WD Blue 3D NAND SATA SSD

EEN NIEUWE DIMENSIE IN OPSLAG

Grote capaciteit met verbeterde betrouwbaarheid en met razende snelheid.

Superieure prestaties voor superieur computergebruik. De WD Blue™ 3D NAND SATA SSD staat klaar voor al je veeleisende computerbehoeften en biedt een grote capaciteit, verbeterde betrouwbaarheid en is razendsnel.

Nu configureren

Toonaangevende betrouwbaarheid

Een SSD wordt zonder bewegende onderdelen ontworpen om je te helpen beschermen tegen dataverlies als men er per ongeluk tegenaan stoot of hem laat vallen. En met 1.750.000 uur MTTF (gemiddelde tijd tot falen), tot wel 500 TBW (geschreven terabytes) en verscheidene foutcorrectietechnologieën kan de WD Blue 3D NAND SATA SSD je data gegarandeerd nog vele jaren helpen beschermen.

Uitgebreide compabiliteit

Met een certificaat van het WD Functional Integrity Testing Lab (F.I.T. Lab™) is iedere WD Blue 3D NAND SATA SSD gegarandeerd compatibel met een breed scala aan desktop- en laptop-computers. Elke WD Blue 3D NAND SATA SSD moet een uitgebreide compatibiliteits- en betrouwbaarheidstest doorstaan om er zeker van te zijn dat deze voldoet aan de hoogste standaarden van het WD-merk.

Downloadbare WD SSD Dashboard en Acronis-software

Houd de beschikbare capaciteit, werktemperaturen, SMART-eigenschappen en meer van je drive bij met het WD SSD-dashboard. De Acronis® True Image™ WD Edition-software, beschikbaar als gratis download, kan drives klonen en je besturingssysteem, programma's, instellingen en al je data back-uppen.

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.