Corsair H80i met stille ventilatoren

De Hydro Series H80i v2 is een alles-in-één, op vloeistof gebaseerde CPU-koeler met een extra dikke radiator van 120 mm en dubbele SP120L PWM-ventilatoren voor koeling die veruit superieur is aan die van standaard CPU-ventilatoren. Vloeistofkoeling werkt gewoon beter dan luchtkoeling en het afgesloten ontwerp van de H80i v2 maakt het gemakkelijk voor u om uw waardevolle CPU te beschermen. Bij de H80i v2 is Corsair Link ingebouwd. U hoeft alleen de meegeleverde kabel aan te sluiten op een USB-header op het moederbord en de gratis Corsair Link-software te downloaden, en kunt dan direct de temperatuur van de CPU en koelvloeistof bewaken, het toerental van de ventilatoren aanpassen en de led-verlichting een persoonlijk tintje geven vanaf uw bureaublad.<

Akasa Apache Black ultra-stille ventilatoren

Wij vervangen de standaardventilatoren door ultrastille Akasa Apache Black ventilatoren.

Deze ontzettend stille ventilator van 12 cm met schoepen van het type S-FLOW levert 30% meer luchtstroom dan een standaardventilator bij hetzelfde toerental. De betere prestaties, in combinatie met automatische PWM-toerentalregeling, beperken het lawaai van de ventilator tot een minimum.

De Apache-ventilator produceert een meer gerichte luchtstroom, waardoor ook moeilijk te bereiken plekken kunnen worden gekoeld en daardoor is dit een ideale ventilator voor behuizingen en koellichamen. De ventilator gaat langer mee dankzij de HDB (Hydro Dynamic)-lagers, die ook bijdragen aan de beperking van lawaai. Doordat de ventilator voldoet aan de militaire norm IP54, is deze gegarandeerd stof- en vochtbestendig. Hij is krachtig, stil en stoer!

€110 incl. BTW