GeForce GTX 10-series laptops

10: Gaming geperfectioneerd


Ga vol voor de overwinning met de ultieme gaming-laptops—met grafische kaarten van de GeForce® GTX 10-serie. Deze strakke, krachtige gaming-platforms hebben een baanbrekend ontwerp en technologieën die een gehele nieuwe dimensie toevoegen aan uw laptop-gaming-ervaring.

NU CONFIGUREREN

Minimaal gewicht. Maximaal gamen.

Gaming is een manier van leven, een manier van leven die u niet aan uw bureau geketend mag houden. We presenteren een nieuw assortiment laptops voor GeForce-gaming die dunner en mobieler zijn dan ooit. Ze combineren een geavanceerd ontwerp met fantastische prestaties.

Op GeForce GTX-laptops is alles wat u nodig hebt al geïnstalleerd, van Max-Q design voor superstrak ontwerp om 10 Series GPUs voor krachtige, stille prestaties.

De ultieme gaming-ervaring in een laptop die alles aankan.

BEKIJK DE VOLLEDIGE VIDEO

Prestaties

De grafische kaarten voor laptops uit de GeForce GTX 10-serie worden aangedreven door NVIDIA Pascal™ voor tot wel 3 X de prestaties van eerdere generaties, plus innovatieve nieuwe gaming-technologieën en een baanbrekende VR-ervaring.

* VR-prestaties gebaseerd op de Barbarian-benchmark. Intel Core i7-5960x, 16 GB DDR4-geheugen, X99-moederbord.

Max-Q Design

Max-Q-ontwerp is een innovatieve benadering voor het ontwerp van de slankste, snelste en stilste gaming-laptops ter wereld.

MEER INFORMATIE

Geniet van VR-prestaties van de volgende generatie, minimale latentie en plug-and-play-compatibiliteit met de geavanceerde headsets op basis van NVIDIA VRWorks™-technologie. VR-audio, fysica en haptische waarneming zodat u alles kunt horen en voelen.

* GeForce GTX 1050 voldoet niet aan de minimumspecificaties voor VR

Deze baanbrekende weergavetechnologie levert de soepelste gaming-prestaties ooit. G-SYNC™ synchroniseert de weergave-vernieuwingsfrequentie en de GPU in uw door GeForce GTX aangedreven pc of notebook. Zo worden tearing op het beeldscherm, beeldhapering en invoervertragingen tot een minimum beperkt.

Onderweg gamen zonder de batterij op te laden. Met BatteryBoost™ geniet u van optimale prestaties en gaat de batterij lang genoeg mee om uw tegenstanders geen schijn van kans te geven.

Een nieuwe ultra-efficiënte modus waarin uw aangesloten laptop veel stiller werkt tijdens het gamen. De beeldsnelheid van het spel wordt op intelligente wijze bepaald terwijl de grafische instellingen worden geconfigureerd voor een optimaal efficiënt energieverbruik.

Cosmos VIII Pro

Vanaf €1.190 incl. btw en bezorging.

 • Intel® Core™ i7-9750H
 • 8 GB Corsair 2133 MHz
 • 3 GB GeForce GTX 1050
 • 2 TB SEAGATE 7 mm SATA HDD (5.400)

Recoil II Pro

Vanaf €1.450 incl. btw en bezorging.

 • Intel® Core™ i7-9750H
 • 16 GB Corsair 2400 MHz
 • 6 GB GeForce GTX 1660 Ti
 • 1 TB SEAGATE 7 mm SATA HDD (7.200)

Defiance V Pro

Vanaf €1.890 incl. btw en bezorging.

 • Intel® Core™ i7-9750H
 • 32 GB Corsair 2133 MHz
 • 8 GB GeForce RTX 2070 Max-Q
 • NIET VEREIST

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.