17.3" Optimus Serie

Snel, krachtig en professioneel

Nu kopen

Configureer uw nieuwe 17,3-inch Optimus-serie laptop met 10e generatie Intel® Core ™ -processors en NVIDIA® GeForce® GTX Graphics voor krachtige game-ervaringen in elke omgeving.

10de Generatie Intel® Core Processors

Prestatievermogen van Desktop-Kaliber met laptops aangedreven met 10de Gen Intel® Core™. Voltooi taken sneller en maak sneller verbinding met ongelooflijk snelle turbo boost technologie 3.0, versneld Intel® Optane™ Geheugen en hyper-threading. Beleef en deel de ultieme game-ervaring.

TOT WEL...

 • 6

  Cores

 • 12

  Threads

 • 5.00Ghz

  Maximale turbofrequentie

Ongelooflijk dunne randen

Ervaar het grootst mogelijke scherm door het verkleinen van die randen en ervoor te zorgen dat je je concentreert op je entertainment en gameplay. Gecombineerd met een verversingsfrequentie van 120Hz, biedt de 17,3-inch Optimus-serie minder tearing van het scherm en ongelooflijk realistische beelden onderweg.

 • 120hz

  Vernieuwingsfrequentie

 • 1920 x 1080

  Full HD

 • 17.3"

  Breedbeeld

NVIDIA® GeForce® GTX Grafisch

Kies tussen GTX 1650 en NVIDIA® GeForce® grafische kaarten om het gewenste draagbare systeem naar uw exacte eisen te configureren. Ga de uitdaging aan in de meest uitdagende, grafisch intensieve games of stream je favoriete films op hoge bioscoopkwaliteit.

Meerkleurig RGB-toetsenbord met achtergrondverlichting

Beheers jeomgeving met het meerkleurige RGB-toetsenbord met achtergrondverlichting en het numerieke toetsenblok. Kies uit de vele kleurmogelijkheden in het bedieningspaneel en de aanpasbare helderheidsinstellingen die bij je stemming passen.

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.