Hier vindt u de meest recente opmerkingen van enkele van onze klanten. Dit zijn authentieke opmerkingen en we hebben toestemming van de klant gekregen om deze opmerkingen op onze website te plaatsen. Als u ervoor kiest om een e-mail naar één van onze klanten te sturen, doe dit dan op respectvolle wijze. Wij zijn erg dankbaar dat zij referenties over ons willen geven.

Nr.: 3392
Naam: Patrick de Koning
E-mail: [email protected]

Datum: 03-01-2020

Bestel al mijn desktops hier. Zeer eenvoudige configurator en nette prijzen. Levering zou iets sneller kunnen.
Nr.: 3391
Naam: awat
E-mail: [email protected]

Datum: 30-11-2019

Ik ben zeer tevreden over PCSpecialist.

Snelle levering. prima website. geleverd, uitpakken, installeren en aanzetten. Alles werkte perfect.

Dank voor de mooie pc!
Nr.: 3390
Naam: Koen Vanhoutteghem
E-mail: [email protected]

Datum: 22-11-2019

Zeer tevreden, van zowel website, telefonische hulp bij de configuratie als de levering en het toestel.

Absoluut een aanrader!
Nr.: 3389
Naam: P. Hagenstein
E-mail: [email protected]

Datum: 23-06-2019

Ik ben zeer tevreden over PCSpecialist.

Van begin tot eind van de aankoop verloopt alles professioneel. Ik had direct alle vertrouwen in het bedrijf en de kwaliteit. Dit wordt ook waargemaakt.

De configuratietool werkt goed; er is veel keuze; na de order word je goed op de hoogte gehouden van de voortgang en aan de aflevering merk je dat er vakkundig is gewerkt.

Top ... THNX!
Nr.: 3388
Naam: Marvin
E-mail: [email protected]

Datum: 26-05-2019

De planning naar het bouwen van de pc was perfect! Iedere vraag, iedere opmerking werd direct aangepakt, meestal nog met een mailtje diezelfde dag.
Alsook tijdens bouwproces tot levering alles netjes opgevolgd en laten weten door de firma.
Geleverd, uitpakken, installeren en aanzetten. Alles werkte perfect en vliegt als een jet!
Dank voor de mooie pc!
Nr.: 3387
Naam: Dana
E-mail: [email protected]

Datum: 23-05-2019

Snelle levering. Prima website. Doet wat het belooft. Net opgestelde e-mail die geldt als pakbon en factuur.
1 minpunt was de verpakking waarin de pc zat, die was niet afgesloten, ondanks dat er wel tape op zat. Zag eruit alsof het was geopend.
Nr.: 3386
Naam: Dave Bareman
E-mail: [email protected]

Datum: 24-03-2019

Systeem is volgens specificaties en met Windows geïnstalleerd geleverd.

Het enigste min-puntje is dat de CPU koeler een resonantie heeft en dit word door de systeemkast versterkt.
Hierover heb ik al contact gehad met Mahmud Katab, dit word wel opgelost.Nr.: 3385
Naam: Chrisje
E-mail: [email protected]

Datum: 06-12-2018

Helaas spendeer ik voor school, werk, fotografie en ontspanning veel te veel tijd achter de pc. Na Lenovo gehad te hebben, die gewoon goed was, geupgrade naar een Dell Inspiron, later een zelf samengestelde Lenovo Thinkpad, maar pas toen ik bij PCspecialist kwam, kreeg ik eindelijk echt wat ik wilde!
Wat een machtig apparaat, voor een goede prijs. Geweldig samenstellingssysteem, niks te klagen over de leveringstijd (wel over DPD die tweemaal 'langs geweest' schijnt te zijn, en met mijn vol verwachting kloppende hartje voor het raam zittend, had ik ze echt wel opgemerkt...). De laptop was puntgaaf geleverd, veilig verpakt en met handige software maar zonder nonsense. Vooral de service echter, die krijgt echt een 11 uit 10 want niet alleen werd alles wat ik vroeg of verzocht binnen korte tijd afgehandeld, er werd zelfs extra handige info verstrekt die me hielpen met problemen waarvan ik nog niet wist dat ik ze had! Topbedrijf, jullie zijn vanaf nu mijn standaard!
Nr.: 3384
Naam: Dennis van Dok
E-mail: [email protected]

Datum: 08-11-2018

Nieuwe PC voor grafisch thuiswerk samengesteld; ik had enkele technische vragen die prompt en kundig werden beantwoord. Bij de samenstelling gekozen voor een zwaardere, modulaire voeding; de apllicatie waarschuwde dat deze krachtiger was dan noodzakelijk voor de gekozen configuratie en dat is heel netjes.

Bij levering waren alle restmaterialen (schroefjes, voedingskabels e.d.) die overgebleven waren bij montage keurig bijgesloten zoals gevraagd. Een beschermend zelfvormend schuimblok was binnen in de kast geplaatst om componenten bij transport te beschermen.

Enige kanttekening die ik moet plaatsen, onder voorbehoud, is dat de voedingskabels in de kast wat ongelukkig geplaatst lijken te zijn voor wat betreft de airflow. Het heeft waarschijnlijk geen impact op de prestaties of het geluid, maar ik ga nog wel even kijken of dat beter kan.

Conclusie is dat ik goed geholpen ben, dat er geleverd is wat ik wilde en dat de kwaliteit van het geleverde hoog is. Ik zou in de toekomst weer een PC bestellen bij deze winkel.
Nr.: 3383
Naam: Johan
E-mail: [email protected]

Datum: 24-10-2018

Ik ben erg tevreden over hoe er met mijn pakket is omgegaan, zat heel veilig verpakt. Verder was alles startklaar ingesteld maar er was een fout gemaakt met de verlichting van de case.

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.