Er zijn honderden computerbedrijven waaruit u kunt kiezen... dus waarom zou u uw computer bij ons kopen?


We hebben een aantal redenen op een rijtje gezet waarom u beter af bent bij ons dan bij anderen waar u meer betaalt.

PC Pro Awards 2019 PC Pro Awards 2020
 • PCSpecialist is een gerenommeerd en kredietwaardig bedrijf - we zijn al meer dan 21 jaar actief.
 • Wij zijn één van de weinige bedrijven die een officiële Intel® Titanium Technology Provider zijn. Dit laat zien dat wij één van de grotere computerfabrikanten zijn en meer dan alleen een mooie website. Verifieer ons op de Intel® website
  hier.
 • We zijn ook een officiële en dat geeft aan dat we veel belang hechten aan vaardigheden en training en hiervoor de producten van Microsoft® gebruiken. Klik hier om onze status te verifiëren.
 • We hebben momenteel 4.286 echte getuigenissen, waarvan de meerderheid wordt ondersteund door een e-mailadres. Klik hier om ze te lezen.
 • In september 2011, september 2013 en oktober 2015 hebben we de prijs gewonnen voor Best PC Manufacturer voor desktop-pc's op grond van onafhankelijk van elkaar uitgebrachte stemmen van de lezers van Computer Shopper en Expert Reviews.
 • We zijn open van maandag tot en met vrijdag van 09 tot 17 uur. We gebruiken geen telefoonnummers met hoge tarieven voor verkoop- of technische ondersteuning. Als u ons belt, geldt het standaard nationale tarief en als u belt met een mobiele telefoon, zitten deze kosten mogelijk in uw abonnement inbegrepen.

We zijn open van maandag tot en met vrijdag van 09 tot 17 uur.

Geen dure telefoongesprekken!

U kunt ons goedkoop bellen op 02 290 71 18

We gebruiken geen telefoonnummers met hoge tarieven voor verkoop- of technische ondersteuning. Als u ons belt, geldt het standaard nationale tarief en als u belt met een mobiele telefoon, zitten deze kosten mogelijk in uw abonnement inbegrepen.

We zijn ISO 9001-, ISO 14001- en ISO 45001-gecertificeerd

ISO is een internationale organisatie voor normalisatie die uit vertegenwoordigers van de verschillende nationale organisaties voor normalisatie bestaat. We zijn er trots op dat we UKAS-gecertificeerd zijn voor drie normen:

 • ISO 9001 Kwaliteitsbeheer
 • ISO 14001 Milieubeheer
 • ISO 45001 Beheer van gezondheid en veiligheid op de werkplek

Certificaatnummer 12959

U kunt onze ISO-certificaten hier downloaden

We zijn een "groen" bedrijf!

We hebben geïnvesteerd in een installatie van zonnepanelen met een capaciteit van 235,5 kWp om ongeveer 187.900 kW per jaar te genereren (dit is genoeg om 57 woningen van stroom te voorzien), zodat we zoveel mogelijk hernieuwbare elektriciteit kunnen genereren. We hebben ook geïnvesteerd in recyclingapparatuur, zodat we meer dan 95% van ons karton, zacht en hard plastic, metaal, hout, verpakkingsband en polystyreen kunnen recyclen.

 • In tegenstelling tot andere bedrijven weten we waar we het over hebben. We zijn gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en hebben een team van ware enthousiastelingen in plaats van medewerkers die alles braaf uit een boekje hebben geleerd en zich in een kantoor aan de andere kant van de wereld bevinden. We zijn bereid om op ons telefoonnummer voor goedkope gesprekken uitgebreid met u te bespreken welke computer het best op uw behoeften aansluit.
 • Onze garanties betreffen onder andere een gratis dienst voor ophalen en opnieuw bezorgen. Er zijn geen verborgen kosten als uw computer een storing in de hardware blijkt te hebben - we halen het apparaat kosteloos op en retourneren het. Laat u niet bedotten. Denk niet dat u bij onze concurrenten een garantie van drie jaar krijgt. Sommige bedrijven bieden een garantie van drie jaar die in werkelijkheid bestaat uit een garantie van 1 jaar voor onderdelen en drie jaar voor arbeid, maar zonder gratis ophaaldienst, zodat hun dienstenpakket schril afsteekt bij het onze.
 • U kunt met onze systeembouwer kiezen uit meer dan tweehonderd verschillende onderdelen en honderden mogelijke configuraties en dat betekent dat u alles wat u nodig hebt online kunt bestellen en niet her en der hoeft te zoeken naar verschillende onderdelen.
 • We hebben een eigen bedrijfsidentiteit, zijn BTW-geregistreerd en verschuilen ons niet achter een postbusnummer of een e-mailadres. U kunt ons bellen of een afspraak maken als u denkt dat dit nodig is.
 • Onze computers zijn waarschijnlijk de goedkoopste die u kunt krijgen en gezien de kwaliteit van de onderdelen, zouden onze prijzen veel hoger moeten zijn. We gebruiken geen goedkope onderdelen om op prijs te concurreren. Bel gerust een van onze concurrenten om te vragen wat voor merk RAM of moederbord ze gebruiken en vergelijk hun merken met de onze.