15.6" Proteus VI

In stijl gamen terwijl u onderweg bent


Ontworpen voor hoogwaardig gamen met de NVIDIA® GeForce® RTX 2070 grafische kaart en met ondersteuning van Intel® Core™ Processors van de 8ste generatie, is de Proteus VI van 15.6" een krachtige en hoogwaardige notebook voor een betaalbare prijs.

De laptop heeft een opvallend ontwerp en is uitgerust met een RGB-toetsenbord met achtergrondverlichting en een meerkleurig trackpad (dat in-/uitgeschakeld kan worden)

Nu configureren

Verlicht je gameplay

Met een verlicht toetsenbord en touchpad

Intel® Core™ Processoren

Prestaties van de 8e generatie


De Proteus VI kan worden geconfigureerd met een Intel® Core™ i7-processor met zes kernen die fantastisch entertainment, gaming op topniveau, naadloze 4K Ultra HD en 360 video mogelijk maakt.

Zorg dat u de Proteus VI, aangedreven door een Gen Intel® Core™-processor van de 8ste generatie, in uw bezit krijgt, zodat u de ultieme gaming-ervaring kunt beleven en delen.

NVIDIA GeForce RTX

RTX. It's On !.


Speel de meest uitdagende, grafisch intensieve games van vandaag zonder iets te hoeven missen. De Proteus VI wordt aangedreven door graphics van de NVIDIA GeForce RTX 2070.

Ongelooflijk snelle, stille prestaties. Realtime Raytracing. En de mobiliteit van de dunste, lichtste ontwerpen ter wereld. Het is alles waar je naar op zoek bent om op je best te kunnen gamen. En dat alleen in de gamelaptops van GeForce RTX.

Het is een stijl-statement

Betreed de wereld van verlichting


De Proteus VI heeft een slanke, elegante afwerking van grijs geborsteld aluminium, wat kracht toevoegt aan het chassisontwerp en subtiele lichttonen reflecteert. Het design wordt geaccentueerd door de blauwe lichtbalken op de afdekking en de voorkant van het systeem.

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.