Wat is DPD

Met DPD Ophalen kiest u uw ophaalpunt op het moment van verkoop zodat uw bestelling wordt geleverd bij het dichtstbijzijnde DPD-ophaalpunt. En als u niet thuis bent op het moment van bezorging, kunt u dit via e-mail of sms laten weten zodat de koerier naar een plaatselijk DPD-ophaalpunt kan worden geleid.

Wat zijn de huidige aanlooptijden?

Momenteel werken we met de volgende aanlooptijden:

  • Desktop-pc's:
    Schatting: 7 tot 9 werkdagen
  • Liquid Series®-pc's:
    Schatting: 4 tot 6 werkdagen
  • Laptops:
    Schatting: 7 tot 9 werkdagen

Als ik vandaag een bestelling plaats, wanneer kan ik mijn computer dan verwachten?

Als u vandaag een computer bestelt en de betaling wordt bevestigd, schatten we op basis van de bovenstaande aanlooptijden dat de gemiddelde bestelling verzonden zal worden op dinsdag 3 september 2019. . Dit is geen garantie maar een indicatie die alleen dient ter referentie en is alleen van toepassing als uw bestelling vandaag nog wordt verwerkt. Bestellingen die zijn geplaatst met een financieringsovereenkomst of bankoverschrijving worden pas verwerkt nadat we de betaling hebben ontvangen.

Hoe kan ik de bezorging bespoedigen?

Als u uw computer dringend nodig hebt, bieden we een versnelde bezorging aan. U kunt deze dienst selecteren op het moment dat u uw bestelling plaatst of door uw bestelling te wijzigen via uw online account.

U kunt eventueel ook gewoon een kant-en-klare, voor-geassembleerde computer bestellen die wij onmiddellijk na bestelling kunnen verzenden, vooropgesteld dat de betaling op een werkdag voor 15:00 uur wordt bevestigd. Als u ons assortiment van voor-geassembleerde computers wilt zien, klik Klik hierhier.

Wat zijn "werkdagen"?

Met werkdagen wordt bedoeld:

maandag tot en met vrijdag van 09 tot 17 uur behalve feestdagen.


Wat zijn jullie openingstijden?

maandag tot en met vrijdag van 09 tot 17 uur.

Hoe lang duurt de bezorging nadat ik mijn bestelling heb geplaatst?

Bij wordt iedere computer op basis van uw wensen geassembleerd. We hebben een beperkt aantal medewerkers en onze werkdruk is iedere dag anders. Op basis van de werkdruk, schatten we de gemiddelde aanlooptijd voor nieuwe bestellingen. Houd bij deze geschatte aanlooptijden rekening met het feit dat sommige bestellingen sneller worden geleverd en andere bestellingen juist minder snel. De aanlooptijden zijn gebaseerd op de onderdelen die u hebt geselecteerd bij de bestelling.

Wanneer weet ik dat mijn bestelling naar mij is verzonden?

Als uw bestelling naar u is verzonden, sturen wij u een e-mail ter bevestiging en geven u een nummer waarmee u de zending vanaf ongeveer 18:00 uur online kunt volgen. Als u uw mobiele telefoonnummer hebt opgegeven bij de bestelling, sturen wij ook een sms-bericht ter bevestiging van de verzending met daarin het nummer van de zending.

Hoelang duurt het voordat mijn bestelling na verzending arriveert??

Zodra de bestelling is verzonden, wordt uw computer naar schatting binnen 24-48 uur bij u bezorgd (uitgezonderd weekenden en feestdagen). Bezorging in de Schotse hooglanden, op eilanden en in de Republiek Ierland duurt langer, afhankelijk van de toegankelijkheid van uw locatie.

Bestellingen die zijn geplaatst voor bezorging op zaterdag worden op vrijdag verzonden voor bezorging op zaterdagmorgen.

Bestellingen geplaatst voor bezorging voor 10.30 worden uiterlijk 10.30 geleverd.

Welke koerier gebruiken jullie?

Uw bestelling wordt naar u verzonden via onze voorkeurskoerier, DPD. DPD staat goed aangeschreven, met een zeer hoog percentage zendingen die de volgende werkdag worden geleverd. In drukke perioden kan uw bestelling echter 2 werkdagen onderweg zijn.

Hoe laat arriveert mijn computer?

Uw bestelling wordt verzonden voor bezorging de volgende dag en daarom kan het tijdstip variëren van 09:00 uur tot 18:00 uur.

Wat gebeurt er als ik de koerier mis?

Als er niemand thuis is om uw bestelling in ontvangst te nemen, laat DPD een kaartje achter met daarop een telefoonnummer dat u kunt bellen om een nieuwe datum voor de bezorging van uw computer af te spreken.

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.