Welkomstpakketdoos

In het welkomstpakket van PCSpecialist zit alles wat je nodig hebt om je nieuwe pc in te stellen, te gebruiken en te onderhouden, zodat je verzekerd bent van een probleemloze en fijne computerervaring. Het is niet essentieel om de extra items uit dit pakket te gebruiken. Als je een moederbord met wifi-ondersteuning hebt, moet je de antennes uit dit pakket op de achterkant van je moederbord bevestigen.

Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, raadpleeg dan het meegeleverde welkomstboekje of neem contact op met het ondersteuningsteam van PCSpecialist via [email protected]of bel ons op 02 290 71 18.

!

Voedingskabel

Bij alle bestellingen van een desktop wordt een voedingskabel meegeleverd. Deze is nodig om de voeding van je desktop-pc te verbinden met het stopcontact. Bij bestellingen vanuit Groot-Brittannië wordt een Britse 250 V, 3-polige, gezekerde voedingskabel meegeleverd. Bij bestellingen vanuit Europa dient een Europese standaard, 240 V, 2-polige voedingskabel te worden meegeleverd.

Als er geen voedingskabel in je welkomstpakket zit en je een desktop hebt, neem dan contact op met het ondersteuningsteam van PCSpecialist.

Dit is een lijst met items die je mogelijk in je welkomstpakket vindt:

Welkomstboekje van PCSpecialist

Welkomstboekje van PCSpecialist

Een speciaal samengestelde handleiding om je te helpen bij het instellen van je systeem van PCSpecialist, met belangrijke informatie over je systeem, de onderdelen, garantiedetails en hoe je, indien nodig, ondersteuning kunt krijgen.

Gebruikershandleidingen

Gebruikershandleidingen

Er zitten mogelijk aanvullende gebruikershandleidingen in het welkomstpakket. Deze handleidingen bieden gedetailleerde instructies omtrent het instellen en gebruiken van specifieke componenten van je pc, zoals het moederbord, de behuizing en andere randapparatuur.

Schijven met stuurprogramma's

Schijven met stuurprogramma's

Deze schijven bevatten stuurprogramma's die nodig zijn voor de correcte werking van verschillende hardwarecomponenten in je pc, waardoor compatibiliteit en optimale prestaties worden gegarandeerd. Stuurprogramma's zijn doorgaans vooraf geïnstalleerd en up-to-date op je systeem van PCSpecialist. We raden je aan deze veilig bij je welkomstpakket te bewaren, indien er zich een probleem voordoet.

Displaykabels

Displaykabels

Extra kabels voor het aansluiten van je pc op externe beeldschermen, zoals monitoren of tv's, zijn eventueel meegeleverd in je welkomstpakket. Deze zijn niet noodzakelijkerwijs essentieel, maar worden wel meegeleverd als ze bij een van de door jou geselecteerde componenten meegeleverd worden.

Wifi Aerials

wifi-antennes

Externe antennes voor draadloze netwerken om het bereik en de stabiliteit van de wifiverbinding van je pc te verbeteren. Zorg ervoor dat deze op je moederbord zijn aangesloten als je moederbord dit ondersteunt, anders kun je verbindingsproblemen ervaren.

PSU and SATA Cables

Extra voedings- en/of SATA-kabels

Extra voedings- en datakabels voor het aansluiten van interne componenten zoals harde schijven, SSD's en andere randapparatuur op de voeding van je pc. Dit zijn over het algemeen reservekabels die extra bij je moederbord of voeding worden geleverd. We raden je aan om deze bij je welkomstpakket te bewaren, mocht je in de toekomst onderdelen van je systeem willen upgraden.

Warranty Documentation

Garantiedocumentatie

Belangrijk papierwerk waarin de voorwaarden en condities van de garantiedekking van de onderdelen worden beschreven. We raden je ten zeerste aan contact op te nemen met de ondersteuning als je hulp nodig hebt met betrekking tot de garantie. Ga naar https://www.pcspecial.ist/warranty/ voor meer informatie.

Mounting Hardware

Resterend bevestigingsmateriaal voor de koeling

Extra bevestigingsmateriaal voor CPU-koelers, waardoor een juiste installatie en efficiënte koeling van je processor wordt gegarandeerd. Dit zijn reservebeugels en -fittingen die bij de door jou gekozen koeling zijn geleverd.

Extra Tools

Extra gereedschapsitems

Diverse hardware-onderdelen zoals moederbordschroeven, M.2-afstandhouders en behuizingsschroeven zitten in het welkomstpakket, wat van pas kan komen voor toekomstige upgrades of onderhoudstaken.

Als je nog steeds twijfelt over wat er in je welkomstpakket zit, neem dan contact met ons op via [email protected] of bel ons op 02 290 71 18.