17.3" Vortex VIII

De gaming-motor


De Vortex VII van 17,3 inch, ontworpen en gefabriceerd met topprestaties in het achterhoofd, kan alles aan wat in u opkomt. Hij wordt aangestuurd door Intel® Core™-processoren van de 8e generatie en dubbele NVIDIA® GeForce GTX 1070's of GTX 1080's in SLI, waardoor hij de ware koning onder de gaming-laptops is.

Met de optie om de display van 120 Hz op te waarderen naar een 4K IPS-display, hebt u het recept voor een complete vervanging van een desktop-pc.

Nu configureren

INTEL® CORE™-processoren

8e generatie met fantastische ervaringen


Op Intel® Core™-processor van de 8e generatie gebaseerde desktopplatforms zitten vol met nieuwe en verbeterde functies voor fantastische ervaringen die u nooit voor mogelijk had gehouden.

Dompel uzelf onder in een geweldige gaming-ervaring. Intel® Core™-processoren maken het eenvoudig om die ervaringen te delen via live streaming of het opnemen, bewerken en publiceren van uw epische hoogtepunten.

NVIDIA® GEFORCE® gtx 1070/1080

Aangedreven door SLI-technologie


Speel sneller, soepeler en geef de concurrentie het nakijken. Met de Vortex VII kunt u een voorsprong nemen op de concurrentie met 2 NVIDIA® GeForce® GTX 1070's of GTX 1080's in SLI.

Door in elke grafische NVIDIA-verwerkingseenheid (GPU) gebruik te maken van eigen software-algoritmen en een specifieke schaalbaarheidslogica, levert NVIDIA SLI-technologie twee keer zo veel prestaties als een enkele grafische oplossing.

Ruimte voor alles

Kortere laadtijden


Breid uw mediabibliotheek uit en laad de nieuwste spellen sneller. Met de Vortex VIi kunt u tot 2 schijven configureren en hebt u snelle SSD-opties tot uw beschikking. Dankzij de M.2-sleuf kunt u supersnelle NVMe SSD's gebruiken om uw prestaties te verhogen met snelheden die wel 6 x hoger liggen dan bij een standaard SSD.

Werp er wat licht op

Veelkleurig toetsenbord met achtergrondverlichting


Pas het toetsenbord aan uw persoonlijkheid aan. Dankzij het spectrum van beschikbare kleuren kunt u elke combinatie kiezen die past bij uw stemming. De Vortex VII van 17,3 inch heeft programmeerbare macrotoetsen zodat u sneltoetsen kunt toewijzen voor het personaliseren van uw speelstijl.

Configureerbare RAM


Stem het geheugen van de Vortex VII af op uw computerbehoeften met ondersteuning van tot wel 64 GB en de keuze uit snelheden van 2133 MHz en 2400 MHz.

Met DDR4-technologie - waarmee hogere prestaties, hogere DIMM-capaciteiten en verbeterde gegevensintegriteit worden geboden terwijl het energieverbruik laag wordt gehouden.

High definition-display


Geen andere gaming-laptop biedt de helderheid en resolutie van de Vortex VII. Configureer hem met een 120 Hz-breedbeeldscherm met 90% NTSC-kleurengamma voor een ultrasnelle gaming-ervaring en professionele kleurweergave. De Vortex VII kan ook worden gebruikt met een 4K IPS-display voor een meeslepende en gedetailleerde ervaring terwijl u onderweg bent.

Aansluitingen


 • 1. 6-in-1 kaartlezer (MMC/RSMMC/SD/Mini SD/SDHC/SDXC)
 • 2. USB 3.0-poort
 • 3. Thunderbolt™ 3 / USB 3.1 Gen 2 combipoort (Type C)
 • 4. 2 x DisplayPort 1.2
 • 5. Kensington-beveiligingssleuf
 • 6. RJ-45-ethernetpoort
 • 7. 3 x USB 3.0 (1 x gevoed, AC/DC)
 • 8. Lijningang van 3,5 mm
 • 9. Hoofdtelefooningang van 3,5 mm
 • 10. Hoofdtelefoonuitgang van 3,5 mm
 • 11. 2-in-1 audio-aansluitpunt (hoofdtelefoon / S/PDIF) van 3,5 mm
 • 12. HDMI-poort
 • 13. USB 3.1 (Type C)
 • 14. DC-stroomingang

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.