De 16 Super Series

Geforce® GTX 1660 super™

De GeForce GTX 1660 SUPER is tot 20% sneller dan de originele GTX 1660 en tot 1,5x sneller dan de vorige generatie GTX 1060 6GB. Aangedreven door de bekroonde NVIDIA Turing™-architectuur en het ultrasnelle GDDR6-geheugen is het een supercharger voor de huidige populairste spellen. Tijd om te upgraden en SUPER te worden.

Nu configureren

Turing shaders

Dankzij gelijktijdige uitvoering van floating point en integere berekeningen, adaptieve shading-technologie en een nieuwe, uniforme geheugenarchitectuur met twee keer zoveel buffergeheugen als zijn voorganger, maken Turing-shaders buitengewone prestatieverbeteringen mogelijk in de games van nu. Krijg 1,4x energie-efficiëntie ten opzichte van vorige generaties voor een snellere, koelere en stillere game-ervaring.

Frames winnen Games

Battle Royale spellen vereisen maximale FPS. Krijg het competitieve voordeel dat je nodig hebt met GeForce.

Nvidia Studio

Van concept tot voltooiing, Sneller.

Creëer zonder compromis. Studio combineert NVIDIA GeForce GPU's met exclusieve NVIDIA Studio drivers ontworpen om creatieve applicaties een extra boost te geven. Ontgrendel dramatische prestaties en betrouwbaarheid—zodat je kunt creëren met de snelheid van verbeelding.

Geforce Experience

Maak en deel video's, screenshots en livestreams met vrienden. Houd je GeForce-stuurprogramma's up-to-date, en optimaliseer je game-instellingen. De GeForce Experience™ maakt het allemaal mogelijk. Het is de essentiële aanvulling op je GeForce-grafische kaart.

Nvidia Ansel

Deze krachtige fotomodus laat je professionele foto's van je games maken zoals nooit tevoren. Nu kun je je meest briljante game-ervaringen met superresolutie, in 360 graden, HDR en met stereofoto's vastleggen en delen.

Uitzenden als een professional

Deze krachtige fotomodus laat je professionele foto's van je games maken zoals nooit tevoren. Nu kun je je meest briljante game-ervaringen met superresolutie, in 360 graden, HDR en met stereofoto's vastleggen en delen.

© 2019 NVIDIA Corporation. Alle rechten voorbehouden. NVIDIA, het NVIDIA-logo, GeForce, GeForce Experience, GeForce GTX SUPER, GeForce RTX en NVIDIA Turing zijn geregistreerde handelsmerken en / of handelsmerken van de NVIDIA Corporation in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken en auteursrechten zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.