KIES UW FAVORIETE SPEL

Voor de aanbevolen systemen van PCSpecialist


De medewerkers van PCSpecialist zijn zelf ook verwoede gamers en wij begrijpen hoe verwarrend de aanbevolen systeemspecificaties van de nieuwste games kunnen zijn. Op deze pagina helpen we u door systemen van PCSpecialist aan te bevelen die op iedere game zijn afgestemd!

The Battle is Building!

Fortnite, gebouwd op basis van de Unreal Engine van Epic, is bijzonder goed geoptimaliseerd voor de intense PvP-gevechten van speler op speler, voor het bouwen van structuren en voor de verwoestbare omgevingen die u tegen zult komen. Klik door de lijst van onze aanbevolen specificaties om er zeker van te zijn dat u uw tegenstanders geen enkele kans maken.

Aanbevolen systemen

Niet zomaar een spel: dit is Battle Royale

Meet uzelf met 100 spelers in dit spel waarin de winnaar alles binnenhaalt en strategie even belangrijk is als schietvaardigheid. Player Unknown's Battlegrounds kan een verdraaid veeleisend spel zijn waarbij het uiterste gevraagd wordt van uw pc. Dit proberen wij op te vangen met een assortiment van door ons aanbevolen systemen.

Aanbevolen systemen

The World Needs Heroes

Overwatch, een intens en snel "schiet ze overhoop"-spel op teambasis, biedt een vloeiende spelervaring met een hoog aantal beelden per seconden, zelfs bij gaming-pc's op instapniveau. Zorg dat u uw voorsprong op de concurrentie behoudt met onze aanbevolen specificaties.

Aanbevolen systemen

Waar legenden worden geboren

League of Legends is een snel online spel waarin de snelheid en intensiteit van een RTS worden gecombineerd met RPG-elementen. U kunt ervan op aan dat onze pc's voor gaming u het beste platform bieden om serieus mee te kunnen doen aan een van de populairste spellen ter wereld.

Aanbevolen systemen

Voeg u bij de strijd. Nodig uw vrienden uit.

Elke dag binden miljoenen spelers over de hele wereld de strijd aan met meer dan honderd Dota-helden. En het doet er niet toe of ze nu 10 uur of 1000 uur hebben gespeeld, er is altijd iets nieuws om te ontdekken. Voeg u bij de strijd met een gloednieuwe gaming-pc van PCSpecialist.

Aanbevolen systemen

Rush B. Don't Stop.

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) borduurt voort op het eerste actiespel in teamverband ooit dat door de franchise bij zijn lancering 12 jaar geleden werd gepresenteerd. Benut ieder frame tot het uiterste voor dat beslissende concurrentievoordeel over uw tegenstanders met ons assortiment van aanbevolen gaming-pc's voor CS:GO.

Aanbevolen systemen

Falen? Geen optie.

Krijg de kunst van het vernietigen en het benutten van gadgets onder de knie in Rainbow Six Siege van Tom Clancy. Schaf de beste gaming-pc aan als voorbereiding op intense gevechten van man op man, met veel dodelijke slachtoffers, tactische besluitvorming, teamspel en explosieve actie.

Aanbevolen systemen

LEG UW BELOFTE VAN TROUW AF

World of Warcraft, de game voor meerdere spelers waar het allemaal mee begon, staat nog steeds zijn mannetje. We hebben zorgvuldig een aantal pc's geselecteerd waarmee u op avontuur kunt in de laatste toevoeging; 'Battle of Azeroth'.

Aanbevolen systemen

Welkom bij Los Santos & Blaine County

Ontdek de wereld van Grand Theft Auto V, vol vrijheid, mooie verhalen, gamen op basis van missies en online-varianten met meerdere spelers. De pc-versie biedt de mogelijkheid dit prachtige spel te spelen met een resolutie van 4K en high definition-structuren. Laat het niet aan u voorbij gaan met de door ons aanbevolen gaming-pc's.

Aanbevolen systemen

Word een piratenlegende

Exotische eilanden. Verborgen schatten. Raadsels, veldslagen en zeemansliederen. Dit is de unieke piratenervaring. Ontdek de wereldzeeën, kruip in de huid van een piraat en geniet van de beste gaming-ervaring van Windows 10 met de door ons aanbevolen systemen voor Sea of Thieves.

Aanbevolen systemen

Plaats blokken en ga op avontuur

Beleef een avontuur met Minecraft. Het speelt zich allemaal af in oneindige fantasiewerelden met weidse landschappen: ijzige bergen, moerassige delta's, uitgebreide prairies en nog veel meer! Zorg er met vernieuwde texturen en de kracht van Java voor dat uw pc op zijn taak berekend is met PCSpecialist.

Aanbevolen systemen

Het futuristische sport-/actiespel

Kies uit een breed scala van vliegende voertuigen die zijn voorzien van enorme raketboosters om indrukwekkende doelpunten in de lucht te scoren en ongelooflijke reddingen te verrichten die het verloop van het spel veranderen! Zorg dat u geen enkele doelkans mist en wees de tegenstanders te slim af met de door ons aanbevolen systemen.

Aanbevolen systemen

Word één met het oerwoud

Beleef het allesbepalende moment wanneer Lara Croft Tomb Raider wordt. Leg de lat hoger in uw spel met realtime schaduwen via raytracing, aangedreven door GeForce RTX. Zorg dat uw systeem berekend is op de taak met onze aanbevolen specificaties.

Aanbevolen systemen

Black Ops is terug

Call of Duty: Black Ops biedt de spannendste veldslagen, waarbij de nadruk ligt op tactisch spel en keuzemogelijkheden voor de speler. Bereid u voor op de eerste bijdrage van CoD aan het Battle Royale-genre: Blackout met een systeem van PCSpecialist.

Aanbevolen systemen

Elke keer weer anders

Het meest intense spel van Battlefield tot nu toe, waar u helemaal in opgaat. Iedere veldslag is weer anders. Iedere soldaat is uniek. Ieder verhaal is de moeite van het vertellen waard. Geoptimaliseerd voor GeForce RTX: biedt raytracing in realtime en spiegelreflecties van de volgende generatie. Zorg dat uw nieuwe PCSpecialist voorbereid is op dit ongekende niveau van levensecht realisme.

Aanbevolen systemen

Ervaar het Horizon-leven

Beleef een gedeelde wereld met dynamische seizoenen. Ontdek prachtige natuur, verzamel meer dan 450 auto’s en word een Horizon Superstar in het historische Brittannië. Scheur probleemloos over de weg met uw volgende systeem van PCSpecialist.

Aanbevolen systemen

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.