17.3" RECOIL III RTX

De Ultieme Gaming-Laptop


Introductie van de 17.3 "Recoil III RTX, een van onze meest stijlvolle en uniek ogende laptops, met een extreem smal bezelscherm met draagbaarheid en prestaties in het achterhoofd. Powered by 8e en 9e Gen Intel® Core ™ -processors en NVIDIA GeForce RTX-graphics, samenbrengen real-time ray tracing, kunstmatige intelligentie en programmeerbare arcering.

Nu configureren

Intel® Core™-processoren

Prestaties van de 9e generatie

De Intel® Core™-processors van de 9de generatie, de allernieuwste generatie processoren van Intel, beschikken over geweldige functies en verbeteringen. Of het nu een fantastische ervaring tijdens het gamen is, met live streaming en ononderbroken opnames van de hoogtepunten, of het maken en delen van bestanden met kortere wachttijden: de nieuwe generatie van processors tilt alles naar het volgende niveau.

Ongekende kracht en reactievermogen, in combinatie met eenvoudige ingebouwde beveiliging, betekenen dat u naar hartenlust snel en naadloos kunt werken, spelen en creëren.

NVIDIA GeForce RTX

RTX. It's On !.


De Recoil III RTX kan worden geconfigureerd met NVIDIA GeForce RTX 2060- of RTX 2070-graphics.

Ongelooflijk snelle, stille prestaties. Realtime Raytracing. En de mobiliteit van de dunste, lichtste ontwerpen ter wereld. Het is alles waar je naar op zoek bent om op je best te kunnen gamen. En dat alleen in de gamelaptops van GeForce RTX.

Opslag voor topprestaties

Kortere laadtijden


Met het brede scala van opslagopties kunt u erop vertrouwen dat u uw gehele gaming-bibliotheek kunt installeren en met u mee kunt nemen. Bereik ongekende snelheden met M.2 SSD-opties waarmee overdrachtssnelheden van tot 3.500 MB/s mogelijk zijn.

Configureerbare RAM

Kortere laadtijden


Stem het geheugen van de Recoil III RTX af op uw computerbehoeften met ondersteuning van maximaal 32 GB en de keuze uit snelheden van 2133 MHz en 2400 MHz. Met DDR4-technologie - waarmee hogere prestaties, hogere DIMM-capaciteiten en verbeterde gegevensintegriteit worden geboden terwijl het energieverbruik laag wordt gehouden.

Nauwkeurig mechanisch toetsenbord

Gegarandeerd kortere reactietijden dan bij gewone toetsenborden


Zorg ervoor dat elke toetsaanslag wordt geregistreerd en uitgevoerd met het meerkleurige mechanische toetsenbord van de Recoil III RTX. U mag verwachten dat het toetsenbord 20-50 miljoen toetsklikken meegaat en met tot wel 8,7% minder kracht kan worden geactiveerd, zodat u sneller kunt handelen en meer kunt doen met één toetsaanslag. Het mechanische toetsenbord van de Recoil II heeft tevens N-key rollover, waardoor de laptop meerdere toetsaanslagen tegelijk kan registreren! Sla nooit meer een toetsaanslag over en handel vol vertrouwen als uw in uw favoriete game in lastige situaties terechtkomt.

Volledige RGB-controle

Met RGB-verlichting per toets


Neem de controle over de verlichting volledig over met de Control Center-software. Met een lijst van opties om uit te kiezen, kunt u het toetsenbord naar hartenlust aanpassen. Met de optie om profielen op te slaan, kunt u elke configuratie opslaan en afstemmen op uw stemming en omgeving.

Uiterst smalle omlijsting

Hypermodern ontwerp


De Recoil III RTX heeft de smalste omlijsting die u ooit hebt gezien in ons laptopassortiment. U kunt van een enorm schermoppervlak genieten door de omlijsting zo smal mogelijk te maken. Zo weet u zeker dat uw aandacht volledig op uw entertainment en games is gericht.

Aansluitingen


 • 1. 2-in-1 kaartlezer (SD/MMC)
 • 2. 2 x USB 3.1
 • 3. Kensington-beveiligingssleuf
 • 4. RJ-45-ethernetpoort
 • 5. USB 2.0
 • 6. Hoofdtelefooningang van 3,5 mm
 • 7. Hoofdtelefoonuitgang van 3,5 mm
 • 8. 2 x MiniDisplayPort 1.3
 • 9. HDMI-poort
 • 10. USB 3.1 Type C
 • 11. DC-stroomingang

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.