Hier vindt u de meest recente opmerkingen van enkele van onze klanten. Dit zijn authentieke opmerkingen en we hebben toestemming van de klant gekregen om deze opmerkingen op onze website te plaatsen. Als u ervoor kiest om een e-mail naar één van onze klanten te sturen, doe dit dan op respectvolle wijze. Wij zijn erg dankbaar dat zij referenties over ons willen geven.

Nr.: 3613
Naam: Malgorzata Januszkiewicz
E-mail: [email protected]

Datum: 03-09-2020

Heel tevreden
Nr.: 3612
Naam: perry walinga
E-mail: [email protected]

Datum: 10-08-2020

De PC werkt super render tijd is veel kleiner geworden....thanks !!
Nr.: 3611
Naam: Ann
E-mail: [email protected]

Datum: 07-08-2020

Goede ervaring van bestelling tot levering. Zeer uitgebreide keuze voor samenstelling. De initiele keuze tussen de verschillende systemen is soms wel verwarrend. Je weet niet welke opties je later in de gedetailleerde samenstelling zal krijgen en het is dus vrij veel heen en weer navigeren tussen basiskeuze en detail keuze.
Eens het systeem samengesteld is, is er een uitvoerige check dat alles compatibel is en de site laat eventuele problemen duidelijk zien voordat je besteld.
Bouwtijd en levertijd is wel vrij lang (20 tal dagen) maar dat is heel duidelijk vanaf het begin (vooraleer je besteld) aangegeven, dus geen verrassingen. Tijdens de bouwtijd wordt je regelmatig op de hoogte gehouden.
Levering zeer goed, maar met het bericht dat je kan doorsturen naar de transporteur ('plaats het pakje daar indien we niet thuis zijn') werd geen rekening gehouden: we moesten thuis zijn om te tekenen.
Inhoud van de doos goed ingepakt en je krijgt alle documentatie van de onderdelen, extra kabeltjes en vijsjes etc mooi mee samen met een uitgebreide handleiding.
Alles samen dus heel goede ervaring.
Nr.: 3610
Naam: Jeroen Panis
E-mail: [email protected]

Datum: 02-08-2020

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling.
Nr.: 3609
Naam: Ben Vlaar
E-mail: [email protected]

Datum: 08-05-2020

goed geholpen snelle reactie via mail
duidelijke configurator welke waarschuwt als iets niet mogelijk is
goede prijs
keurig beschermd geleverd

- iets te lange levertijd voor mijn wensen
- na alle nodige updates werkte het instellingen scherm van Windows niet, ook na opnieuw installeren van Windows niet. Bleek een probleem meet videokaartdrivers dit het ik zelf ontdekt helaas voordat de helpdesk met deze optie kwam.

Cijfer totaal : 8 erg tevreden
Nr.: 3608
Naam: Kenneth Dobbelaere
E-mail: [email protected]

Datum: 04-05-2020

Goede en duidelijke service!

Mooi eindresultaat.
Nr.: 3607
Naam: Arnaud Casier
E-mail: [email protected]

Datum: 02-05-2020

From Trustpilot review

Zeer tevreden met mijn eerste build!
Het bestellingsproces ging over het algemeen zeer vlot. Ik heb mij voldoende geïnformeerd over welke specs ik precies nodig had, dus was optimaal voorbereid voor het configureren van mijn build. Ik heb de Termaltake v1 core snow case gekozen omdat ik een andere kleur wou dan zwart. Hij is mooi en het handige is dat je de panelen van plaats kan verwisselen. Als je twijfels hebt over je configuratie kan je die gemakkelijk nadien zelf wijzigen (zelfs na de betaling). De klantenservice is vlot bereikbaar, binnen de 24 uur kreeg ik een antwoord op mijn email, en je kan ook met ze bellen of chatten. Ik moest wat langer wachten dan voorzien met de levering, wat gezien de huidige situatie begrijpelijk is. De computer was stevig verpakt, wat mij meteen geruststelde. Nu heb ik mijn pc bijna twee weken, met intense work sessions (after effects, photshop, illustrator, premiere) achter de rug, en hij werkt uitstekend. Ik ben er zeer tevreden over.
Nr.: 3606
Naam: Arne
E-mail: [email protected]

Datum: 26-04-2020

Bij iedere vraag werd ik correct geholpen!
Voor iemand die niets van wat of hoe weet die nodig is voor games te spelen toch de juiste pc voor gesteld krijgen voor mooie prijs.
De beste plaats om uw nieuwe pc te kopen!
Nr.: 3605
Naam: Max
E-mail: [email protected]

Datum: 10-04-2020

Zeer tevreden! Duurden iets langer dan gemiddeld door de corona crisis maar werd alsnog goed up to date gehouden door het PCspecialist team. PC zit goed in elkaar en deed het meteen.
Nr.: 3604
Naam: Paul Mees
E-mail: [email protected]

Datum: 21-03-2020

Aangekocht: een krachtige reken-pc (32 cores, 256 GB).
Dit vroeg 'maatwerk': PC Specialist heeft de configuratie perfect op maat aangepast en was in heel dit proces steeds direct bereikbaar en technisch heel onderlegd, zodat alles goed op elkaar is afgestemd.
Verder perfecte levering, en de computer werkt perfect.
Dus ook voor professionele klanten een aanrader.

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.