21,5" Vanguard II

Stijlvolle alles-in-één-pc met een slanke schermomlijsting


Een alles-in-één-pc, slank en stijlvol, met een verbluffende weergave van rand tot rand op een beeldscherm van 24 inch*. Het elegante ontwerp van de Vanguard II is een nieuwe norm voor moderne alles-in-één-pc's. Deze pc zal in de smaak vallen in uw huis of op kantoor.

Nu configureren

Intel® Core™ Processoren


Bereid u voor op aangename verrassingen met Intel® Core™-processoren van de 7de generatie. Met de Vanguard II kunt u uw dagelijkse taken in een handomdraai afronden, of het nu om e-mailen, browsen op het internet, het bewerken van foto's of iets anders gaat.

Een visuele ervaring waarin u helemaal opgaat

Deze prachtige computer met weergave van rand tot rand op een beeldscherm van 24 inch met Full HD (1920 x 1080) is voorzien van Intel® HD Graphics.

Ontwikkel graphics, bewerk foto's en maak HD-video's met behulp van Intel® Graphics. Geniet van de visuele prestaties die u nodig hebt voor vloeiende video's en probleemloze fotobewerking. Of u nu media maakt of games speelt, er staan fantastische nieuwe ervaringen op u te wachten.

Pc-prestaties

De Vanguard II kan worden geconfigureerd met componenten die veel in pc's worden gebruikt, zodat u dezelfde prestaties en functies krijgt als bij uw favoriete merken.

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.