Deze pagina biedt algemene informatie over een bepaalde categorie. Druk op de knop Help voor informatie over specifieke producten () aan de rechterkant van de configurator.

Speakers
Op onze website kun je uiteenlopende luidsprekers selecteren: van een instap-set luidsprekers tot een luxe 7.1 luidsprekersysteem.

Waar staan de getallen 2.1, 5.1, 7.1 voor?

Standaard luidsprekersets en sets met 2.0-luidsprekers bestaan uit twee luidsprekers die zowel de linker- en rechterzijde bedienen.

Een set 2.1-luidsprekers bestaat uit twee luidsprekers en een sub-woofer (voor de bastonen). Hiermee til je jouw computerervaring al naar een hoger niveau.

Een set 5.1-luidsprekers bestaat uit vijf luidsprekers en een sub-woofer (voor de bastonen). Met vijf luidsprekers kun je linksvoor, rechtsvoor, linksachter, rechtsachter en in het midden een luidspreker neerzetten, in aanvulling op de sub-woofer. Op deze manier kun je jouw geluidsopstelling drastisch verbeteren. Mits het product dat je afspeelt surround sound ondersteunt, kun je zo geluiden en muziek op een veel realistischere manier ervaren. Wanneer je bijvoorbeeld aan het gamen bent, kun je horen wat er achter je gebeurt en heb je dus minder kans gesnapt te worden als je vijand je in de rug besluipt.

Een set 7.1-luidsprekers bestaat uit zeven luidsprekers en een sub-woofer (voor de bastonen). Deze set bezorgt je een ultieme luister- of game-ervaring. In aanvulling op de centrale luidspreker en de luidsprekers aan de voorzijde (links en rechts) en achterzijde (links en rechts), kun je ook nog eens genieten van een luidspreker aan de linkerzijkant en rechterzijkant. Ga voor meer informatie en een handige grafiek naar click here.