Windows 10 Pro

BEDENK HOEVEEL HET KOST OM NIETS TE DOEN. Ververs je hardware en transformeer je bedrijf

Iedere PC van ouder dan vier jaar kan je per jaar meer dan € 1500 kosten in onderhoud, reparatie en productiviteitsverlies vergeleken met een nieuw Windows-apparaat.1 Ook ben je kwetsbaar voor cyberaanvallen en data-inbraken waar bijna de helft van de Britse bedrijven last van heeft.2

Nieuwe Windows 10 Pro-apparaten met Intel® vPro™ processors van de zevende en achtste generatie helpen je onderweg beschermd en productief te blijven, met tot 25% meer tijdefficiëntie, 3 gemiddeld tot 28% sneller opstarten vergeleken met Windows 7,4 en een batterij die tot drie keer langer meegaat 5 dan een ouder Windows-apparaat.

Nu configureren

Verhoog je productiviteit en help je bedrijf veiliger worden.

Kies veiligere en meer productieve zakelijke PC's

Krijg meer gedaan

Blijf onderweg werken met tot wel 28% sneller 4 opstarten en een batterij die tot drie keer langer mee gaat.5 Bespaar tijd door te werken hoe het voor jou het meest natuurlijk voelt: van aanraken tot schrijven tot de stem.6 Je oudere apparaten kunnen dit niet.

Bescherm wat je hebt gebouwd

Bijna de helft van de Britse bedrijven hebben al onder gegevensinbraak of een cyberaanval geleden. 2 Een typische aanval kan meer dan € 70.000 euro kosten.3 Windows 10 Pro heeft ingebouwde verdedigingen tegen moderne beveiligingsproblemen en heeft altijd bijgewerkte 8 beschermingen voor jouw informatie en apparaat, ongeacht waar jij of je team heengaat.

Geniet van simpel en flexibel beheer.

IT-beheerders schatten dat er twintig procent minder IT-beheertijd is met Windows 10 Pro.9 Je team kan het apparaat kiezen dat hen het beste past, het zelf instellen en eenmalig inloggen voor Microsoft-diensten en vele apps. Daarbij kun je veel van je huidige apps en randapparatuur blijven gebruiken met Windows 10 Pro.

Blijf veilig en bijgewerkt

Upgraden naar Windows 10 Pro betekent dat je beschermd en bijgewerkt blijft zelfs na het ondersteuningseinde van Windows 7 op 14 januari 2020. Als dat gebeurt blijft Windows 7 wel opstarten en draaien, maar gebruikers krijgen niet langer updates of ondersteuning van Microsoft. Gebruikers die naar een huidig ondersteund systeem zoals Windows 10 Pro zijn overgestapt blijven regelmatig nieuwe beveiligingsupdates ontvangen, andere hotfixes, gratis of betaalde ondersteuningsmogelijkheden en online updates van technische inhoud.

De kracht van Intel® Core™ vPro™-processor op Windows 10 Pro-apparaten

Een solide fundering voor prestaties hebben is essentieel. De nieuwste processors van Intel zijn gemaakt om ervoor te zorgen dat compatibiliteit is met belangrijke Windows 10 Pro-applicaties zoals Microsoft Word, Excel, Powerpoint en Outlook, zodat je efficiënt je werkstromen kunt moderniseren.

 • Batterijduur

  Met Windows 10 Pro bieden 2-in-1-apparaten gebaseerd op de nieuwe Gen Intel® Core™ vPro™ processor van de achtste generatie tot wel tien uur batterijduur, zodat werknemers overal meer gedaan krijgen.10,11

 • Multitasken

  Ze bieden ook tot 2,1 keer sneller multitasken voor probleemloze prestaties bij het werken met meerdere applicaties tegelijk.11, 12 Voor echte mobiliteit hebben de nieuwste processors van Intel® volledige desktopkracht, functionaliteit van applicaties en controle op nieuwe 2-in-1-apparaten zonder concessies te doen.

 • Sterke productiviteit

  Vergeleken met apparaten van vier jaar oud zijn de prestaties van vandaag al vergevorderd, met tot wel tachtig procent betere productiviteit met Intel® Core™ vPro™ processors van de achtste generatie.11,13

Ontdek het voordeel van Office 2016

Microsoft Office 2016 helpt je je beste werk te doen, overal, altijd en met iedereen. Houd je kleine bedrijf draaiend met slimme productiviteitsfuncties die je helpen sneller goed werk te verrichten. Wees productief op je eigen manier wanneer je overal en altijd kunt werken met gemakkelijke toegang tot bestanden in de cloud. Krijg je team op dezelfde pagina, deel, presenteer en werk samen met versimpelde, ingebouwde samenwerkingsfuncties.

Help je bedrijf tijd en geld besparen met Windows 10 Pro

 1. Small Business PC Study, TechAisle, 2016.
 2. Cyber Security breaches survey 2017, Main Report, April 2017, Ipsos MORI Social Research Institute.
 3. Forrester, Total Economic Impact of Microsoft Windows 10 Pro.
 4. Testen uitgevoerd door by Principled Technologies in juli 2015 in een gesloten laboratoriumomgeving met gebruik van standaardfoto's uit de OEM-fabriek op een representatief monster van Windows 7-apparaten. Iedere opstarttest werd tien keer uitgevoerd en de gemiddelden werken vergeleken. Gemiddelde verbetering bij het opstarten was 28%.
 5. Prestataties van Core™ processors van de zesde generatie in Windows 10 Pro-apparaten, geschat op basis van 8.1 Local HD Video Playback Power, vergelijkingen gebaseerd op Intel® Core™ i5-6200U vs. Intel® Core™ i5-520UM.
 6. Afhankelijk van hardware
 7. Small Biz Daily: 10 Small Business Trends 2018.
 8. Voor de ondersteunde levensduur van het apparaat.
 9. Zoals vergeleken met een eerdere versie van Windows. Forrester, totale economische impact van Windows 10 Pro.
 10. Zoals gemeten door Windows 10 Pro* EEMBC Browsing Bench vs. een commerciële PC van vier jaar oud.
 11. Software en werkladingen gebruikt in prestatietests kunnen zijn geoptimaliseerd voor prestaties enkel op microprocessors van Intel. Prestatietests, zoals SYSmark en MobileMark, worden gemeten met gebruik van specifieke computersystemen, componenten, software, operaties en functies. Door veranderingen aan deze factoren kunnen de resultaten afwijken. Je kunt het best andere informatie en prestatietests raadplegen om je te helpen bij het volledig evalueren van je mogelijke aankopen, inclusief de prestatie van dat product in combinatie met andere producten. Bezoek voor meer informatie www.intel.com/benchmarks. De standaardresultaten zoals hierboven gerapporteerd moeten misschien worden herzien als er extra testen worden uitgevoerd. De resultaten zijn afhankelijk van de specifieke configuraties van het platform en werkladingen die zijn gebruikt in de tests, en zijn wellicht niet toepasbaar op componenten, computersystemen of werkladingen van een specifieke gebruiker. De resultaten zijn niet noodzakelijkerwijs representatief voor andere standaarden en andere standaardresultaten kunnen meer of minder impact van beperkende factoren uitwijzen.
 12. Zoals gemeten door SEG572 vs. een commerciële PC van vier jaar oud.
 13. Zoals gemeten door een totaalscore van SYSmark* 2014 vs. een commerciële PC van vier jaar oud.

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.