15.6" Lafité IV

Mobiliteit, prestatie en elegantie


Ons assortiment van Lafité is uitgebreid met de 15.6” Lafité IV, met een groter scherm met smalle omlijsting en aangedreven door Intel® Core™ Processoren van de tiende generatie. Met een rijkdom aan functionaliteiten en perfect om aan uw behoeften op vlak van multitasking- en entertainment te voldoen.

Nu configureren

Vergemakkelijk uw taken


Ondanks de toename in grootte is de 15,6 inch Lafité IV nog steeds zeer draagbaar en slank als zijn kleinere voorgangers. Met een gewicht van slechts 1,7 kg, is het makkelijk mee te nemen voor de multi-tasker die onderweg is.

Krachtiger dan ooit!

10de Generatie Intel® Core Processors

De Lafité IV met Intel® Core™-processoren. Intel Inside®. Buitengewone prestaties buiten.

De 10e generatie Intel® Core™ processorfamilie legt de lat opnieuw hoger met de nieuwste processoren van Intel. Ze leveren responsievere prestaties dan ooit, fantastisch entertainment en gaming, en een natuurlijker en intuïtieve interactie met uw laptop.

Scherm met smalle omlijsting

Haal meer uit uw kijkbeleving met de Lafité IV en focus uw aandacht met een minimale omlijsting en een maximale schermoppervlakte.

Uitgerust met een Full HD 1920 x 1080 IPS-paneel, kunt u consistente en nauwkeurige kleuren uit alle zichthoeken verwachten. In tegenstelling tot standaardpanelen, verlichten IPS-panelen niet en vertonen ze geen resolutieproblemen bij het afspelen van snelbewegende video's.

Veelkleurig toetsenbord

De Lafité IV omvat een toetsenbord met veelkleurige achtergrondverlichting, die de kleur van uw keuze uitstraalt. U kunt door de verschillende helderheidsinstellingen, die u toelatat de helderheid aan uw werkomgeving aan te passen, dus makkelijk typen in een slecht verlichte of zelfs donkere omgeving.

Dun en sterk

Met een dikte van slechts 19.9 mm, combineert de laptop van de Lafité-lijn hoge prestaties met het behoud van een slank profiel. Een kwaliteitsvolle afwerking van aluminium zorgt voor een robuust design dat de laptop sterk en duurzaam maakt.

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.