15.6"PROTEUS-serie

GAME IN STIJL ONDERWEG

Nu kopen

De 15,6" Proteus gaminglaptop is gebouwd om uitstekende grafische prestaties en realistische gameplay-ervaringen te leveren. Onderscheid je van de rest tijdens het gamen terwijl je content creëert en consumeert op deze elegant vormgegeven laptop.

proteus spec

9de generatie Intel® Core™-processoren

Nu uitgerust met de 9de generatie Intel® Core™-processoren, waardoor je de ultieme game-ervaring kunt meemaken én delen. De 15,6" Proteus VII reageert snel op veeleisende verzoeken, en is uit te rusten met een zes kernen tellende Intel® Core i7-processor met ondersteuning voor 4K, hyper-threading en Turbo Boost-technologie.

RTX NVIDIA GeForce-graphics

Met zijn aansturing door NVIDIA Turing GPU-architectuur voor real-time raytracing-prestaties, is de 15,6-inch Proteus de ultieme gaming-laptop.

Met keuze uit de NVIDIA® GeForce® GTX 1660 Ti, RTX 2060 en RTX 2070-vidoekaarten, kun je het gewenste draagbare systeem naar jouw eisen configureren. Ga de uitdaging aan in de meest uitdagende, grafisch intensieve games of stream je favoriete films op hoge bioscoopkwaliteit.

4,50 GHz

Turbofrequentie

6 kernen

12 threads

12 MB

Smart Cache

Verlichting en snelle gebaren

De Proteus heeft een strak, elegant ontwerp van geborsteld aluminium, waardoor het ontwerp van het chassis extra sterk is en het subtiele kleuren licht reflecteert. Het ontwerp wordt geaccentueerd door het meerkleurige RGB-verlichte toetsenbord in het systeem.

Profiteer van snelle touchpad-bediening met het ingebouwde Multi Gesture Touch Pad. Je kunt sneller scrollen, in- of uitzoomen en dingen overslaan met de beschikbare multitouch-bewegingen. Geef je creativiteit en productiviteit een boost terwijl je onderweg bent.

Hoogwaardige opslag en RAM

Pas de 15,6" Proteus aan naar jouw computerwensen met tot wel 32GB RAM met snelheden van 2133MHz tot 2666MHz. De DDR4-technologie levert een hoog DIMM-vermogen, waardoor gamen en productiviteit op het hoogste niveau blijven en de gegevensintegriteit wordt verbeterd, terwijl het stroomverbruik laag blijft.

Met het brede scala van opslagopties kunt u erop vertrouwen dat u uw gehele gaming-bibliotheek kunt installeren en met u mee kunt nemen. Bereik ongekende snelheden met M.2 SSD-opties waarmee overdrachtssnelheden van tot 3500 MB/s mogelijk zijn.

Indrukwekkend smal scherm

proteus spec

De Proteus heeft ongelofelijk smalle randen om het scherm, in combinatie met een krachtige verversingssnelheid van 144Hz, wat tearing vermindert en ongelofelijk meeslepende gameplay biedt. We laten je de grootst mogelijke schermbruikbaarheid ervaren door de randen te verkleinen en ervoor te zorgen dat je aandacht op je entertainment en gameplay ligt.

144Hz

Vernieuwingsfrequentie

Full HD

1920 x 1080

72%

NTSC

Intel Wifi 6

De nieuwe Intel® Wi-Fi 6-technologie maakt de hoogste draadloze snelheden mogelijk, met responsievere prestaties, verbeterde beveiliging en extra betrouwbaarheid, vooral in drukbezette omgevingen.

Nieuwe functies zijn onder andere: efficiënte gegevensoverdracht voor het gelijktijdig uitvoeren van meerdere taken en een groter draadloos signaalbereik voor verbeterde netwerkcapaciteit.

Bluetooth® 5 technologie

Wi-Fi 6 wordt tevens geleverd met Bluetooth® 5-technologie die het draadloze bereik verviervoudigt, de snelheid verdubbelt en de bandbreedte vergroot om het mogelijk te maken om naar twee draadloze apparaten tegelijk uit te zenden. Configureer de 15,6" Proteus voor de nieuwste functies die de connectiviteit verbeteren.

USB Type C 3.1 Gen 2

De toekomst van verbinding is binnen handbereik met de USB Type C 3.1 Gen 2-poort De supersnelle USB-C is de nieuwe standaard voor gegevensoverdracht. De USB-C 3.1 Gen 2 levert tot 10GB per seconde aan gegevens, 2x zoveel als de vorige Gen 1, en is de toekomst op het gebied van verbinden.

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.