We accepteren alle belangrijke creditcards en debetkaarten.

We accepteren betalingen via SOFORT/Klarna, GiroPay, iDEAL en S€PA.

Cheques

Als u een bestelling per cheque wilt betalen, ontvangt u onze bankgegevens zodra u de bestelling plaatst. U kunt per cheque betalen door:

 • per cheque het bedrag van uw bankrekening over te maken naar onze bankrekening.
 • Ons per post een cheque te sturen.

We verwerken uw bestelling zodra we uw cheque hebben ontvangen, maar verzenden de artikelen pas nadat het betreffende bedrag daadwerkelijk op onze rekening is bijgeschreven. We hanteren een minimumperiode van 7 dagen voor dit proces.

Als u het bedrag per cheque van uw bankrekening overmaakt naar onze bankrekening, moet u het bestelnummer op de achterkant van de cheque noteren en en de bankmedewerker ook vragen om het bestelnummer te gebruiken als referentie voor de transactie.

Als u ons een cheque per post toestuurt (zie ons adres hieronder), hoeft u geen documentatie bij te sluiten - schrijf in dat geval gewoon uw bestelnummer en uw volledige naam op de achterkant van de cheque en post deze.

Wat is ons adres?

Hieronder vindt u onze volledige contactgegevens:

 • PC Specialist Ltd
 • Unit 12 Jubilee Business Park
 • Jubilee Way
 • Grange Moor
 • Wakefield
 • WF4 4TD, Verenigd Koninkrijk

Schrijf cheques uit op naam van: PC Specialist Ltd.

Financiering

Helaas is er momenteel geen financiering beschikbaar voor bestellingen die geplaatst worden bij PCSpecialist in België. We zijn hard aan het werk om zo spoedig mogelijk financiering te kunnen aanbieden in België.

Registratienummer van het bedrijf: 4777867

BTW Registratienummer: BE 0642906793

Bankoverschrijving

Als u uw bestelling wilt betalen via een bankoverschrijving, ontvangt u onze bankgegevens zodra u de bestelling plaatst.

U kunt via een bankoverschrijving betalen door:

 • uw bank te bellen en de overschrijving van het bedrag naar onze bankrekening te regelen,
 • het bedrag over te maken door middel van internetbankieren.
 • met contant geld naar een filiaal van uw bank te gaan en het personeel te vragen dit geld op onze rekening te storten.

Als u besluit via bankoverschrijving te betalen, dan maakt u het geld gewoon naar onze bankrekening over met behulp van ons rekeningnummer en de bankcode. Gelieve uw bestelnummer als referentie bij de betaling te vermelden. Schrijf niet "bestelnummer xxxxx", maar enkel het bestelnummer zelf - bijv. "64925". Een bankoverschrijving is een gratis manier van betalen en hiermee wordt het geld gewoonlijk de werkdag nadat de betalingsopdracht is verzonden al op onze bankrekening bijgeschreven. Bestellingen worden alleen verwerkt zodra het exacte bedrag is ontvangen.

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.