Openen Defiance series 17,3"

Simgames4

New member
Beste leden van dit forum,

Naar aanleiding van een aantal foutmeldingen omtrent memory heb ik besloten om het geheugen van mijn laptop te vervangen. Hierbij gaat het om een M.2 ssd en een 2.5"harde schijf die ik wil vervangen door een enkele ssd.
Ik heb afgelopen week geprobeerd de laptop te openen door alle schroeven uit de achterkant te halen. Helaas is hiermee de laptop nog niet open.
Na zoeken op dit forum kwam ik een eerdere post tegen die zei dat ik het toetsenbord van mijn laptop op moet lichten door aan de achterkant een pin in de daartoe gemarkeerde uitsparingen voor schroeven moet drukken. Deze markering bevinden zich inderdaad aan de achterkant van mijn laptop.
Vervolgens zou ik hiermee bij enkele schroeven onder het toetsenbord komen waarmee ik uiteindelijk bij de hardware kan komen.
Kan iemand mij vertellen of dit inderdaad ook zo werkt? Is er iemand die ervaring heeft met het openmaken van dit type laptop?
Ik heb al enkele keren telefonisch contact gehad met PCSpecialist, maar die kunnen mij helaas echter geen handleiding verschaffen voor het openmaken van de laptop.
Ik kijk uit naar uw reactie.
 
Top