17.3" Octane V

Waanzinnig vermogen en prestaties


Til uw prestaties naar ongekende niveaus met de Octane V van 17,3 inch met Intel® Core™-desktopprocessoren en NVIDIA® GeForce®-graphics van desktopkwaliteit uit de 10-serie.

Keuze uit verschillende displays: wees de concurrentie een stap voor met de 144 Hz-optie of kies voor helderheid en hoge resolutie met de 4K-breedbeeldoptie.

Nu configureren

Intel® Core™-processoren

Prestaties van de 8e generatie


Bereid u voor op aangename verrassingen met de Intel® Core™-familie desktopprocessoren van de 8e generatie. Geniet van uitzonderlijke platformprestaties met tot zes processorkernen voor meer verwerkingsvermogen. Al dit vermogen in draagbare vorm!

NVIDIA® GeForce® GTX 10-serie

10: Gaming in zijn meest perfecte vorm


NVIDIA GeForce® GTX is de ultieme pc-gaming-ervaring. Echt revolutionaire prestaties. Innovatieve gaming-technologieën. Naadloze filmbeleving in 4K, HDR en meer. Zelfs meeslepende VR van de volgende generatie. Dit is gaming in zijn meest perfecte vorm.

Kies bij de configuratie van de Octane V van 17,3 inch uit GeForce ® GTX 1060, GTX 1070 of GTX 1080 graphics van NVIDIA®. Aangedreven door NVIDIA® Pascal-architectuur voor superieure prestaties en vermogensefficiëntie.

Potentieel voor overklokken

Haal het beste uit uw laptop


Neem de controle over het overklokproces over met de Control Center-software. Verhoog uw grafische prestaties met meer dan 10% met één enkele klik.*

Stem de Octane V af op uw behoeften door te kiezen uit een van de vier prestatie-opties: Stil, Energiebesparing, Prestaties en Entertainment.

* Gebaseerd op 3DMark 11-benchmarks van de Octane V met GTX 1060 en GTX 1070, met een verhoging van overklokprestaties van respectievelijk 12,2% en 9,6%.

Veelkleurig toetsenbord met achtergrondverlichting

Ervaar een volledig lichtspectrum


Transformeer uw gamingstijl met het toetsenbord met meerkleurige achtergrondverlichting van de Octane V van 17,3 inch. Kies uit een selectie van vooraf ingestelde verlichtingseffecten en stem de kleuren af op uw humeur. Met de programmeerbare toetsen met sneltoetsondersteuning op het toetsenbord kunt u games op een geheel nieuwe manier aanpakken.

Hoge capaciteit, hoge prestaties

Snelle en betrouwbare opslag


Installeer naar hartenlust games. De Octane V kan worden geconfigureerd met wel 2 harde schijven en een M.2 SSD, waardoor een opslag van maximaal 10 TB mogelijk wordt*. Dankzij de M.2-sleuf kunt u supersnelle NVMe SSD's gebruiken om uw prestaties te verhogen voor snelheden die wel 6 x hoger liggen dan bij een standaard SSD.

Configureerbare RAM


Stem het geheugen van de Octane V af op uw computerbehoeften met ondersteuning van tot wel 64 GB en de keuze uit snelheden van 2133 MHz en 2400 MHz.

Met DDR4-technologie - waarmee hogere prestaties, hogere DIMM-capaciteiten en verbeterde gegevensintegriteit worden geboden terwijl het energieverbruik laag wordt gehouden.

Werken met meerdere monitoren

Til uw productiviteit naar een nieuw niveau


Verhoog uw productiviteit met meerdere displays en verken fantastische werelden in een meeslepende configuratie met de Octane V van 17,3 inch die 3 aanvullende monitors kan ondersteunen dankzij de HDMI- en Display Port-technologie.

NVIDIA G-SYNC geeft u meer van wat u zoekt in een gaming-ervaring. Een soepele ervaring waar u helemaal in op kunt gaan, zonder tearing. Technologie die het spel transformeert.

Speel elke game zonder tearing, haperingen, flikkeringen of artefacten. G-SYNC stemt de vernieuwingsfrequentie van de display dynamisch af op de beeldfrequentie van de GPU.

Met de kracht van een desktop-pc en de draagbaarheid van een laptop, kunt u overal en altijd gamen. Dankzij de Intel® desktopprocessoren van de 8ste generatie in combinatie met de NVIDIA® GPU's van desktopkwaliteit uit de 10-serie kan de Octane V zelfs gemakkelijk gelijke tred houden met de krachtigste desktop-pc's.

Aansluitingen


 • 1. USB 3.0
 • 2. Digitale audio (S/PDIF)
 • 3. Koptelefoon van 3,5 mm
 • 4. Microfoonlijningang van 3,5 mm
 • 5. Lijningang
 • 6. Kensington-beveiligingssleuf
 • 7. RJ-45-ethernetpoort
 • 8. 2 x USB 3.0
 • 9. Thunderbolt™ 3 / USB 3.1 Gen 2 combipoort (Type C)
 • 10. 6-in-1 kaartlezer (MMC/RSMMC/SD/Mini SD/SDHC/SDXC)
 • 11. eSATA/USB-combinatie
 • 12. HDMI 1.4b
 • 13. 2 x MiniDisplayPort v1.3
 • 14. DC-stroomingang

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.