. Hoofdtelefoonuitgang van 3,5 mm
 • 4. 2-in-1 audio-aansluitpunt (hoofdtelefoon / S/PDIF) van 3,5 mm
 • 5. USB 2.0
 • 6. USB 3.0
 • 7. Kensington-beveiligingssleuf
 • 8. RJ-45-ethernetpoort
 • 9. Thunderbolt™ 3 / USB 3.1 Gen 2 combipoort (Type C)
 • 10. USB 3.1 Gen 2 (Type C)
 • 11. 2 x USB 3.0 (1 x gevoed, AC/DC)
 • 12. 6-in-1 kaartlezer (MMC/RSMMC/SD/Mini SD/SDHC/SDXC)
 • 13. HDMI 1.4b / 2.0-uitgangspoort met HDCP*
 • 14. 2 x MiniDisplayPort v1.3
 • 15. DC-stroomingang

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.