15.6" Nova Serie

Speel Snel, Game Harder

Nu kopen

De 15,6 inch Nova, Gebouwd voor de extreme gamers voor onderweg. Heerss over het slagveld met AMD Ryzen ™ desktop CPU-prestaties en NVIDIA® GeForce® RTX Graphics voor versnelde vernieuwingsfrequenties en realistische grafische prestaties. Blijf op de hoogte van uw concurrenten, waar u ook bent met de Nova Gaming Laptop.

AMD Ryzen™ 3000 Processors

Nu uitgerust met AMD Ryzen ™ 3000-processors, overtreft u de verwachtingen en zet u nieuwe standaarden voor uw game-ervaring en productiviteit. Nu met de introductie van 12 cores en 24 threads met een maximale kloksnelheid van 4,3 GHz, onderga je met gemak de meest uitdagende taken van vandaag tijdens het gamen, streamen of creëren. Configureer uw nieuwe 15,6-inch Nova voor draagbare desktopprestaties.

Maximaal...

 • 16

  Cores

 • 32

  Threads

 • 4.7Ghz

  Maximale turbofrequentie

Indrukwekkend smal scherm

De 15,6-inch Nova is voorzien van ongelooflijk smalle randen gecombineerd met hoge verversingsfrequenties van 144 Hz en biedt verminderde tearing en ongelooflijk realistische beelden. Ervaar het grootst mogelijke scherm door het verkleinen van die randen en ervoor te zorgen dat je je concentreert op je entertainment en gameplay.

Maximaal...

 • 144hz

  Vernieuwingsfrequentie

 • 1920 x 1080

  Full HD

 • 15"

  Display

NVIDIA® GeForce® RTX

Aangedreven door NVIDIA Turing GPU Architecture voor real-time ray tracing prestaties, geniet van je favoriete spellen met de 15,6" Nova gamelaptop.

Met keuze uit de NVIDIA® GeForce® GTX 1660 Ti, RTX 2060 en RTX 2070-vidoekaarten, kun je het gewenste draagbare systeem naar jouw eisen configureren. Ga de uitdaging aan in de meest uitdagende, grafisch intensieve games of stream je favoriete films op hoge bioscoopkwaliteit.

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.