Samsung SSDs

Doorbreek de grenzen van uw prestaties.

Koop een in aanmerking komende SSD om een gratis download van Tom Clancy's The Division 2 Warlords Of New York Ultimate Edition PC te claimen

Wilt u het volledige potentieel van uw PC gaan benutten? Dan is nu het perfecte moment gekomen om de SSD’s van Samsung te ontketenen. Ervaar een betere prestatie en betrouwbaarheid met de nieuwe serie 970, mogelijk gemaakt door de toonaangevende technologie van Samsung. Configureer die van u vandaag nog!

Nu configureren

Opslag die nooit rust voor een stad die nooit slaapt

Koop een in aanmerking komende SSD om een gratis download van Tom Clancy's The Division 2 Warlords Of New York Ultimate Edition PC te claimen

Geldig tussen 08/04/20 en 10/05/2020. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Meer informatie

© 2019 Ubisoft Entertainment. Alle rechten voorbehouden. Tom Clancy's, het The Division-logo, het Soldier-icoon, Ubisoft en het Ubisoft-logo zijn gedeponeerde en ongedeponeerde handelsmerken van Ubisoft Entertainment in de VS en/of andere landen.

4 eenvoudige redenen waarom je voor de ultieme gaming-ervaring een SSD nodig hebt

1. Laadt sneller

2. Draait soepeler

3. Betrouwbaarder

4. Laag stroomverbruik

Ongelooflijke prestaties

Bereik nieuwe niveaus van prestaties en betrouwbaarheid

De 970 EVO Plus bereikt sequentiële lees- / schrijfsnelheden tot 3.500 / 3.300 MB/s, tot 53 % sneller dan de 970 EVO. De nieuwste V-NAND - die betere NAND-prestaties en hogere energie-efficiëntie biedt - samen met geoptimaliseerde firmware, een beproefde Phoenix-controller en Intelligent TurboWrite-boost.

De SSD om te vertrouwen

De Samsung 860 EVO is de nieuwste toevoeging aan de SATA SSD-serie, die een wereldwijde bestseller is. Deze snelle en betrouwbare SSD werd speciaal ontworpen voor mainstream-pc’s en -laptops, met de nieuwste V-NAND en een robuuste controller op basis van algoritmes, en is beschikbaar in een groot aantal compatibele modellen en capaciteiten.

Algemene voorwaarden:

Aanbieder: Samsung Electronics (UK) Limited, Samsung House, 1000 Hillswood Drive, Chertsey, Surrey KT16 0PS. Enkel beschikbaar voor eindgebruikers in het Verenigd Koninkrijk en Ierland (d.w.z. niet voor bedrijven of resellers), alleen 18+. Werknemers, tussenpersonen, bedrijven gelieerd aan de aanbieder en alle personen die in professioneel opzicht met deze aanbieding te maken hebben, zijn uitgesloten van deelname. Koop een geselecteerde Samsung Solid State Drive (SSD) ('Promotieproduct') tussen 01/04/2020 en 10/05/2020 ('Promotieperiode') bij een deelnemende winkelier en claim een Ubisoft© beloningscode om één (1) gratis gelicentieerde digitale kopie van Ubisoft©; Tom Clancy's The Division 2 Warlords Of New York Ultimate Edition (18+) (de 'inhoud') in te wisselen. U moet (i) alle door de deelnemende winkelier bij aankoop vereiste informatie verstrekken; (ii) de beloningscode via e-mail verkrijgen; (iii) naar thedivision2.com/samsungredeem gaan en de beloningscode en de vereiste informatie invoeren en indienen; en (iv) inloggen op uw bestaande Ubisoft-account of een nieuwe Ubisoft-account aanmaken, dit alles voor 23:59 uur (BST) op 10/07/2020. Na deze datum geactiveerde beloningscodes zullen niet worden geaccepteerd. De inhoud mag gedownload worden van uw Ubisoft account van 00:01 (BST) op 01/04/2020. Maximaal 1 claim per aankoop. Minimale pc-specificaties zijn vereist om de inhoud af te spelen. Zie https://www.samsung.com/uk/offer/ssd-division-2-free-download/ voor een lijst van promotieproducten, deelnemende winkeliers, en de volledige voorwaarden. Zie https://stg-images.samsung.com/is/content/samsung/p5/uk/00abc/00pdfs/privacy-policy-wording-ubisoft.pdf voor het privacybeleid.

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.