Samsung SSDs

Gebouwd voor een epische ervaring

Koop een in aanmerking komende SSD voor een gratis download van Tom Clancy's The Division 2 PC Standaardeditie

Wilt u het volledige potentieel van uw PC gaan benutten? Dan is nu het perfecte moment gekomen om de SSD’s van Samsung te ontketenen. Ervaar een betere prestatie en betrouwbaarheid met de nieuwe serie 970, mogelijk gemaakt door de toonaangevende technologie van Samsung. Configureer die van u vandaag nog!

Nu configureren€

Red Washington D.C.

Configureer je volgende PCSpecialist met een in aanmerking komende Samsung SSD om een gratis download van Tom Clancy's The Division 2 PC Standaardeditie te ontvangen.

Meer informatie

© 2018 Ubisoft® Entertainment. Alle rechten voorbehouden. Tom Clancy’s The Division 2®, Ubisoft®, en het Ubisoft® logo zijn handelsmerken van Ubisoft® Entertainment in de VS en/of in andere landen.

4 eenvoudige redenen waarom je voor de ultieme gaming-ervaring een SSD nodig hebt

1. Laadt sneller

2. Draait soepeler

3. Betrouwbaarder

4. Laag stroomverbruik.

Nieuwe generatie SSD

Bereik nieuwe niveaus van prestaties en betrouwbaarheid

Samsungs NVMe SSD's zorgen voor professionele prestaties en besparen toch energie. Deze innovatieve op V-NAND gebaseerde SSD’s ondersteunen PCIe® (PCI Express®) Gen3 x4-lanes voor meer bandbreedte en een lagere latentie dan SATA-SSD’s bij het verwerken van grote hoeveelheden gegevens. Bovendien zijn ze beschikbaar in compacte M.2-vorm.

De SSD die kan worden vertrouwd

De Samsung 860 EVO is de nieuwste toevoeging aan de SATA SSD-serie, die een wereldwijde bestseller is. Deze snelle en betrouwbare SSD werd speciaal ontworpen voor mainstream-pc’s en -laptops, met de nieuwste V-NAND en een robuuste controller op basis van algoritmes, en is beschikbaar in een groot aantal compatibele modellen en capaciteiten.

*Algemene voorwaarden: Promotor: Samsung Electronics (UK) Limited, Samsung House, 1000 Hillswood Drive, Chertsey, Surrey KT16 0PS. Beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk en Ierland voor eindgebruikers (d.w.z. niet voor bedrijven of resellers), alleen 18+. Werknemers, tussenpersonen en gelieerde bedrijven van de aanbieder, en alle personen die in professioneel opzicht met deze aanbieding te maken hebben, zijn uitgesloten van deelname. Koop tussen 15/03/19 en 10/05/2019 (“Aanbiedingsperiode”) bij een deelnemende winkel een geselecteerde Samsung Solid State Drive (SSD) (“Aanbiedingsproduct”) en ontvang van Ubisoft© een aanbiedingscode voor 1 gratis ge­li­cen­ti­eerde digitale kopie van Tom Clancy’s The Division 2 PC Standaardeditie van Ubisoft©, te downloaden vanaf 15/03/19. Je moet (i) bij aankoop alle informatie opgeven die de deelnemende verkoper nodig heeft; (ii) de aanbiedingscode via e-mail of uitgeprint ontvangen; (iii) naar Thedivisiongame.com/samsungredeem gaan en bij je bestaande Uplay-account inloggen of een nieuwe Uplay-account aanmaken; en (iv) de aanbiedingscode en productinformatie invoeren en verzenden, en dat allemaal voor 23:59 (GMT) op 10/07/19. Na deze datum geactiveerde aanbiedingscodes zullen niet worden geaccepteerd. De content kan vanaf 15/03/19 via je Uplay-account worden gedownload. Maximaal 1 download per aankoop. Ga naar Thedivisiongame.com/samsungredeem voor een lijst van aanbiedingsproducten en deelnemende winkels en de volledige voorwaarden.

Volt Elite


Vanaf €800 incl. btw en bezorging.

 • Intel® Core™ i5-8400
 • ASUS® H310M-A R2.0
 • 8 GB Corsair VENGEANCE 2400 MHz
 • 4 GB GEFORCE GTX 1650
 • 500 GB Samsung 860 EVO

Fusion Pro


Vanaf €1.440 incl. btw en bezorging.

 • AMD Ryzen 7 2700X
 • ASUS® TUF X470-PLUS GAMING
 • 16 GB Corsair VENGEANCE 2400 MHz
 • 6 GB GEFORCE RTX 2060
 • 500 GB Samsung 860 EVO

Cruiser Ultra


Vanaf €2.400 incl. btw en bezorging.

 • Intel® Core™ i7-8700k
 • ASUS® ROG STRIX Z390-E GAMING
 • 16 GB Corsair VENGEANCE 2400 MHz
 • 8 GB GEFORCE RTX 2080
 • 2 TB SEAGATE BARRACUDA HDD

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.