23.6"Frontier

Een elegante AIO-oplossing


De Frontier is de perfecte aanvulling op uw thuiskantoor en biedt een stijlvolle alles-in-één-oplossing voor degenen die de ruimte van hun werkgebied waarderen. Aangedreven door een reeks 8th Gen Intel® Core™ processoren kunt u er zeker van zijn dat de Frontier met gemak aan al uw multitasking-behoeften voldoet

Nu configureren

Intel® Core processoren


Blijf de digitale wereld voor met 8th Gen Intel® Core™ processoren - ze bieden multi-core prestaties, waarmee u alles snel en eenvoudig gedaan krijgt, shop met ingebouwde beveiliging, en dompel uzelf onder in geavanceerde entertainment.

Pc-prestaties


De Frontier is te configureren met componenten bekend van desktop PC's, waarmee u gegarandeerd dezelfde prestaties en functies haalt uit uw favoriete merkcomponenten.

Ontworpen voor optimale koeling


Bij zo'n smal ontwerp zijn thermische prestaties belangrijk en het ontwerp van de Frontier staat optimale luchtstroming toe met voldoende ventilatie.

Ultradunne frontbezel

Het 23.6" smalle bezelontwerp biedt een groter beeld zonder afleidingen van uw werk. Het gebogen scherm biedt een optimale kijkervaring, gevormd op een manier om een meer natuurlijk gezichtsveld te bieden.

Gebogen scherm

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.