17.3" Octane IV

Waanzinnig vermogen en prestaties


Breng je prestaties naar nieuwe hoogtes met de 17,3-inch Octane IV met Intel® Core™ desktop-processors en desktopwaardige, RTX-graphics met raytracing van NVIDIA® GeForce®.

Keuze uit verschillende displays: wees de concurrentie een stap voor met de 144 Hz-optie of kies voor helderheid en hoge resolutie met de 4K-breedbeeldoptie.

Nu configureren

Intel® Core™ Processoren

Prestaties van de 8e generatie


Bereid u voor op aangename verrassingen met de Intel® Core™-familie desktopprocessoren van de 8e generatie. Geniet van uitzonderlijke platformprestaties met tot zes processorkernen voor meer verwerkingsvermogen. Al dit vermogen in draagbare vorm!

NVIDIA GEFORCE RTX

RTX. It's On !.


De 17,3-inch Octane IV kan worden geconfigureerd met de NVIDIA® GeForce® RTX 2060, RTX 2070 en RTX 2080 grafische kaarten, voor desktopwaardige gamingprestaties en realtime raytracing onderweg.

Ongelooflijk snelle, stille prestaties. Realtime Raytracing. En de mobiliteit van de dunste, lichtste ontwerpen ter wereld. Het is alles waar je naar op zoek bent om op je best te kunnen gamen. En dat alleen in de gamelaptops van GeForce RTX.

Potentieel voor overklokken

Haal het beste uit uw laptop


Neem de controle over het overklokproces over met de Control Center-software. Verhoog uw grafische prestaties met meer dan 10% met één enkele klik.*

Pas de Octane aan jouw behoeften aan en kies uit vier prestatiemogelijkheden: Stil, Energiebesparend, Performance en Entertainment.

* Gebaseerd op 3DMark 11-benchmarks van de Octane IV met GTX 1060 en GTX 1070 met een overclock-prestatieverhoging van respectievelijk 12,2% en 9,6%.

Veelkleurig toetsenbord met achtergrondverlichting

Ervaar een volledig lichtspectrum


Transformeer de manier waarop u speelt met het toetsenbord met meerkleurige achtergrondverlichting van de Octane IV van 17,3 inch. Kies uit een selectie van vooraf ingestelde verlichtingseffecten en pas de kleuren aan op uw stemming. Met de programmeerbare toetsen met sneltoetsondersteuning op het toetsenbord kunt u games op een geheel nieuwe manier aanpakken.

Hoge capaciteit, hoge prestaties

Snelle en betrouwbare opslag


Installeer naar hartenlust games dankzij de mogelijkheid om de Octane IV te configureren met tot 2 harde schijven en een M.2 SSD, waardoor een opslag van tot 10 TB mogelijk is*. Dankzij de M.2-sleuf kunt u supersnelle NVMe SSD's gebruiken om uw prestaties te verhogen met snelheden die wel 6 x hoger liggen dan bij een standaard SSD.

Configureerbare RAM


Stem het geheugen van de Octane IV af op uw computerbehoeften met ondersteuning van tot wel 64 GB en de keuze uit snelheden van 2133 MHz en 2400 MHz.

Met DDR4-technologie - waarmee hogere prestaties, hogere DIMM-capaciteiten en verbeterde gegevensintegriteit worden geboden terwijl het energieverbruik laag wordt gehouden.

Werken met meerdere monitoren

Til uw productiviteit naar een nieuw niveau


Verhoog uw productiviteit met meerdere displays en verken fantastische werelden in een meeslepende configuratie met de Octane IV van 17,3 inch die 3 aanvullende monitors kan ondersteunen dankzij de HDMI- en Display Port-technologie.

NVIDIA G-SYNC geeft u meer van wat u zoekt in een gaming-ervaring. Een soepele ervaring waar u helemaal in op kunt gaan, zonder tearing. Technologie die het spel transformeert.

Speel elke game zonder tearing, haperingen, flikkeringen of artefacten. G-SYNC stemt de vernieuwingsfrequentie van de display dynamisch af op de beeldfrequentie van de GPU.

Met de kracht van een desktop-pc en de draagbaarheid van een laptop kunt u overal en altijd gamen. Dankzij de Intel®'s desktopprocessoren van de 8e generatie in combinatie met NVIDIA®'s GPU's van desktopkwaliteit uit de 10-serie kan de Octane IV zelfs gemakkelijk gelijke tred houden met de krachtigste desktop-pc's.

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.