De lat(ten) hoger leggen

Cosmos c700m

met aanpasbare RGB-verlichting, aluminium panelen, een stijgkabel en gebogen gehard glas.

Leg de lat hoger met de Cooler Master Cosmos C700M - een unieke intrede in het Cosmos-assortiment, met aanpasbare RGB-verlichting en een heleboel nieuwe functionaliteiten. Pas je PCSpecialist-apparaat vandaag nog aan met de Cooler Master C700M en laat de wereld jowu build zien met deze geweldige, elegante kast.

Nu configureren

De Cosmos.

Het debuut van de COSMOS C700P in 2017 heeft de nieuwe modulairiteitsnorm bepaald. Dit heeft de grenzen van het PC-bouwen verlegd en de weg vrij gemaakt voor de laatste uitgave van de COSMOS C700M.

De COSMOS C700M is ontwikkeld om de typische lay-out van standaard PC-kasten op de proef te stellen en bouwt verder op het COSMOS-framewerk om experimentatie met de lay-out aan te moedigen. De COSMOS C700M zet modulariteit nog een stap verder en beschikt toch over eigenschappen die trouw blijven aan het COSMOS-erfgoed, met zijn twee gebogen randen in het zijpaneel van gehard glas en met de iconische aluminium handvaten uit de serie.

De lat(ten) hoger leggen

De vrijheid in de organisatie van de lay-out en de ondersteuning van de bevestiging van unieke grafische kaarten maken aangepast bouwen mogelijk vanaf het moment dat de COSMOS C700M is uitgepakt. Het idee is om in groei van bouwers van alle niveaus te inspireren: omdat de chassis enkel zo complex is als hij voor bouwers zou moeten zijn, blijft er altijd genoeg ruimte over voor creatieve experimentatie. Als modders besluiten de customisatie nog verder door te voeren, geeft het COSMOS-raamwerk ze daarin vrijwel alle vrijheid. De COSMOS C700M blijft de lat(ten) voor aangepaste PC's hoger leggen door bouwers te inspireren aan de 'standaard' lay-out te ontsnappen.

ARGB-verlichting

Twee parallelle stroken aan aanpasbare RGB-verlichting lopen ononderbroken van het bovenste naar het voorste paneel, met ARGB-sfeerlicht dat door de aluminium balken gereflecteerd wordt.

BEVESTIGING GRAFISCHE KAART MET STIJGKABEL

De steun voor de grafische kaart kan verticaal of horizontaal op zowel de PSU-middenplaat of op de M-poort worden bevestigd. De steun kan ook 0 tot 90 graden worden gedraaid. Ook is er een stijgkabel van 400 mm inbegrepen om zo simpel een verticaal bevestigde grafische kaart met het moederbord te kunnen verbinden.

UITGEBREID KABELCOVERSYSTEEM

De 3 bijgeleverde covers kunnen zowel op de M-poort als op de middenplaat worden geplaatst, met de mogelijkheid om SSD-opslag of een reservoir te bevestigen.

ALUMINIUM PANELEN & HANDVATEN

Geborsteld aluminium bedekt de bovenste en voorste panelen, met handvaten (en poten) van gegoten aluminium die bescherming & ondersteuning bieden bij het dragen van de kast.

VEELZIJDIGE ONDERSTEUNING VOOR VLOEISTOFKOELING

Het platte ontwerp van de radiatorsteunen biedt een veelzijdiger ondersteuning van vloeistofkoeling dankzij de mogelijkheid om deze bovenop, voorop of onderaan het frame te monteren. De twee bijgeleverde steunen kunnen elk een radiator van 420 mm ondersteunen en hebben de mogelijkheid om aan beide kanten van de steun een ventilator en een radiator te bevestigen.

UITGEBREIDE CONNECTIVITEIT

Het geavanceerde I/O-paneel wordt geleverd met een 4-polige koptelefoonaansluiting (audio + mic), een type-C USB 3.1-poort (Gen 2), vier aanvullende USB 3.0-poorten, een snelheidsknop voor de PWN-ventilator en een instelbare RGB-controleknop.

ZIJPANEEL VAN GEBOGEN GEHARD GLAS

Een panoramisch zijpaneel van gehard glas met twee gebogen randen biedt je een goed zicht op de build van je apparaat.