14"Ultranote Serie

Krachtig, efficiënt en draagbaar

Nu kopen

De 14" Initia heeft alle kracht die u nodig heeft voor intensief alledaags en voor kantoorgebruik, met een kijkhoek van 180° Met Intel Core™ processors van de 10e generatie, DDR4 RAM configureerbaar tot 64 GB en een Windows 10 Multi-Gebaren touchpad, is deze notebook de perfecte combinatie van draagbaarheid en functionaliteit - ideaal voor dagelijks gebruik.

Ongelooflijk brede kijkhoek

Kies de 14” Ultranote V voor verbrede kijkmogelijkheden met een kijkhoek van 180°, en pas u makkelijk aan aan uw omgeving. Deel uw scherm moeiteloos met anderen of verander de wijze waarop u werkt, speelt of kijkt door het flexibele scherm volledig te openen. Profiteer van de mogelijkheid om de schermscharnieren 180° te openen, ongeacht de omgeving waarin u zich bevindt.

10de Generatie Intel® Core Processors

Nu uitgerust met 10e generatie Intel® Core™-processoren. Herdefinieer de mogelijkheden dankzij verbeterde productiviteit en prestatieverbeteringen. Gebouwd voor veeleisende computertaken, configureer uw nieuwe 14 ”Initia met Intel® i3 & i5 U-series processors voor 4K-ondersteuning, hyperthreading en turboboost-technologie. Ook voorzien van een USB 3.2-poort (type C), Intel® Wi-Fi 6 en meer; Til uw productiviteit, creativiteit en entertainment naar een hoger niveau.

Dunne, smalle schermranden

Configureer uw nieuwe 14” Ultranote V voor ongelofelijk lichtgewicht en compact gebruik op kantoor, thuis of onderweg. Met een ongelofelijk 83% scherm-tot-lichaamverhouding en een gewicht van 1.8 kg, kunt u beter focussen op wat er voor is, zonder draagbaarheid te beperken. Dankzij de kleinere schermranden in vergelijking met zijn voorganger, biedt de Ultranote VI meer schermruimte, altijd handig tijdens het werken, kijken of delen.

5.9mm

Bezel

1920 X 1080

Full HD

83%

Screen-to-body Ratio

USB Type C 3.1 Gen 2

De toekomst van verbinding is binnen handbereik met de USB Type C 3.1 Gen 2-poort De supersnelle USB-C is de nieuwe standaard voor gegevensoverdracht. De USB-C 3.1 Gen 2 levert tot 10GB per seconde aan gegevens, 2x zoveel als de vorige Gen 1, en is de toekomst op het gebied van verbinden.

Wifi 6

De Intel® Wi-Fi 6 Technologie biedt u de hoogste draadloze snelheden met actieve prestaties. Profiteer van de verbeterde beveiliging en meer betrouwbaarheid, vooral in drukke omgevingen.

Bluetooth® 5 Technology

De Ultranote V wordt ook geleverd met Bluetooth® 5 technologie die het draadloze bereik verviervoudigt, de snelheid verdubbelt, en de bandbreedte verhoogt zodat u naar twee draadloze apparaten tegelijkertijd kunt verzenden. Configureer de 14” Ultranote V voor de nieuwste functies die u beter later verbinden.

Ultranote Serie

15" Ultranote Model

MEER INFORMATIE

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.