14" LAFITÉ IV

Nu met een dunne rand


De Lafité IV onderscheidt zich doordat de batterij lang meegaat en de laptop goed draagbaar is. Dit is een elegante laptop gebaseerd op Intel Core™-processortechnologie van de 10ste generatie. Deze laptop is slank (18,8 mm) en weegt slechts 1,4 kg. Hij heeft vele functies en is na verwijdering uit de doos direct gereed voor multitasking.

Nu configureren

Krachtiger dan ooit!

10de Generatie Intel® Core Processors


De Lafité IV met Intel® Core™-processoren. Intel Inside®. Buitengewone prestaties buiten.

De 10e generatie Intel® Core™ processorfamilie legt de lat opnieuw hoger met de nieuwste processoren van Intel. Ze leveren responsievere prestaties dan ooit, fantastisch entertainment en gaming, en een natuurlijker en intuïtieve interactie met uw laptop.

Geweldig scherm

Full HD IPS 1920 x 1080


Met een Full HD 1920 x 1080 IPS-paneel kunt u consequente en accurate kleuren verwachten vanuit iedere gezichtshoek. In tegenstelling tot standaardpanelen lichten deze IPS-panelen niet op en vertonen ze ook geen vervormde beeldsporen bij snel bewegende video-inhoud.

Nu voorzien van een slanke rand voor een groot gezichtsveld met minimale afleiding van wat er zich op uw scherm afspeelt.

Toetsenbord met achtergrondverlichting


Met het toetsenbord met achtergrondverlichting van Lafité kunt u nu eenvoudig typen bij weinig licht en zelfs in het donker. De Lafité heeft verschillende helderheidsinstellingen, zodat u het licht aan uw werkomgeving aan kunt passen.

Dun en sterk


De laptop uit de Lafité-serie levert hoge prestaties maar heeft zijn slanke profiel van slechts 18,8 mm behouden. Een hoogwaardige aluminium afwerking zorgt voor een robuust ontwerp dat de laptop duurzaam en sterk maakt.

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.