Over onze service


PCSpecialist is Europa's toonaangevende systeemintegrator, gespecialiseerd in op maat gemaakte PC's, laptops, AIO's en servers. We focussen op de bouw van systemen met hoge prestaties voor enthousiastelingen, gamers & professionals.

De belangrijkste factor in onze gestage groei is de nadruk die wij leggen op het leveren van producten van de beste kwaliteit in combinatie met de beste service in de branche.

  • Onze systemen ondergaan een uitgebreide belasting- en stresstest, zodat we er zeker van zijn dat uw pc of laptop zo stabiel mogelijk is en zo goed mogelijk presteert.

  • Elk systeem doorloopt een kwaliteitscontrole, zodat we zeker weten dat alle onderdelen correct zijn en voldoen doen aan onze strikte richtlijnen.

  • PCSpecialist Ondersteuning in meerdere talen beschikbaar bij internationale bestellingen.

GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN CONFIGURATOR

Als u onze gebruiksvriendelijke website bezoekt, ziet u onmiddellijk hoe onze inspanningen gericht zijn op de ervaring van de klant. We hebben een overzichtelijke en gemakkelijk te gebruiken configurator waarmee onze klanten een computer kunnen samenstellen op basis van hun exacte vereisten.

Met deze werkwijze bereiken we ook dat iedere pc/laptop/alles-in-één pc die we produceren op maat is gemaakt voor het bedoelde gebruik en geoptimaliseerd voor maximale prestaties.

Geavanceerde productiefaciliteiten

Kwaliteitscontrole / procedure

Iedere bestelling wordt gecontroleerd aan de hand van onze uitgebreide controlelijst voor kwaliteitsbewaking. Zo kunnen we voor consistentie zorgen bij elk systeem dat we bouwen en bereiken we dat alle bestellingen voldoen aan onze strikte kwaliteitsrichtlijnen.

Procedure tests inbranden/stress

Een van de belangrijkste stadia van het productieproces.

Onze deskundige technici voeren een unieke reeks tests uit op alle pc's, laptops en alles-in-één-systemen. Deze tests bestaan uit zware belastingen en meerdere keren opnieuw opstarten, wat helpt bij het identificeren van mogelijke fouten of koelproblemen. Eventuele fouten worden verholpen voordat het systeem opnieuw wordt getest.

Pas als een systeem alle tests heeft doorstaan, gaat het naar de volgende fase van productie.

Callcenter

PCSpecialist hebben 59 volledig getrainde medewerkers die klaarstaan om u het hoogste niveau van ondersteuning te bieden. Of u nu een klant bent die technische ondersteuning nodig heeft of een nieuwe klant die advies vraagt over de aankoop van een pc, wij zijn er om u te helpen.

Ondersteunde talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Zweeds, Deens, Fins, Portugees en Pools.

We zijn open van maandag tot en met vrijdag van 09 tot 17 uur.

Wij zijn open op feestdagen

Dit zijn onze garantie-opties:

Garantiedienst

Garantieperiode onderdelen

Garantieperiode arbeidskosten

Kosten van ophalen gedekt

Periode technische ondersteuning hardware

Kosten technische ondersteuning hardware

3 jaar Standaard

2 Jaar

3 Jaar

6 Maand Levensduur

3 jaar Silver

2 Jaar

3 Jaar

1 Jaar Levensduur

3 jaar Gold

2 Jaar

3 Jaar

2 Jaar Levensduur
3 jaar Platinum

3 Jaar

3 Jaar

3 Jaar Levensduur