15.6"Ultranote Series

Krachtig, efficiënt en draagbaar

Nu kopen

De 15,6 inch Ultranote VI heeft alle vermogen dat u nodig heeft voor een intensief dagelijks- en kantoorgebruik, en dit onder een kijkhoek van 180°. Met Intel Core™ processors van de 10e generatie, DDR4 RAM configureerbaar tot 32 GB en een Windows 10 Multi-Gesture touchpad, is deze notebook de perfecte combinatie van draagbaarheid en functionaliteit - ideaal voor dagelijks gebruik.

Ongelooflijk brede kijkhoek

Kies voor een bredere kijkhoek van 180° de 15,6 inch Ultranote VI, zodat u zich gemakkelijk kunt aanpassen aan uw omgeving. Deel uw scherm moeiteloos met anderen of verander de wijze waarop u werkt, speelt of kijkt door het flexibele display volledig te openen. Profiteer van de mogelijkheid om de schermscharnieren 180° te openen, ongeacht de omgeving waarin u zich bevindt.

10de Generatie Intel® Core Processors

Nu uitgerust met Intel® Core™ processors van de 10e generatie. Herdefinieer uw mogelijkheden door de verhoogde productiviteit en de betere prestaties. Ontworpen voor veeleisende computertaken. Configureer uw nieuwe 15,6 inch Ultranote VI met Intel® i5 & i7 U-serie processors voor 4K-ondersteuning, hyper threading en turbo boost-technologie. Ook met geïntegreerde USB Type C 3.1, Intel® wifi 6 en nog veel meer; til uw productiviteit, creativiteit en entertainment naar een hoger niveau.

Dunne, smalle schermranden

Configureer uw nieuwe 15,6 inch Ultranote VI voor gebruik op kantoor, thuis of onderweg. Ongelooflijk licht en compact. Met een waanzinnige verhouding tussen scherm en behuizing van 83 % en een gewicht van 1,59 kg, biedt hij een uitstekende kijkervaring, zonder dat de draagbaarheid hierdoor wordt beperkt. Dankzij de kleinere schermranden in vergelijking met zijn voorganger, biedt de Ultranote VI meer schermruimte, altijd handig tijdens het werken, kijken of delen.

5.9mm

Bezel

1920 X 1080

Full HD

83%

Screen-to-body Ratio

RGB Toetsenbord met achtergrondverlichting

Pas de helderheid en kleuren van het Ultranote VI-toetsenbord aan uw omgeving en stijl aan. Voor een betere type-ervaring is het toetsenbord naar wens aanpasbaar met RGB-verlichting.

Met het geïntegreerde numerieke toetsenbord en de bijbehorende cursorbesturingstoetsen, blijven uw berekeningen altijd efficiënt en nauwkeurig, zowel op kantoor, thuis als op reis.

Toetsenbord met achtergrondverlichting

USB Type C 3.1 Gen 2

De toekomst van verbinding is binnen handbereik met de USB Type C 3.1 Gen 2-poort De supersnelle USB-C is de nieuwe standaard voor gegevensoverdracht. De USB-C 3.1 Gen 2 levert tot 10GB per seconde aan gegevens, 2x zoveel als de vorige Gen 1, en is de toekomst op het gebied van verbinden.

Wifi 6

De nieuwe Intel® Wi-Fi 6-technologie maakt de hoogste draadloze snelheden mogelijk, met responsievere prestaties, verbeterde beveiliging en extra betrouwbaarheid, vooral in drukbezette omgevingen.

Bluetooth® 5 Technology

Wifi 6 wordt ook geleverd met Bluetooth® 5-technologie die het draadloze bereik verviervoudigt, de snelheid verdubbelt en de bandbreedte vergroot, om uitzendingen naar twee draadloze apparaten tegelijk mogelijk te maken.

Ultranote Series

14" Ultranote Model

Meer informatie

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.