15.6" Vyper series

Vermogen en stijl binnen handbereik

Nu kopen

Krachtig gamen van rand tot rand

Neem een voorsprong op de rest met de 15” Viper voor de ultieme edge-to-edge-ervaring. Dankzij de NVIDIA® GeForce® RTX SUPER™-technologie, een 10de generatie Intel® Core™-processor en tot wel 32GB aan DDR4 RAM, configureer je de 15” Vyper voor krachtige gameprestaties voor jouw niveau en omgeving. Doordat de laptop nu nog lichter en dunner is dan zijn voorganger, ervaar je zonder problemen indrukwekkende visuals op iedere locatie.

Nvidia® GeForce® RTX-graphics

Dankzij de NVIDIA® Turing GPU-architectuur voor real-time raytracing-prestaties ervaar je gaming visuals van rand tot rand met de 15” Vyper.

Beschikbaar in combinatie met de NVIDIA® GeForce® RTX 2060, RTX 2070 SUPER™ en RTX 2080 MAX-Q-videokaarten, dus stel je gewenste draagbare systeem samen, afgestemd op jouw exacte eisen. Speel de populairste en meest uitdagende titels van vandaag met soepele gameplay zonder haperingen, of stream je favoriete films op hoge, bioscoopwaardige kwaliteit.

10de Generatie Intel® Core Processors

Prestatievermogen van Desktop-Kaliber met laptops aangedreven met 10de Gen Intel® Core™. Voltooi taken sneller en maak sneller verbinding met ongelooflijk snelle turbo boost technologie 3.0, versneld Intel® Optane™ Geheugen en hyper-threading. Beleef en deel de ultieme game-ervaring.

 • 8

  Cores

 • 16

  Threads

 • 5.10Ghz

  Maximale turbofrequentie

Snelle reactie, geoptimaliseerd scherm

Maak kennis met de ongelofelijk smalle randen in combinatie met de krachtige verversingsfrequentie van 144Hz, en game in volledige weergave in combinatie met verminderde beeldhaperingen en opmerkelijk meeslepende gameplay. We laten je de grootst mogelijke bruikbaarheid van het scherm ervaren door de randen te minimaliseren en ervoor te zorgen dat je je kunt focussen op je vermaak en gameplay.

144hz

Vernieuwingsfrequentie

1920 x 1080

Full HD

83%

Scherm-tot-behuizing-ratio

Hoogwaardige opslag en RAM

Kies, op basis van de rekenkracht die je nodig hebt, tot wel 32GB RAM met een snelheid van 2133MHz tot 2666MHz. De DDR4-technologie levert hogere DIMM-capaciteiten en verbeterde data-integriteit terwijl het energieverbruik laag blijft, wat betekent dat je je productiviteit kunt optimaliseren.

Wacht niet totdat je besturingssysteem is opgestart of op applicaties die moeten laden, configureer je nieuwe Vyper-laptop met M.2 NVME SSD's. Met ondersteuning tot 3500MB per seconde worden gegevensoverdrachten bliksemsnel uitgevoerd terwijl ze betrouwbaar en volkomen stil blijven. Ga onmiddellijk onderweg aan de slag met je werk of je games.

Aansluitingen

 1. 2x Mini DisplayPort
 2. 1 x HDMI Port
 3. 1 x USB 3.1 Port (Type C)
 4. DC-stroomingang
 5. Kensington-beveiligingssleuf
 6. 1 x RJ-45 jack
 1. 1 x USB 2.0 Ports
 2. Microfoon-IN
 3. Hoofdtelefoon UIT
 4. 3-in-1-kaartlezer (SD/SDHC/SDXC)
 5. 2 x USB 3.1 Port

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.