Nu we je computer hebben geassembleerd, dachten we dat je het misschien wel leuk zou vinden om te zien hoe hij eruitziet! We hebben een 360°-afbeelding van je computer gemaakt zodat je de vordering tot nu toe kunt zien!

We weten dat veel van onze klanten enthousiast zijn om de foto's van hun bestelling te bekijken, maar houd een paar punten in het achterhoofd voordat je de afbeeldingen opent:

  • Dit is een 360°-afbeelding van je computer zoals deze is geassembleerd, maar voordat deze is getest en voordat er kwaliteitscontroles zijn uitgevoerd. Als er zich fouten in de prestaties / specificatie bevinden, zullen deze tijdens het proces van testen en kwaliteitscontrole worden ontdekt en kunnen de componenten die zich in uw computer bevinden, worden aangepast.
  • De computer is in deze fase niet ingeschakeld. Als je RGB-ventilatoren, verlichting of leds hebt besteld, zullen deze niet werken.
  • De zijpanelen zijn niet gemonteerd zodat je in de computer kunt kijken en het kabelbeheer kunt zien. Zodra het testproces is voltooid, worden de zijpanelen gemonteerd.
  • Er kan plastic krimpfolie aan de voorkant/zijkanten van de computerbehuizing zitten, wat afbreuk doet aan de visuele impact van de behuizing.
360-icon

Sleep om te draaien