17"Ultranote Series

Krachtig, efficiënt en draagbaar

Nu kopen

De 17,3 inch Ultranote beschikt over een breed, Full HD-scherm met 10e generatie Intel-processoren zodat je kunt genieten van hoge snelheden bij volledig scherm tijdens het werken, creëren en delen. Configureer je nieuwe 17,3 inch Ultranote met Intel 10e generatie processoren voor maximale prestaties.

10de Generatie Intel® Core Processors

Configureer je nieuwe 17,3 inch professionele laptop met een Intel® Core™ processor van de 10e generatie voor versnelde Optane-geheugenondersteuning, hyper-threading en turbo boost-technologie. Voltooi taken sneller en maak sneller verbinding met een hogere CPU-reactietijd. Beleef en deel met de nieuwe Ultranote Serie terwijl je onderweg bent.

4

Cores

4.90Ghz

Maximale turbofrequentie

8

Threads

Breid je Professional Flow uit

Kan jouw prestaties verbeteren, je productiviteit verhogen en je zicht verbreden. Configureer je nieuwe 17,3 inch Ultranote om een hoger niveau van werken, delen en creëren te bereiken terwijl je onderweg bent!

Opslag voor topprestaties

Pas de 17,3 inch Ultranote aan aan je computerbehoeften met maximaal 32 GB RAM en snelheden tussen 2133MHz en 2666MHz. De DDR4-technologie biedt een hogere DIMM-capaciteit en verbeterde data-integriteit bij een laag stroomverbruik om de productiviteit maximaal te houden.

Verlichting binnen handbereik

Dankzij het Ultranote-toetsenbord met meerkleurige achtergrondverlichting hoef je in het donker nooit meer moeite te doen om te zien welke toets je indrukt. Met de instelbare helderheidsinstellingen kun je het helderheidsniveau aanpassen aan de omgeving. Uitgerust met een functie voor multikleuren waarmee je de kleur kunt aanpassen aan je stemming.

Toetsenbord met achtergrondverlichting

USB Type C 3.1 Gen 2

De toekomst van verbinding is binnen handbereik met de USB Type C 3.1 Gen 2-poort De supersnelle USB-C is de nieuwe standaard voor gegevensoverdracht. De USB-C 3.1 Gen 2 levert tot 10GB per seconde aan gegevens, 2x zoveel als de vorige Gen 1, en is de toekomst op het gebied van verbinden.

Wifi 6

De nieuwe Intel® Wi-Fi 6-technologie maakt de hoogste draadloze snelheden mogelijk, met responsievere prestaties, verbeterde beveiliging en extra betrouwbaarheid, vooral in drukbezette omgevingen.

Bluetooth® 5-technologie

Wifi 6 wordt ook geleverd met Bluetooth® 5-technologie die het draadloze bereik verviervoudigt, de snelheid verdubbelt en de bandbreedte vergroot, om uitzendingen naar twee draadloze apparaten tegelijk mogelijk te maken.

Ultranote Series

14" Ultranote Model

Meer informatie

15" Ultranote Model

Meer informatie

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.