liquid-series

Watergekoelde pc's van PCSpecialist

Nu configureren
liquid scroll
liquid lineup

Configureer je nieuwe Liquid Series® watergekoelde pc met componenten van gerenommeerde merken zoals Intel, AMD, NVIDIA, ASUS en Corsair, maar ook van makers van watergekoelde componenten zoals EKWB, Mayhems en merken zoals Corsair Hydro X.

Wat maakt iets tot een Liquid-pc

In een Liquid-pc-opstelling vind je meestal een pomp, gespecialiseerde waterblokken voor belangrijke componenten zoals de CPU en de GPU, slangen, een reservoir en een radiateur, uitgerust met ventilatoren. Deze kits variëren vaak in ontwerp, zodat ze geschikt zijn voor verschillende pc-configuraties.

Selecteer een component

+
Wat maakt iets tot een Liquid-pc

Onderdelen

HydroX CPU

CPU-blok

HydroX GPU

GPU-blok

HydroX Reservoir

Pomp/Reservoir

HydroX Radiators

Radiateurs

HydroX Fan

Ventilatoren

HydroX Fittings

Hulpstukken

Kits uit de Liquid-serie

Kies een kit

Met onze pc's kunt u kiezen hoe uw nieuwe Liquid Series®-systeem eruit komt te zien! Kies de kit die bij u past, met opties om de GPU in het circuit op te nemen en de kleur van de gevlochten kabels, koelvloeistof en verlichting te personaliseren!


Kies tussen EK en Corsair uit onze Liquid Series® en stel de ultieme watergekoelde pc samen als fanatieke gamer, werkende professional of tech-liefhebber.

corsair-logo
Corsair-kits
EK Kits

Luxe, door jouw bepaald.

Elke door ons geleverde Liquid Series-pc is uniek, op maat gemaakt om te voldoen aan de wensen van elke klant op het gebied van prestaties, esthetiek en uiterlijk. Wees gerust, jouw Liquid Series-pc wordt exclusief voor jouw gemaakt, zodat je een ongeëvenaard product ontvangt dat zijn onderscheidt van de rest.

1

EK Mid kit

ek mid kit gal
4

HydroX High Kit

Corsair mid kit
2

EK High Kit

ek mid high gal
Liquid servicing

Service Pack

Regelmatig onderhoud is cruciaal voor watergekoelde systemen en omvat zaken zoals reiniging en het verversen van de koelvloeistof. Het Liquid Series onderhoudspakket is nauwgezet ontworpen om het onderhoud te verbeteren en te stroomlijnen, zodat je er weinig omkijken naar hebt.

Afhankelijk van de gekozen koelvloeistof kan de fabrikant adviseren om de koelvloeistof om de 6, 12 of 18 maanden te verversen voor optimale prestaties.

Bevat:

  • Volledige afvoer en reiniging van de lus
  • Vervanging flexibele slangen
  • De lus bijvullen met nieuwe koelvloeistof
  • Rigoureuze lek-, druk- en stresstests om optimale prestaties en betrouwbaarheid te garanderen.

Aan de slag

Klaar om de levensduur en topprestaties van jouw Liquid Series®-pc veilig te stellen? Voor meer informatie over ons Liquid Series® Service Pack of om een aankoop te doen, log je simpelweg in bij jouw account op onze website. Voor hulp of begeleiding kun je ook contact opnemen met onze toegewijde callcentermedewerkers.

Contact opnemen

0333 011 7000